<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rescuer »

Berkay abi bi özel mesaj attım bakabilir misin en kısa sürede "özelden" cevap yazmanı rica ediyorum. Teşekkürler...

Taşkın ne zaman oyuna gireceksin ?
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

kasaphasan06 yazdı:Herkese merhaba arkadaşlar bugün burada önceden almış olduğum bir kararın gerçekleşmesi üzerine yazdığım son yazımdır.

Artık bende yolun sonuna geldim yaşım ve yaşamın reelliği artık gerçekten kafama vurmakta şiddetli bir şekilde o yüzden kendi hayatımda artık kendi yoluma gitmeliyim bu da ancak oyunu bırakmam ile olabilecek bir şey nedeni kendi adıma oyunu gerçekten seviyorum ve zamanımı oyuna ayırma durumunda kalıyorum bununla birlikte iş okul ve aile yaşamımda sekteye uğratma konusu söz konusu bir çok kez denedim oyuna ara vermeyi fakat gerçekten iradem bu konuda sağlam değil forumdan takip edeyim dedim elinde sonunda gözüm oyuna kayıyordu ve kesin bir karar vermek zorundaydım ve o kararı bu gün veriyorum

Tek isteğim bu durumumu anlamanız ve kendinizi bu konuda üzecekseniz üzmemeniz ve sitem dolu sözler yazmamanız kararım kesindir.Artık oyunu '' geri dönmemek ve bir daha oynamamamk '' şartıyla bırakıyorum büyük ihtimalle bundan sonra online oyun oynamayacağım belki can sıkıntısına fifa - pes vs gibi oyunlara devam ederim o da ara sıra

neyse söylediğim gibi oyunla alakamı '' tamamen bitiriyroum '' fakat kardeşimi bilirsiniz adı barış zaten online oyunlara hakim ikv'ye de başlamamın vesilesi ondan görmem olmuştu oyun konusunda benden kat kat daha iyi zaten lonca durumunu ve tılsımı da benim kadar biliyor ona bırkacağım hesabı o da zaten pek hevesli, alırsam ondan alırım haberlerinizi kendisiyle tanışıp kaynaşacağınıza inanıyorum yine loncada faal olarak devam edecek basit olarak hiç bir şey değişmeyecek hatta daha iyi bile olabileceğini söyleyebilirim :) sadece ben gideceğim

Bu lonca için bir çok şey yapmak istedim hepsini de iyi niyetli bir biçimde loncayı üst düzeye çıkarmak için yapmaya çalıştım bazılarını yaptım bazılarını çok istememe rağmen yapamadım çok iyi dostluklar kurdum fakat bende kendi yolumu çizmeliyim oyun farklı / reel farklı üzerinizde hakkım varsa helal olsun sizin üzerimde hakkınız var o yüzden herkes hakkını helal eder inşallah ben helal ediyorum

Murat reisim döndüğünde bırakmak isterdim ama olmadı artık beni tanıyan arkadaşlar ne yapmaya çalıştığımı neden yapamadığımı ve neden ayrıldığımı anlatırlar :)

lonca sırasına göre sırayla yazıyorum burada gördüklerim arkadaşlara

Berkay abi : Her ne kadar bazı anlar takışsakta iyi bir insan olduğunu biliyorum abi reelinde ve oyun hayatında başarılarının devam etmesini diliyorum

Yağız: Çok fazla görüşmüşlüğümüz olmasa da seni severim sayarım kardeşim

İbo: Bu oyunda en yakınlarımdan birisin ( kendi açımdan ) gerçekten bana çok yardımın dokundu daha ileriye gitmemi sağladın sana da teşekkür ederim kardeşim

Kadriye abla : belkide en çok saydığım kişi sensindir loncada sözlerin ve kararların benim için çok önemli her zaman bana destek çıktın arkamda durdun ablacım değerini umarım herkes anlar

Hasan: :) ulen hasan oyunda charını her gördüğümde gülesim geliyor belkide senin karakterindendir yine de yüzümde tebessüm bırakmasını biliyorsun

derya : her ne kadar birbirimize girsekte seninde kalbinin '' saf'' olduğuna inanıyorum sadece bazı değerlendirmelerde acelecisin yine de seni de çok sever sayarım reelde mutluluklar

Kurtlarxhezeyan: kardeşim seni de çok severim sen üstad derdin bana asıl hak eden sensin

Kurtlarxkomando: oyunda arasıra rasltlarım sana da oyun hayatında başarılar dilerim

Yasin ( bloodspy ) : gerçekten bir çok konuda en büyük destekleri senden gördüm sana tek tavsiyem hiç bir şeye boyun eğme ve her zaman bir yerde yanlış varsa onu eleştirmekten korkma / koyun olma :)

Yasin ( resCuer) : sana bir şey yazmıyorum bilirsin zaten aklımdaki fikirleri sennin için :)

ve ismini yazmadığım onlarca dosta buradan selam gönderiyorum allah istediklerini verir inşallah

kendimi bildiğim ve yukarıda da bahsettiğim gibi oyunu temelli bıraktığım için ve aynı zamanda iletişimin lonca karakterim ( kardeşim barış ) ile devam ettirebilmeniz ve sorun yaşanmaması için telefon hattımı forum hesabımı ve oyun içni açtığım msn adresimi + skype adresimi bırakıyourm arkadaşlar telefonumu bilenler zaten o hat bunun gibi oyun vs gibi yerlde tanıştığım arkadaşların ekli olduğu ve görüştüğüm bir adresti

belirtttiğim gibi bu yazıyı okuyup abi bırakılırmı veya taşkın yapma gibi sözler kullanmayın beni bu üzer her yolun bir sonu var bizde sondayız umarım kardeşimle iyi anlaşırsınız ( ben öyle düşünüyorum ) hepinize kolay gelsin arkadaşlar

NOT: BU İLETİMİ MURAT REİS DÖNDÜĞÜ ZAMAN GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMASIN O BENİ
Nasıl yani nie bırakıyon şimdi sen oyunu BEN ANLAMAM TAŞKIN 4 Temmuzda seni oyunda görcem haberin olsun ona göre kendini ayarla hatta belki mazeret verebilirler günün yazarımama 4 hazirandan önce olmaz...neyse sen kafanı dinle 4 temmuz gecesi bekliyorum seni oyuna...Kib Kafani dinle sen
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar, bir süredir madenler konusunda düşündüğüm bir öneri vardı anca yönetime sunmak bir türlü nasip olmadı. Son gelen maden güncellemesiyle beraber işlerin hepten karışması bu öneriyi desteğe yollamam gerektiği düşüncesi oluşturdu. Öneriyi aşağıya alıntı içerisinde yazıyorum;
Merhaba,
"İKV yönetimi oyunda emek verenlerin bir takım eşyaları kazanabilmesini istiyor, emeğinin karşılığını almasını istiyor bu nedenle mor ve turuncu eşyalar aktarılamıyor." anlamına gelen bir açıklama vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu açıklama sonucu bir süredir madenlerle alakalı bir düşüncem var. Bir kişi abanoz madenini (örnek veriyorum, herhangi başka bir maden de olabilir) saatlerce topluyor, 50, 60, 70 derken elde avuçta tek bir budaksız abanoz yok... Daha sonra bırakması gerekiyor ve biri geliyor tek toplayışta o kişinin bir günlük "emeğini" alıyor. Yukarda belirttiğim açıklamayla bunun arasında sizce de bir çelişki yok mu ? Piyasa hafiflesin diye maden sayıları, saf çıkma oranları arttırıldı ancak yenilenme süreleri uzatıldı, basit bir hesaplama yapıldığında saf maden çıkması için eskisinden az beklemeyeceğimiz ortaya çıkıyor-ki bunu madenlerin fiyatlarının hala yukarılarda olmasından da anlayabiliyoruz- buna karşın benim madenler konusunda bir çözüm önerim var. Örneğin; çantasında "KENDİ TOPLADIĞI" 60 adet abanoz odunu olan kişinin 61. maden toplayışında %100 ihtimalle budaksız abanoz çıkacak. Böylelikle herkes eşit emek vermiş olacak, emekler boşa gitmeyecek, piyasa "bir nebze" rahatlayacak. Ancak öyle bir sistem olmalıki alışveriş ile alınıp 60 adet abanoz odunu biraraya "para vererek" toplayıp sonra gidip 61. odunu toplayıp madenin üstüne "bedavadan" yatılmamalı.
Dediğim sistem tüm madenler üzerinde uygulanırsa en azından insanlar "emeğinin" karşılığını alabilir. Boşa vakit kaybetmemiş olur.
Bir liste hazırlanıp siteden duyurulabilir, örneğin;
"İridyum = 75. osmiridyumdan
Ganoderma = 50. mantardan
Mavi Topaz =30. topazdan
çıkacaktır."
şeklinde...

Önerinin dikkate alınmasını ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum, kolay gelsin...

Öneriyi beğenen, destek olmak isteyen, mantıklı olduğunu düşünen herkesin bu iletiyi desteğe göndermesini rica ediyorum.

Öneriyle ilgili eleştirilere de açığım, vakit ayırdığınız için teşekkürler...

İKV İletişim & Destek Formu İçin;

İyi forumlar...
Resim
Tılmesa
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

Taşkın bu kararı almana ben şahsım adına üzüldüm.Bir yandan sıraldığın nedenlrde de haksız değilsin elbbetteki en doğru kararı sen kendin verirsin ama arada da olsa oyuna gel ve bi selam yolla.bunca emeğ,n var ben gene ne kadarda demeyin desende bırakma derim.ama en son ve en doğru karar senindir .hakkımız varsa helalı hoş olsun.Kurtlarxkürşad Arkadaşım murattan gelen mektubun bi kkısmını yayınlamışsın çok sağol bende aldım bi mektup bu hafta .muratın herkese çok selam ediyor orda bile oyun için uğraş verirken bazı arkadaşalrın ayrılıklarını ben nasıl anltacam onu bilmiyorum.hatalar kimde onu tartışmıycam bile ama şunu açık açık söylüyorum muratın bıraktığı bu ağır yükün altında bazen olmadık hatalar yapmış olabilrim.ama benim niyetim loncayı aldığım gibi murata teslim edip sonrada az bir süre dinlenmek.zaten Allah nasip ederse 2 ci bebek yolda çok az kaldı.oyuna pek giremiycem zaten ister istemz o yüzden gitmeden bi toplantı yapmayı düşünüyorum.bu arada Hasan ,Elvan ablanı listeye ekle kendi isteği ile tekrar konuşup karar verdik.ama yönetimde yer almak istemedi kendisi normal üye olarak listeye eklersen sevinirim.hepinize iyi eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Merhaba arkadaşlar ben Barış,

Abimin durumunu biliyorsunuz oyunu bıraktı ve bir daha dönmeyecek gibi görünüyor onun verdiği emeklerin boşa gitmemesi ve benimde bu işlere hevesimden dolayı forum, oyun için kullandığımız telefon hattı , msn adresimiz , skype adresi ve oyundaki karakterler benim elimde abim nereden bıraktıysa oradan hiçbir sorun yaşanmadan devam edeceğim abimin bu lonca için düşündüğü ideallerin ve fikirlerin hepsine ben de sahibim kısaca kendimi tanıtayım kardeşlerim

Adım sanım geçmişim malum :) Yaşım 15 Ankarada oturuyorum ( şimdilik bu kadarı yeterli :) )

Oyuna yıllar önce beta döneminde başladım beyaz köşkte yıllarca devam ettim ( abime saygısızlık olmasın ama ondan daha iyi oynadığımı düşünüyorum o da aynı fikirde ) oyun anlamında yıllarca knight cabal WoW vs gibi oyunları oynadım ve ciddi başarılarım var sizleri teker teker çok iyi tanıyorum abim aracılığıyla sadece sizin beni tanımanız kalıyor ;)

Murat abimin durumunu biliyorum o yüzden askıya aldığımız düzenlemeleri ( görev takımı vs gibi fikirler bana aitti abime önerdim ) en kısa zamanda Allah izin verirse Reisimizde sağ salim dönerse tekrar yürürlüğe sokma derdindeyim.Bunun dışında onlarca fikir var zaten zamanla ortaya çıkar

Hepinize iyi akşamlar diliyorum işiniz rast gelsin
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Barış,

Abimin durumunu biliyorsunuz oyunu bıraktı ve bir daha dönmeyecek gibi görünüyor onun verdiği emeklerin boşa gitmemesi ve benimde bu işlere hevesimden dolayı forum, oyun için kullandığımız telefon hattı , msn adresimiz , skype adresi ve oyundaki karakterler benim elimde abim nereden bıraktıysa oradan hiçbir sorun yaşanmadan devam edeceğim abimin bu lonca için düşündüğü ideallerin ve fikirlerin hepsine ben de sahibim kısaca kendimi tanıtayım kardeşlerim

Adım sanım geçmişim malum :) Yaşım 15 Ankarada oturuyorum ( şimdilik bu kadarı yeterli :) )

Oyuna yıllar önce beta döneminde başladım beyaz köşkte yıllarca devam ettim ( abime saygısızlık olmasın ama ondan daha iyi oynadığımı düşünüyorum o da aynı fikirde ) oyun anlamında yıllarca knight cabal WoW vs gibi oyunları oynadım ve ciddi başarılarım var sizleri teker teker çok iyi tanıyorum abim aracılığıyla sadece sizin beni tanımanız kalıyor ;)

Murat abimin durumunu biliyorum o yüzden askıya aldığımız düzenlemeleri ( görev takımı vs gibi fikirler bana aitti abime önerdim ) en kısa zamanda Allah izin verirse Reisimizde sağ salim dönerse tekrar yürürlüğe sokma derdindeyim.Bunun dışında onlarca fikir var zaten zamanla ortaya çıkar

Hepinize iyi akşamlar diliyorum işiniz rast gelsin
Hoş geldin Barışcım.
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Resim

Resim

KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ

Kurtreis Kurtreiis [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]

Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]

Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi & Görev Takımı Komutanı] [Askerde]

Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]

Resim

KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ

Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]

Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Savaş Komutanı & Forum Sözcüsü]

Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]

Resim

KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxrderya Kurtlarxgöçmen Kurtlarxkelebek

Kurtlarxredsonya

Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx