ElitConan yazdı:phrygios buydu ismi sanırım bu çarda takılıyor tolga.Beraber görevleri falan yapıyoruz ender.
Biliyorum da işte tam hatırlamıyorum garip garip isim koymuş Zevksiz herif
Fearoftheclipse yazdı:Her rüyanın bir sonu vardır Bodrum rüyasıda bitti Ben geldim stresin,sinirin başkenti İstanbul !! Kaldığımız yerden yola devam...
Ersin de geldi kadro tamamlanıyor Ersin gelir hoj gelir Hoş gelmişsen datlum Özlettin ya kendini Neyse Pazar gününe kadar bende 2 saatte bir falan giricem..Pazardan sonra tüm gün devam
Ersin gel de bi solucan yapalım Senin benim ve Veli abinin solucan görevi var :mrgreen:
Eyw emre h.bulduk naber ciğerim resimi kaç saat aradın merak ettim Ender operasyonlar başlatıcaz geniş çaplı yavaş yavaş.. hareket halindeki atı şahlandırmak lazım biraz yavaştan yavaştan...
Ersin seni ilk defa net olarak gördüm Facete hiç net görülmüyodu resmin
Atı şahlandırırız ne olucak ki Yeter ki isteyelim Benim aklımda var bikaç organizasyon fikri de biraz daha zaman lazım ona
Emreciğimin de varmış solucanı ne güzel Sakın bizden önce yapma beraber yapalım zevkli oluyo aynı grupta olunca
Fearoftheclipse yazdı:Selam loncamın güzel insanları...
Ne var ne yok...
Unuttunuz galiba beni...
Yarın akşam saatlerinde evdeyim tatil bitti sayılır...
Seni unutmak mı ? Estağfurullah Hergün bana seni soruyolar nerde bu velet diye
Seni bekliyorum dört gözle ama bu aralar ben pek online olamicam Pazar gününe kadar netten film ve dizi iniyo PCye.Şimdilik 26 Gb falan oldu inen
Tahmin ediyorum kimin sorduğunu gelince alırım gazlarını eğer onlarsa... 26 gb mı?...korsan cd işine giriyosun galiba ben anlamam ben gelince yapmamız gereken işler var sen az çok tahmin ediosundur Nese hadi kalın sağlıcakla ben kaçar...
Ne korsanı olm korsana karşıyız
Ya bunlar babam için iniyo Afrikada izleyemiyomuş da burda depolayıp gidicek
Neyse hadi bende kaçtım..Bu net sinirimi bozmaya başladı kasmaktan..En iyisi bi süre böyle mesafeli kalmak
Ne iş varsa yaparız Ersin Tahmin edemedim de ondan böyle dedim
Ender Mozambikte Korsan Cd İşi fena değil la bizdemi gitsek babanla
Bu Arada Emre Seni ben bi buluyum görüşcez lan Mehmete haber saldım ferman yazdırdım neredesin hırbo bu arada sabahları ben fazla yokum genelde kardeşim ben tolga vaadleriyle millete hizmet ettiriyo velet Phrygios xD Geceleride genelde Pardusxtolga'ayım görüşmek isteyen sekreterim Emreye not bıraksın.. :mrgreen: :ugeek: