Yasin ( resCuer) : sana bir şey yazmıyorum bilirsin zaten aklımdaki fikirleri sennin için
Sen de biliyorsun benim senin hakkında şu an ne düşündüğümü :evil: Ama tekrar söylüyorum bak temelli bıraktım diye bir şey yok ! İşleri yoluna koyunca ara sırada olsa geleceksin "dostlar"ını ziyarete...
Ben vedamı özelden edicem burdan uzatmanın manası yok
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Abbas yolcu değil La yollarda mayın var hea
patlarsın mazzallah otur oturduğun yerde bırakacak biri varsa oda Hasan
Yasin le bağlarız seni Loncaya de mi La Yasin
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Sypratan yazdı:Abbas yolcu değil La yollarda mayın var hea
patlarsın mazzallah otur oturduğun yerde bırakacak biri varsa oda Hasan
Yasin le bağlarız seni Loncaya de mi La Yasin
Denedim olm vereyim telefon no'sunu sapıklık yap bişey et vazgeçir ben denedim olmadı
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
kasaphasan06 yazdı:Kadriye abla : belkide en çok saydığım kişi sensindir loncada sözlerin ve kararların benim için çok önemli her zaman bana destek çıktın arkamda durdun ablacım değerini umarım herkes anlar
Eğer Kadım pençesini alıp ecel getireni yaptıktan sonra oyunu bırakıcağını bilseydim.. hep yanımızda kal diye sana hiç yardım etmezdim :roll: sende benim değer verdiğim kadreşlerimden birisin.. herzaman maddi manevi yanındayım bunu bilmeni isterim... ne zaman istersen seni dinlemeye hazır bir ablan var bunu asla unutma... tamamen de gitmek yok zaten haftada bir geliyorum oyuna ayda birde olsa göreyim seni özletme fazla kendini.... :? :? :? :?
Taşkın biraderim , inan yazını görünce , dondum.
Senki hem loncanın hem Tılsımın iyi yolda gitmesi için , farklı projeler içerisinde yeraldın.
Üzüldüm be paşam.
Ama ; karar senin kardeşim.Umarım , reel hayatında hep başarılara ulaşırsın.
Ne diyelim , selametle paşam ...
Kadriye , gelicek olursan bizim mekana , sana yardımcı olmak isterim.
yabancılık çekmezsin zaten.
Taşkın biraderim , inan yazını görünce , dondum.
Senki hem loncanın hem Tılsımın iyi yolda gitmesi için , farklı projeler içerisinde yeraldın.
Üzüldüm be paşam.
Ama ; karar senin kardeşim.Umarım , reel hayatında hep başarılara ulaşırsın.
Ne diyelim , selametle paşam ...
Kadriye , gelicek olursan bizim mekana , sana yardımcı olmak isterim.
yabancılık çekmezsin zaten.
Esen kalın KURTLAR...
Alp çok teşekür ederim. dediğin gibi Ankada hiç zorluk çekmedim. Tanıdığım Tanımadığım Arz dostlarımız bana her konuda destek oldular 2. kez karakteri geliştirmek için girdiğimde 30 lvl olmuştum bile. görevleri yaparak rutin şekilde geliştirmek istiyorum çarı.. Kasma filan 2. planda tutucam... manevi desteğiniz için çok (Tüm Anka Sunucusu) teşekkürler...
Bir Tılsım'lı olarak Aleyküm selam Murat kardeşim.
Söyleyin Murat paşama , üzmesin kendini , sıkmasın canını , Allahın izniyle , siz değerli Kurtlar varken , loncaya bir şey olmaz .
Tekrardan büyük geçmiş olsun...
Kadriye bacım , bizim mekanda olduğun saatleri bildir ki sana yardımcı olalım.
Görüşmek üzre , Esen kalın...