stasss yazdı:SELAMLAR LONCANIZI TEBRIK EDERIM BEN ESKILERDEN STASS SIZIN LONCANIZ SEVDIGIM VE ESKILERDEN
HATIRLADIGIM BIR KAC LONCADAN BIRI FAKAT KURUCU UYENUZ KANKAM HAKANI GORMUYORUM ISIMLERIN ARASINDA
EGER OYUNU BIRAKMISSA BILE EN AZINDAN EMEKLI KURUCULARDAN YADA MANEVI LIDER OLARAK EN BASTA ONUN
ISIMINI GoRMEMEK GERCEKTEN BENI COK UZDU.......
LONCANIZDAKI TANIDIGIM TUM ESKI DOSTLARA SEVGILERIMLE
betanın eskı efsanelerınden
stass
Selam stass,
Kankan olan Hakan benimde kardeşim gibi biri idi ve dünya söndükcede, ben bu dünyada nefes alıp vedikçe öyle kalacak.Hakan'ın listeden cıkarılmasını ben istedim ve listeden Hakan'ı bir zat kendim sildim.Sebebini de kendisine yüz yüze iken anlattım.Bizim aramızda kalması daha uygun sebebi
Hakan şu anda yeni işi ile Konya'da çalışmakta.Fırsat buldukca telefon aracılığı ile görüşüyoruz.Senin yapmış olduğu iyiliklerden de haberim var.Soyuldukdan sonra öyle bi karakter yarattınız ki Hakan'a, full tesla dış ve tesla conk olan karakterimi kesmeye başlamıştı
Eğer Hakan'ın msn adresi veya telefonu yok ise sende ben kendisine ulaşıp selamını iletirim.Yok illada kendim selamımı ileteceğim dersen altta karakterlerim yazmakta bana ulaş vereyim adresi de telefon numarasıda...