Yaralıkalp ( Öztürk ) adlı arkadaşımız, Titxyaralıkalp adlı karakter ile Ailemize katılmıştır, kendisine hoş geldin der hayırlı olmasını dilerim.
T.İ.T. Loncası Adına...
Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Hoş geldiniz arkadaşlar.
TİTXAyBüKe - Titxbaşak

Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. Gazi M.Kemal ATATÜRK

Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. Gazi M.Kemal ATATÜRK
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Melankolik yazdı:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Bu iftiraları kanıtla şimdi [içerik düzenlenmiş, kullanıcı uyarılmıştır. sahcihan ]çamur atmakla olmuyor öyle.Titxreis yazdı: Merhaba;
Öncelikle Hasan adlı şahsı ( Eski Titxbozkurtt ) row loncasına dahil etmişsiniz hayırlı olsunTitxtuana - Titxırmak vb karakterlerin bulunduğu hesabın şifresini bilen ( Kp kasmak için ) bu şahıs günün birinde bizleri soymuş ve loncamızdan atılmıştır... Ona kefil olan ve bu nedenle loncamızdan atılan Titxbörtecine de görüyorum ki Row olmuş
Ardından Ata olan Börtecine oradan da atılmıştı ( Ne hikmetse )... Gelelim bu günkü meseleye...
Rowxpusat ( Eski Titxarda )... Bu şahıs karakter alım satımı, karakter çalma, çalmaya teşebbüs gibi suçlardan dolayı hem kendi karakterini hem de Ali ağabeyin hesabını 3 er gün bloklattırmıştır... İspat mı istiyorsunuz peki buyrun.
Geçmiş olsun demeyi çok isterdim ama size yakışan üyeler almışsınız hayrını görün.
Not: Biz varken asla bu sunucuda hırsızlar rahat yüzü göremeyecektir.
'15.10.2010 00:01:44' tarihinde 'sancak' Sunucusu'nda üyeliğiniz hakkında yapılan şikayetin incelenmesi neticesine diğer kullanıcıların üyeliklerine yasadışı müdahale girişimleri tespit edilmiştir. Yasal işlem başlatma haklarımızı saklı tutmak üzere üyeliğinize '18.10.2010 00:01:44' tarihine kadar 'Yasaklama' cezasısı verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1287xxx603'
Şikayet Tarihi: '14.10.2010 18:53:23'
Sunucu: 'sancak'
Karakter: 'Tıtxarda'
Ceza süresi: '18.10.2010 00:01:44' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '18.10.2010 00:01:44'
Ceza türü: 'Yasaklama'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.
Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı

Carpe Diem

Carpe Diem
1 Level çakma Tıtxreis adlı karakter ile sohbet etmen çok hoş
Hakikaten cahilmişsin, oysa fotoğrafı büyütmüş olsaydın Tit yazarken ı harfi kullandığını görecektin hatta benim Türkçe yi ne kadar düzgün kullandığımı unutmuş olmalısın sildirem yaptıram yapak edek vb kelimeleri ( Şive ) dil kurallarına uygun bir biçimde telaffuz ederim
Ben bu güne dek bir kez karakter silmesine vs attım, o da kuşçu ile Aybala ( Göksu ) nın karakteri ile... Onu da kestim silmedi karakterini, 70 can meselesine gelince kaçıyordum vs ye başlayamamıştım beklemedin ardımdan daldın sorun değil, ama bir zerre helal süt emdiysen senle attığımız son vs de 3/1 kaybettiğini kabul eder ve susarsın. Gelelim diğer hırsızlık meselesine evet ben kanıtımı koydum destek tk. dan gelen mesajı orjinal bir biçimde mailine yollayabilirim hatta destek tk. da sorabilirsin iyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Koy bakalım o halde fotoğrafı bekliyorum.

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Arkadaşlar bu adamın ne kadar üçkağıtçı olduğunu anlamak için koymuş olduğum fotoğrafı açın bakın Titxreis mi yazıyor Titxreıs mi 

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Bekliyorum hala.

Carpe Diem

Carpe Diem
Melankolik yazdı:Koy bakalım o halde fotoğrafı bekliyorum.
viewtopic.php?f=32&t=13727Re: RowxfeRRO & TitxdeLikurt Ws kaRsıLasMaSı
Melankolik 27 Mar 2010 18:42
Benim kestiğim fotoları niye koymadın çakal
Delikurt vs Ferro
Ferro 5 - 3 Delikurt (3-0 galip iken 5e uzasın dedi kıramadım)
Ferro 1 - 3 Delikurt
+
-------------------------
Ferro 6 - 6 Delikurt
Gel son kez vs atalım kim güçlü ortaya çıksın dediğimde işim var çıkmam gerek dedi çıktı..
Yukardaki link sana son vs mizi hatırlatıyor olsa gerek... İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
[içerik düzenlenmiştir. Hakaret içerikli mesajdan dolayı kullanıcı uyarılmıştır. sahcihan]
Nichqt££n