Naparsınız FİANNA Loncası İyisinizdir İnşallah Pek Bakamıyorum Bu Sıralar.
Önümüzdeki Hafta Sonu Oyunda Olacağım Elbette Sizlerle Tekrar Buluşmak Güzel Olacak
Yaşar Serdar Bekleyin Beni Geliyorum
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
Sığınak ile migratın tozunu attırırız o sorun değil de dikkatimi bir şey çekti benim yaptığım logoyu renklendirip geliştirmişsiniz gayet güzel olmuş yeniden düzenleyenin eline sağlık
Fianxaspendos yazdı:Üye alımları başlayacak mı , başlayacaksa ne zaman,yoğun mesajlar alıyorum oyunda ...
Üye alımları yok ardacım .
Ardanın bunu söylemesi iyi olmuş.Tüm üyelerimiz okusun ve dikkate alsın başı yanmadan.Son günlerde oyun içerisinde Loncaya alım varmı ve başkan gibi sorular yöneltiyorlar.Bu soruların asıl amacı size oyun oynamaktır.Bugün yine sorduklarında herkes eşit haklara sahip fakat Fianxleewoth'A bir danış dedim.Aradan 5 geçmeden Fianxleewoth adında 1 levellik char oyunda :lol: Yaşarın bir süre olmadığını bildiğim için farkına vardım.Fakat sizde dikkatli olun ufak bir dalgınlığınızda yanılabilirsiniz...
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Fianxaspendos yazdı:Üye alımları başlayacak mı , başlayacaksa ne zaman,yoğun mesajlar alıyorum oyunda ...
Üye alımları yok ardacım .
Ardanın bunu söylemesi iyi olmuş.Tüm üyelerimiz okusun ve dikkate alsın başı yanmadan.Son günlerde oyun içerisinde Loncaya alım varmı ve başkan gibi sorular yöneltiyorlar.Bu soruların asıl amacı size oyun oynamaktır.Bugün yine sorduklarında herkes eşit haklara sahip fakat Fianxleewoth'A bir danış dedim.Aradan 5 geçmeden Fianxleewoth adında 1 levellik char oyunda :lol: Yaşarın bir süre olmadığını bildiğim için farkına vardım.Fakat sizde dikkatli olun ufak bir dalgınlığınızda yanılabilirsiniz...
Sabri soranlara bana yönlendir :lol: :lol: Yaşar yokken başkan benim