Alem İ Cihan Loncası

Eminönü sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DANGERII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET

IN THE MAHŞER-İ KIYAMET

Mesaj gönderen DANGERII »

arkadaşlar ozur dilerim şu 2-3 gündür bir takım nedenlerden dolayı oyuna giremiyorum.3-4 gün sonra girerim büyük ihtimal :(
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI

Mesaj gönderen FERRAND »

Arkadaşlar mutlaka fikirleriniz bekliyorum.
Loncamıza maden sarraf ve lokman sınıfı artırıcılar alacağım.
Ama kendimce bazı şartlarım var.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Şu anda üye olan kişiler hariçtir.
Yeni üye olacak kişilerden loncamıza dahil olmadan önce belirli bir miktar oyun parası şartı koyacağım.
1 haftalık loncamıza üyelik için 5 milyon oyun parası
2 haftalık üyelik için 10 milyon
1 aylık üyelik için ise 15 milyon oyun parası isteyeceğim.
Loncamıza üye olmak isteyen kişiler bu ücretleri lonca kurucusuna ödeyecek ve bu toplanan paralar ile loncamızın şu anki değerli devamiyeti olan üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacaktır.
Bu şu anda bir fikir aşamasında, tüm iyi ve kötü yorumlarınıza açık bir konudur.
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

FERRAND yazdı:Arkadaşlar mutlaka fikirleriniz bekliyorum.
Yeni üye olacak kişilerden loncamıza dahil olmadan önce belirli bir miktar oyun parası şartı koyacağım.
1 haftalık loncamıza üyelik için 5 milyon oyun parası
2 haftalık üyelik için 10 milyon
1 aylık üyelik için ise 15 milyon oyun parası isteyeceğim.
Loncamıza üye olmak isteyen kişiler bu ücretleri lonca kurucusuna ödeyecek ve bu toplanan paralar ile loncamızın şu anki değerli devamiyeti olan üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacaktır.
Bu şu anda bir fikir aşamasında, tüm iyi ve kötü yorumlarınıza açık bir konudur.
Cüneyt, lonca dışı kişiler fikirlerini beyan edebiliyorlar mı yoksa özeline mi yazayım? :)
PIRASASAPI
hacixicah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hacixicah »

Abi iyi hoş diyorsun da o parayı weren olacak mı mesela baska loncalarda her attırıcıdan war we beleş alıyorlar

para toplansa gzl olabilir aslında öncwlikle saheseri olmayana saheser üretilebilir :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FERRAND »

gece loncası 97 kişi şu anda ayrıca bir ürün alınacaksa loncaya sıralamada 1. olmak için almak istemiyorum. 1. olmak bizim loncamıza bir fayda sağlamaz bir loncanın üye sayısı galiba en fazla 100 olabiliyor gece loncasıda bunu çoktan doldurmuştur.
Ben şahsen bu ürünü alıpta her önüne gelen girsin çıksın diye almak istemiyorum. Herkes yorumunu esirgemesin. Ozan kardeşim dahil .DDD
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Söyleyeyim o zaman dostum :) ;

Öncelikle bu süre işini kaldırmanı tavsiye ederim. Para ile üyeliğe dönüştürmek hiç hoş olmaz. Senin niyetin para olmasa da herkes para almak için loncaya aldığını düşünür. Adam 1 haftalık parasını verecek, para bitince çıkacak. Bence hiç iyi olmaz. Ama tüm üyelerinden 1m toplasan zaten yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Veya parayı biraz daha yüksek tutarsın. Kişi başı 500 akçe olarak şekilde bir akçe toplama tekniği de tercih edebilirsin.

Loncaya katılanların belirli bir miktar para ödemesi fikri gayet güzel. Ancak bunu süre usulü ile uygulamamanı tavsiye ederim. Adam sana 10m veriyorsa, ister 1 hafta kalsın ister 1 ay.

Kardeşim benim tavsiyelerim bunlar. İnşallah doğru bir yol bulabilirsin. Başarılar dilerim.. Hak tanıdığın için ayrıca teşekkür ederim :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
DANGERII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET

Mesaj gönderen DANGERII »

bende katılıyorum.eğer böle bir uygulama olursa şaheseri olmayanlara saheser üretilir.loncamız dahada gelişebilir diye düşünüyorum.şimdi mesala saheseri olmayanlar var mutlaka oyunda bende dahil. =) ejder olmadıgı için migrata alınmıyoruz.bu sekilde olunca lp toplayamıyoruz.bizim bir katkımız olmuyor loncaya bu nedenle sıgınak atabiliyorum bitek oda arasıra =)
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FERRAND »

ozaerdenn yazdı:Söyleyeyim o zaman dostum :) ;

Öncelikle bu süre işini kaldırmanı tavsiye ederim. Para ile üyeliğe dönüştürmek hiç hoş olmaz. Senin niyetin para olmasa da herkes para almak için loncaya aldığını düşünür. Adam 1 haftalık parasını verecek, para bitince çıkacak. Bence hiç iyi olmaz. Ama tüm üyelerinden 1m toplasan zaten yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Veya parayı biraz daha yüksek tutarsın. Kişi başı 500 akçe olarak şekilde bir akçe toplama tekniği de tercih edebilirsin.

Loncaya katılanların belirli bir miktar para ödemesi fikri gayet güzel. Ancak bunu süre usulü ile uygulamamanı tavsiye ederim. Adam sana 10m veriyorsa, ister 1 hafta kalsın ister 1 ay.

Kardeşim benim tavsiyelerim bunlar. İnşallah doğru bir yol bulabilirsin. Başarılar dilerim.. Hak tanıdığın için ayrıca teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim kardeşim değerlendirmeler içerisine aldım gayet güzel düşünceler var saol desteğin için.
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FERRAND »

DANGERII yazdı:bende katılıyorum.eğer böle bir uygulama olursa şaheseri olmayanlara saheser üretilir.loncamız dahada gelişebilir diye düşünüyorum.şimdi mesala saheseri olmayanlar var mutlaka oyunda bende dahil. =) ejder olmadıgı için migrata alınmıyoruz.bu sekilde olunca lp toplayamıyoruz.bizim bir katkımız olmuyor loncaya bu nedenle sıgınak atabiliyorum bitek oda arasıra =)
Olumlu düşüncene teşekkür ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FERRAND »

Arkadaşlar mutlaka fikirleriniz bekliyorum.

Yeni üye olacak kişilerden loncamıza dahil olmadan önce belirli bir miktar oyun parası şartı koyacağım. Sırf bu artırıcılar var diye loncamıza katılmak isteyip artırıcılar bittiğinde ise loncayı terk edecek kişilere ev sahipliği yapmak istemiyorum. Benim için önemli olan loncamın devamiyetinde asla loncasını terk etmeyen şu anki üyelerimizin neye ihtiyaç duydukları ve eksikliklerini lonca kurucusu olarak ne kadar karşılıya bildiğimdir. Bunun içinde bir çıkar yol olarak düşündüğüm bu fikrim hakkında tüm iyi ve kötü eleştirilerinizi ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında tüm yorumlarınızı bekliyorum.

Loncamıza üye olmak isteyenlerden 20 milyon oyun parası isteyeceğim. 1 defaya mahsus.

Loncamıza üye olmak isteyen kişiler bu ücreti lonca kurucusuna ödeyecek ve bu toplanan paralar ile loncamızı asla terk etmemiş üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacaktır.
Resim
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön