yapma beee :S üzüldüm...Megaxmustafa yazdı:evt ortak hayatım bıttı artık herqun sabahtan aksama kadar işteyimrockipsiz yazdı:sebebi ne oyundan ayrılmanın. sınıfta kalmak mı _? bu arada benden yana helal olsun sende helal etMegaxmustafa yazdı:Arkadaslar Şimdiden Hepinizin Bayramınızı Kutluyorum Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
Bu Saatten Sonra oyunda Olmuyacam
Dünya Hali Buqun Varız Yarın Yokuz Hakkınızı Helal Edin Arkadaslarara sıra qırmeye calıscam
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Üzüldüm ve mustafa..
Hatırladın di mi beni:)
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
Sen Destan MısnMeGaXTuqCe yazdı:Üzüldüm ve mustafa..
MeGaxMuStafa
Bu tip şeyler moral bozucu olabilir ama bi sorun sen onu ne kadar kafana takarsan seni o kadar rahatsız eder. Düşünmeye devam ettikçe daha çok moralin bozulucak ne demek istediğimi anladın mı ? Sakin ol.Megaxmustafa yazdı:off Off Sınıfta Kaldıkartık Hayatım Bitti Bundan Sonra yasasam Hiç bir faydam Olmaz
Dünya Hali Arkadaslar Ne oLur ne Olmaz
Hakkınızı Helal EdinSen Destan Mısn
:arrow: Hayatın sonu değil
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
evt anladım Sınıfta kalmak qıbı kotusu yokMoziLLa yazdı:Bu tip şeyler moral bozucu olabilir ama bi sorun sen onu ne kadar kafana takarsan seni o kadar rahatsız eder. Düşünmeye devam ettikçe daha çok moralin bozulucak ne demek istediğimi anladın mı ? Sakin ol.Megaxmustafa yazdı:off Off Sınıfta Kaldıkartık Hayatım Bitti Bundan Sonra yasasam Hiç bir faydam Olmaz
MeGaxMuStafa
Pozitif şeylerede odaklan. Her işin başı sağlık sonuçta. Bak sağlıklısın. Uzun zaman önce trafik kazası geçirmiştin ama sağlıklısın şimdi bunun gibi şeyler sağlıktan gerisi hikaye söyleyim sana.Megaxmustafa yazdı:evt anladım Sınıfta kalmak qıbı kotusu yokMoziLLa yazdı:Bu tip şeyler moral bozucu olabilir ama bi sorun sen onu ne kadar kafana takarsan seni o kadar rahatsız eder. Düşünmeye devam ettikçe daha çok moralin bozulucak ne demek istediğimi anladın mı ? Sakin ol.Megaxmustafa yazdı:off Off Sınıfta Kaldıkartık Hayatım Bitti Bundan Sonra yasasam Hiç bir faydam Olmaz
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,tüm MeGaxTeaM Loncası üyeLerimin Ramazan Bayramını en içten diLekLerimLe kutLarım.
[YaLNıZSavaŞÇII]
tüm megaxteam ve meran halkının bayramını kutlarım...
ikvoyuncusu2008 yazdı:Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,tüm MeGaxTeaM Loncası üyeLerimin Ramazan Bayramını en içten diLekLerimLe kutLarım.
Cok doğru söyledin Kadir'im . Umarım lonca içindeki ufak caplı küskünlüklere bir nihayet olur bu bayram . Küçüklerimin gözlerinden , akranlarımın yanaklarından öperim

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
- Megaxblack
- Salgın Koruyucusu
Hoşgörü , dayanışma , paylaşma ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha yoğun yaşandığı Ramazan ayının ardından Bayram ’ a ulaşmanın sevincini paylaşıyoruz.
Bu duygularla , tüm Meran halkının ve Değerli MeGaXTeaM ailesinin Ramazan Bayramı ' nı en iyi dileklerimle kutlar sağlık , başarı ve esenlikler dilerim.
Bu duygularla , tüm Meran halkının ve Değerli MeGaXTeaM ailesinin Ramazan Bayramı ' nı en iyi dileklerimle kutlar sağlık , başarı ve esenlikler dilerim.
Megaxblack & Megaxpanora
| BAN ~ BAN ~ KRONİKLER ~ BANDIRMASPOR ~ ѕιη¢є ~ 1965... |
| BAN ~ BAN ~ KRONİKLER ~ BANDIRMASPOR ~ ѕιη¢є ~ 1965... |