OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Mesaj gönderen Seven »

Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyorum.

19 Mayıs 1919
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;

Bildiğiniz gibi final haftası dolayısıyla oyuna giremiyorum lakin ayın 25inde oyuna tekrar döneceğim bu süre zarfında
DÜNDEN BUGÜNE HAYATIMDA İKV bölüm paylaşımlarını okuyabiliriz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

DÜNDEN BUGÜNE HAYATIMDA İKV

EPİSODE=3

Bir önceki bölümümde savaşçım ile grup bölgelerine girmeye başlamıştım ve tank savaşçı kullanmayı öğreniyordum. Ertesi gün ne yazıkki netimde sorun oluşmuştu ve bu netimdeki sorun yüzünden o zamanlar yapılan ''Kıyamet Günlüğü'' etkinliğini yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. Motivasyon amaçlı ufak tefek süpriz ödüller dağıtılıyormuş bu ödülden faydalanmış oldum.

Tabi bu motivasyon ödülünü alana kadar akla karayı seçtim. Nedeni ise internet elverişli değildi. Oyuna girdiğimde
AFRASİYAB beni salona çekerken düştüm. Biraz zaman geçti oyuna girdim domuzda eşya satarken yanıma geldi. :') Tekrar salona aldı sıkıntısız bir şekilde alışveriş gerçekleşti.

O zamanlar Büyü Bozma tılsımını çok istiyordum ama bu benim için çok zordu. Bende moral olsun diye Nikola teslaya bir yol arkadaşı aldım. Tesla gözcümün adını Pikaçu
koydum.

"Kıyamet Günlüğü" etkinliğinden sonra forum etkinliklerinin bağımlısı oldum. Cümleyi tamamla etkinliğini kazanıp silah yükseltme ürününü kazanmıştım. Çok işime yaradığını söyleyebilirim. :')

Çemberlitaş bölgesine savaşçım ile tekrar döndüğümde semiha için ayı şart dediler bende ayı almak zorunda kalmıştım. Hesapta akçeyi nereye kullansam diye dişünüyordum. Daha sonra sürekli Gaffar atmaya başladım 2 şer 2 şer itemle ayrılıyordum kısa sürede üstümü dizdim.

Defansif dövüşme 2 2 almıştım. Tılsımı beğendim güzel iş gören bir tılsımdı.

Daha sonra kendi loncamı kurmak istedim. Bu fikir konuştuğumuz arkadaşlarımız ile ufak bir yanlış anlaşılma büyüdü ve yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Tabi 5 ay sonra tekrardan aramız düzeldi.

Şifacımın Hidroflorik setini fulleyince Gazap 1 3 tılsımına heves ettim. Güzel düşük fiyattan satın almıştım.

Bu tılsımı kullanmak için şifacılarda ölüm oyununa katıldım ve son 6 ya kalmıştım. O günden bugüne kadar dahada girmedim.

Devamı gelecek...

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Artık finallerin bitmesi için gün sayar olduk. 4 gün sonra finallerin bitince memlekete döneceğim. Şimdiden dönüş biletini aldım sonra sıkıntı oluyor.

EPİSODE=4

Tankım ile çemberlitaş'a girmeye devam ettim usanmadan, yılmadan girmeye devam ettim. İstediğimi alamıyordum günde 10 kez veya daha fazla giriyordum ama düşmüyordu.

O esnalarda klan savaşlarını kpem yaparak basit hale getirdi bizim oyuncu kitlesi anlaşarak kp kasılıyordu mor maraton gözlük çekene kadar bende girdim. O gözlüğü aldıktan sonra başka gözlükler için girme isteğim gelmedi.

Her Ramazan Ayında yapılan
"İKV MANİ ETKİNLİĞİNE" katılmıştım ve yazdığım mani ile etkinlik 1.si olup yükseltilmiş şaheser eşya kazandım. Çok isteyip düşüremediğim Taş Balta ve Bıçak Kılıç düşmüyordu. Bende Taş Kanat Balta'yı istedim.

Hesabıma Taş Kanat Balta yüklendikten sonra isim değiştirme alıp
Seven nickli savaşçımı IıFOLLOWıIıMEıI olarak değiştirdim.
Lakin o zamanlar istediğim balta pek iş görmedi diyebilirim balta geldikten birkaç gün sonra gaffardan o baltayı düşürdüm. 1 tane düşse gene iyiydi 3 tane düştü. Tamamen şanssızlıktı. :')

Devamı gelecek bir sonraki yazım final bölümü olacaktır.

Sağlıcakla kalın.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Helal olsun FENERBAHÇEM..!

Tarih yazmaya devam ediyoruz. Başarıların devamı gelmesini dilerim.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Bugün etkinlik olduğunu unutmuştum. Watsappdan bir mesaj üzerine etkinliği hatırladım. Bir gireyim bakayım dedim.

Etkinliği düzenleyene teşekkürler...

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

EPİSODE=5

Şifacımın Xxseven olan gösterişsiz nickini değiştirmeye karar vermiştim. Bu kararımdan dönmedim ve değiştirdim. IıMABELııMATİZıI yaptım sebebi ise o zamanlar ikv oynarken en çok dinlediğim sanatçıydı.

Klan savaşlarına devam ettim. Klan savaşlarının zevki karizma bitene kadar oluyordu karizma bitince başka hesaba geçip çemberlitaş bölgesine devam ediyordum.

Günlerden birgün savaşçım ile çemberlitaş bölgesine girdim ve düşüremediğim
Bıçak Sırtı Kılıcı düşürdüm. Sevincin doruklarına ulaşmıştım. Bunun üzerine silah yükseltme alıp direk parlattım.

Daha sonra taktik değiştirmeye karar verdim. Gazap 1 3
tılsımını sattım. Büyü bozma 2 aldım.

İş gören bir tılsım olmasada hiç yoktan iyidir. Holde para kasmaya devam ettim.

Savaşçımıda defansif yapıp
Defansif Dövüşme 2 2 aldım. Bu tılsımı çok beğenmiştim büyücülerin kaçışı olmuyordu.

Daha sonra işler değişti. Çok istediğim Büyü Bozma 3 tılsımını Furkandan aldım. O tılsımı almak için def 2 2 ve büyü bozma 2 tılsımını sattım birazda bende para vardı ve imkansız olan tılsım elime geçmişti.

Yakın zamanda yaşadığım üzücü olay ve aylar sonra gelen güzel haber....

Üniversite 15 tatilden çıkarken yakın arkadaşımdan birine üstünü dizmesi için Büyü Bozma 3 ve Yıldırım 2 vermiştim. Amma ve lakin o arkadaşa bir süre ulaşamadım. Diğer arkadaşlarım tılsımların havaya uçtuğunu söylesede birgün tılsımların geleceğine inanıyordum.

Şimdilik Yıldırım 2 tılsımını alabildim. İleriki zamanlarda Büyü Bozma 3 üde alırsam eski günlerime döneceğim inşallah.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Yıldırım 2 tılsımının yanına Elektrik Bilgisi 2 aldım.

Son okuduğunuz için Teşekkürler.

Allah izin verirse 2 gün sonra oyundayım.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Ödülün Hayırlı Olsun Seven.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Teşekkürler Romendiyojen...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Oyuna girmeden önce etkinlikten kazanmış olduğum silah yükseltme ürünü gelmiş mi diye baktım halen gelmemiş. Sanırım tarih tekerrür edecek gelmesi biraz zaman alacak gibi gözüküyor. :')

Oyuna girişimi gerçekleştirdim bugün çoğunlukla hol bölgesinde dolandım. Lakin kayda değer hiç bir item veya materyal düşmedi. Bu durum benim canımı her ne kadar sıktıysa da eskiden tanımış olduğum arkadaşım oyuna girmiş. 1 hafta önce onun karakterini oyuna gördüm ve oyundaki kardeşiymiş kardeşide sanırım beni anlatmış bunun üzerine eskiden tanıdığım arkadaşım oyuna dönmeye karar vermiş. İnşallah bir daha oyunu bırakmazsan. :*

Resim

Resim

Resim

Oyun içinde konuşacak arkadaşları yakaladım. Laf yaparak takılmayı severim. :')

Resim

Klan parası kasayım dedim lakin ortada lodos bulamadım monoton bir gün geçirdim. En fazla 50 kp anca kasmışımdır.
Resim almakta biraz geciktim pratik yapmam lazım.
Resim
Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön