katılıyorum arkadasım ve gm ler hala bır mesaj yazmayı cok goruyorlarAdorno yazdı:Yönetim o zaman şu sorulara cevap verecek: zaten hata yaptıklarını ve bize 1 yıl boyunca hatalı oyun oynattıklarını itiraf ettiler. peki bu oyunda bütün yapılan hataların bedelini neden oyuncular ödüyor? ben böyle oyuncusunu madur eden bir oyun daha görmedim. siz hata yapıyorsanız oyuncuya bunu unutturacak zararını telafi edecek bir şey verin. Ama pişkin pişkin çıkıp 1 sene sizi salak yerine koyduk hatalı oyun oynattık. şimdide düzelttik alın bakalım. zaten bu oyunda bütün itemler bedavaya alınıyor değil mi? oyunda bir piyasa yok değil mi? Yücelen+Halit girmenç yüzük, kolye, ceket, pantolon, eldiven, ayakkabı (hidradan önce alınmış) , zırh , kafa koparan, balyoz. bu itemlerin değeri güncellemeden gelmeden önce 600-700 m. belki daha fazla. yahu 700 m nasıl kazanılıyor bu oyunda bir fikriniz var mı? şimdi çıkıp 1 sene sonra hata yaptık şimdide düzelttik deyip işi oldu bittiye getiremezssiniz. bir hata yaptıysanız bunu siz ödeyeceksiniz biz değil !
GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
IIDaRKCLouTII yazdı:Noldu şimdi şaheserler dahamı İyi vuruyor ?
Latif tamamiyle Bir süs oldu ..
Latif 4300 agır 3700 sert 1400 normal vururken 500 vuruyor artık ?
Ecel getiren Ws'de zaten üstündü , Latif sadece max larla işe yarıyordu item kasarken , Noldu Latif in İtem ararken işe yaramasıda hayal oldu ? ben Boşunamı ürettim latif i ? Bu güncellemeyi Üretimler başlamadan önce getirmeliydiniz Bir hata olarak Görüyorum bu güncellemeyi İnş daha adil bir şekilde düzeltilir . Şaheser öbür silahlardan üstün olur ama Latif in Bu kadar çöp olmasına mana veremedim Düzeltirsiniz İnş. hatanızı .....
İyi Forumlar ....
Bu ecel max değilmi neden vs de üstün oluyor hayret bişey ya. Milet ecel iyi değil deyince hemen o vs silahı. Vs silahı ise element yapsalardı şuna vs silahı deyip durmayın.Yönetimin yapacağı şey Ecel getirenin hasarını yükseltmekten ve bazı yaratıkların zırhlarından etkilenmemesini sağlamaktan başka bir şey değildi. Diğer şaheserlerde de sorun varsa düzeltmekti bu kadar. Bu yapılan güncelleme derhal düzeltilmeli ve Hatalı olan şaheserlere güncelleme yapılmalı.
- Orhanteber005
- İskele Babası
BENİM ELİMDE ECEL YOK LATİF VAR ŞAHESER GÖRMEMİŞ YARATIK.. BEN O KADAR EMEK VERDİM BUNA VE ALDIĞIM KARŞILIĞA BAK.. BAŞKALARININ BAŞARILARINI ÇEKEMEYEN İNSANLAR ORTAYA ÇIKIYOR İŞTE.. BENİM EMEĞİME YAZIK ETTİLERSE BENDE ELİMDEN GELENİ YAPARIM.. FAZLA KONUŞMADA ADAM GİBİ OTUR YERİNDE..1EngiN1 yazdı:Orhanteber005 yazdı:ARKADAŞLAR ANLAMADIĞINIZ FARKLI NOKTALAR VAR.. ŞAHESER SİLAHLAR DENENDİĞİ ZAMAN OYUNUN HATALI OLDUĞU ZAMANLARDI.. ŞU ANDA HATASIZ ZAMAN AMA ŞAHESERLERDE ÇÖP OLMUŞ DURUMDA... ŞİMDİ LATİF DENENDİĞİ ZAMAN GÜZEL YARATIK KESTİ GÜZEL WS ATTI VE ONA GÖRE ŞAHESER DENDİ.. 2-3 AY BOYUNCA DENEDİLER AMA BU OYUNUN HATALI OLDUĞU DÖNEMDİ.. VE ŞU ANDA BEN LATİF ÜRETTİM VE LATİF ÇÖPTEN İBARET.. O GÜNCELLEME YANLILARI BUNDA BENİM HAKKIM YENDİ Mİ YENMEDİ Mİ BU SORUMA CEVAP VERSENİZE..? BU GÜNCELLEME YANLILARINA GİREN ÇIKAN BİRŞEY OLMADIKLARI İÇİN ZATEN YANLILAR.. BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK..
beni etkiledi ya da etkilemedi o seni ilgilendirmez ayrıca da senin elinde ecel olsa bu yorumu yapıcak mıydın acaba ?
Birşeyi düzeLtmek için 1 yıl beklediler Onuda Ellerine Yüzlerine Hatta Heryerlerine buLaştırdıLar.complex yazdı: Ben kime, niye yalakalık yapayım?(Bu sorunun cevabı olmadığını bile bile yalakasın diyenler [senin gibiler] için yazdım oraya.) Daha bu sabah yapıldı güncelleme ve itirazlar neticesinde düzeltilir elbet. Diğer itirazlarla şaheserleri güçlendirmek gibi.
Düzeltmeye çalışırlar elbet o manada söyledim.
Shizo Terbiyesiz Bir El Hareketi Yapiyor :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
kaç kişide ecel var ???1EngiN1 yazdı:daywalker yazdı:yani saçmalık olurda bu kadar olmaz
39 levellerde alman giyerken bundan yüksek vuruyoduk
10 binler havada uçuyodu
49 lvl olduk full max yaptık 2 bin vuruyoruz kabus gibi
şu güncellemeyi savunan arkadaşlar veya yöneticiler boss görevleri nasıl yapılacak bunu bi açıklayın !
tabi açıklayabilirseniz
artık büyücülerden tank yapmaya çalışırız bi kara kesmeye bile 15 şifacı ararız
iflis, solucan, hidra ???
onları kesmek sadece bi hayal artık
Eceli olan bir savaşçı max + iksir tank olabilir ...
toplasan 3-4
her görev için onların peşindemi gezicez
bu söylediğine kendin inanıyomusun
senin ecelin var kaç kişinin görevine gidiceksin
kaç kişiye yardım ediceksin
istesen bile kaç göreve gidebilirsinki ???
En son daywalker tarafından 24 Şub 2010 18:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
ARKADAŞLAR BEN BOYKOT EDİYORUM HERKES BENIM YAZDIGIMI ALINTI YAPSIN ...!
SADECE BU YAZILARI GÖRÜN [GM Ler Menmnmusunuz....!!!]
THE END İSTANBUL KIYAMET VAKTİ GAME OVER...........................!!!
KuKLaCı:/Sammaramo/Cenesiz/Collaqa
Bu DeqişikLer deqişmesse ben yokum diyenler aLıntı yapSınLaR Herkes Kendi Karakteri ismini Nikini yazssın...!!!
SADECE BU YAZILARI GÖRÜN [GM Ler Menmnmusunuz....!!!]
KuKLaCı:/Sammaramo/Cenesiz/Collaqa
Bu DeqişikLer deqişmesse ben yokum diyenler aLıntı yapSınLaR Herkes Kendi Karakteri ismini Nikini yazssın...!!!
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bunlar bizi resmen lokavt etti.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
haha Yeniçerixdadawa Terbiyesiz Bir Kol Hareketi Yapıyor.Shizofren yazdı:Birşeyi düzeLtmek için 1 yıl beklediler Onuda Ellerine Yüzlerine Hatta Heryerlerine buLaştırdıLar.complex yazdı: Ben kime, niye yalakalık yapayım?(Bu sorunun cevabı olmadığını bile bile yalakasın diyenler [senin gibiler] için yazdım oraya.) Daha bu sabah yapıldı güncelleme ve itirazlar neticesinde düzeltilir elbet. Diğer itirazlarla şaheserleri güçlendirmek gibi.
Düzeltmeye çalışırlar elbet o manada söyledim.![]()
Shizo Terbiyesiz Bir El Hareketi Yapiyor :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

________________________________________________________________________________
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
Eger boyle gıderse plus alımı olmıcak baktımkı hala devam edıyor ozamaNN::
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

- IIDaRKCLouTII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
O ecel max ama Latif den üstün ws de ? Latif in tek özelligi max hasarlarla İtem aramak kasmakdı oda gitti ??YALNIZALPEREN yazdı:IIDaRKCLouTII yazdı:Noldu şimdi şaheserler dahamı İyi vuruyor ?
Latif tamamiyle Bir süs oldu ..
Latif 4300 agır 3700 sert 1400 normal vururken 500 vuruyor artık ?
Ecel getiren Ws'de zaten üstündü , Latif sadece max larla işe yarıyordu item kasarken , Noldu Latif in İtem ararken işe yaramasıda hayal oldu ? ben Boşunamı ürettim latif i ? Bu güncellemeyi Üretimler başlamadan önce getirmeliydiniz Bir hata olarak Görüyorum bu güncellemeyi İnş daha adil bir şekilde düzeltilir . Şaheser öbür silahlardan üstün olur ama Latif in Bu kadar çöp olmasına mana veremedim Düzeltirsiniz İnş. hatanızı .....
İyi Forumlar ....
Bu ecel max değilmi neden vs de üstün oluyor hayret bişey ya. Milet ecel iyi değil deyince hemen o vs silahı. Vs silahı ise element yapsalardı şuna vs silahı deyip durmayın.Yönetimin yapacağı şey Ecel getirenin hasarını yükseltmekten ve bazı yaratıkların zırhlarından etkilenmemesini sağlamaktan başka bir şey değildi. Diğer şaheserlerde de sorun varsa düzeltmekti bu kadar. Bu yapılan güncelleme derhal düzeltilmeli ve Hatalı olan şaheserlere güncelleme yapılmalı.
"Sαнιρ σLαмαdığιм Bιşєу Vαяѕα Yєтєяιηcє Iѕтємєdιğιм Içιηdιя..."