Sariyerli yazdı:
KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ
Kurtreis Kurtreiis [Lonca Genel Başkanı]
Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Lonca Genel Başkanı]
Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]
Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]
Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi & Görev Takımı Komutanı] [Askerde]
Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]
KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ
Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]
Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Savaş Komutanı & Forum Sözcüsü]
Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]
KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGösterKurtlarxrderya Kurtlarxgöçmen Kurtlarxkelebek
Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]
Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı
Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş
Kurtlarxyekx
Kurtlarxdr
Kurtlarxgülnaz
Kurtlarxkomando
Kurtlarxfearx
Kurtlarxüntitlet
Kurtlarxkutalmış [Askerde]
Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx
Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag
Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx
Kurtlarxcaski
Kurtlarxbelali
Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali
Kurtlarxsamet
Kurtlarxatakaan
Kurtlarxgemlikli
Kurtlarxrevan
Kurtlarxpaşa
Kurtlarxwhite
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxikvakti
Kurtlarxalbatros
İzinli Lonca Üyelerimiz
Gizlenmiş İçerikGösterKurtlarxmajeste
Kurtlarxmaçakızı
Kurtlarxdelikan
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxmartial
Kurtlarxyücel
Kurtlarxcrash
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxscoker
Kurtlarxölümsüz
Deneme Aşamasındaki Üyeler
Gizlenmiş İçerikGösterKurtlarxgazi
Oyunu Bırakan Onursal Üyeler
Lonca Resmi Sitesi:Gizlenmiş İçerikGösterKurtlarxquick
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxscream Kurtlarxsamaraa Kurtlarxferyat
LONCAYA ÜYE ALIMI YAPILMAMAKTADIR!!
<> Kurt Loncası <>
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: <> Kurt Loncası <>
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
loncanıza katılabilirmiym ?? lütfen ekleryin msn mi konusalım oyunda bulamassam sizi msneden konusuruz detaylı bu_benim_1997@hotmail.com
.... B¿® ÄNLIK N€F€§T¿N ߀N¿M ¿Ç¿N ....
Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI
BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI
BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Loncaya üye alımı yapılmıyor.kapfoklan yazdı:loncanıza katılabilirmiym ?? lütfen ekleryin msn mi konusalım oyunda bulamassam sizi msneden konusuruz detaylı bu_benim_1997@hotmail.com
Ayrıca Msn adresinden anladığım kadarıyla 97 doğumlusun o zaman 14 yaşında falan olman gerekiyor.
Loncamıza ise 18 yaş altı üye alımı zaten yapılmıyor.
TILSIM - KURT LONCASI
Yolu açık olsun inşallah, Allah yardımcısı olsun...Berkopasa yazdı:slm herkese.Arkadaşlar elvan adlı arkadaşımız yani kurtlarxredsonya akşamki konuşmamızda lonca kuralallarını kabul etmek istemediğinden dolayı kendisiyle karşılıklı konuşarak loncadan ayrılamsına karar verdik.kendisi ayrıca yönetim kadosunda bulunmaktaydı ve o görevi gökçen yürütecek .kendisine bugune kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Bu kararı murat gelince vericektik ama artık ısrar etmemeye karar verdik. kendisi de bana hak vercektir.ismen loncada olupta ruhen başka yerde olmak kimseye yarar sağlamaz.o yüzden bu kararı aldık.Bizim loncamızın belirli kuralları vardır ve uymak mecburidir.loncamıza dahil olan herkes bunlara uymayı kabul etmiş demektir.Bi yerde kanun ve kaide olmassa yada olanalra uyulmassa orda bi düzen kalmaz.ben murattan önce lonca 2 ci başkanı iken ve şimdi de murat gelene kadar lonca başkanı olarak bunları uygulamak ve uygulatmakla yükümlüyüm.şahsa özel muamele yaparsam bana kimse inanmaz zaten bende boyle bişey istemem ve yapamam.herkesin gönlümdeki yeri ayrıdır ama bu konuda kuarrallar aynıdır herkes için.bana kızan arkadaşalrımız oluyodur ve olucaktır ,bunları da göğüslemeyi kabul ediyorum.herkese iyi eğlenceler.
Taşkın, veda dediğin olay şu yaza kadar olan mı yoksa benden habersiz temelli veda kararları mı alıyo birileri ? :evil:
Bu arada doğum günü çocuğu

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
bu arada e pin almayı düşünüyorum sakın ama sakın loncadan çıktı gibi algılanmasın zaten Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı ve Kurtlarxmuntazam adından charım var 3 ü de savaşçı sadece isim değişikliği yapmak istiyorum aklımdan da yine MuntazamKurT geçiyor, berkay abinin bir zamanlar Evladıfatiha'sı vardı onun gibi kullanmayı düşünüyorum MuntazamKurT'u tabi dereyi görmeden paça sıvanmaz hele bir e pini bulayım zaten 49 lwl Kurtlarxcellatı charım var illa Kurtlarx diye gel derseniz diye
yukarıda yazdığım gibi '' vay charın adını değiştiriyor loncadan ayrılıyor '' demeyin boşuna yorulmayın gören ve diyecek olan arkadaşlar ...
kolay gelsin

Hasan mı doğmuş
Bugünü ulusal yas ilan ediyorum :lol: :lol:
Bugünü ulusal yas ilan ediyorum :lol: :lol:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Ahhh Taşkın ahhh !...kasaphasan06 yazdı:dur yasin senle özel konuşuruz merak etme yakında buradanda açıklayacağım durumumu
bu arada e pin almayı düşünüyorum sakın ama sakın loncadan çıktı gibi algılanmasın zaten Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı ve Kurtlarxmuntazam adından charım var 3 ü de savaşçı sadece isim değişikliği yapmak istiyorum aklımdan da yine MuntazamKurT geçiyor, berkay abinin bir zamanlar Evladıfatiha'sı vardı onun gibi kullanmayı düşünüyorum MuntazamKurT'u tabi dereyi görmeden paça sıvanmaz hele bir e pini bulayım zaten 49 lwl Kurtlarxcellatı charım var illa Kurtlarx diye gel derseniz diyeama öyle bir sorun yaşanacağını zannetmiyorum
yukarıda yazdığım gibi '' vay charın adını değiştiriyor loncadan ayrılıyor '' demeyin boşuna yorulmayın gören ve diyecek olan arkadaşlar ...
kolay gelsin

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi

Kod: Tümünü seç
[url=http://www.kurtloncasi.com][img]http://www.yukleresim.com/images/08333588154606820970.jpeg[/img][/url]
herkeze iyi eylenceler.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Herkese merhaba arkadaşlar bugün burada önceden almış olduğum bir kararın gerçekleşmesi üzerine yazdığım son yazımdır.
Artık bende yolun sonuna geldim yaşım ve yaşamın reelliği artık gerçekten kafama vurmakta şiddetli bir şekilde o yüzden kendi hayatımda artık kendi yoluma gitmeliyim bu da ancak oyunu bırakmam ile olabilecek bir şey nedeni kendi adıma oyunu gerçekten seviyorum ve zamanımı oyuna ayırma durumunda kalıyorum bununla birlikte iş okul ve aile yaşamımda sekteye uğratma konusu söz konusu bir çok kez denedim oyuna ara vermeyi fakat gerçekten iradem bu konuda sağlam değil forumdan takip edeyim dedim elinde sonunda gözüm oyuna kayıyordu ve kesin bir karar vermek zorundaydım ve o kararı bu gün veriyorum
Tek isteğim bu durumumu anlamanız ve kendinizi bu konuda üzecekseniz üzmemeniz ve sitem dolu sözler yazmamanız kararım kesindir.Artık oyunu '' geri dönmemek ve bir daha oynamamamk '' şartıyla bırakıyorum büyük ihtimalle bundan sonra online oyun oynamayacağım belki can sıkıntısına fifa - pes vs gibi oyunlara devam ederim o da ara sıra
neyse söylediğim gibi oyunla alakamı '' tamamen bitiriyroum '' fakat kardeşimi bilirsiniz adı barış zaten online oyunlara hakim ikv'ye de başlamamın vesilesi ondan görmem olmuştu oyun konusunda benden kat kat daha iyi zaten lonca durumunu ve tılsımı da benim kadar biliyor ona bırkacağım hesabı o da zaten pek hevesli, alırsam ondan alırım haberlerinizi kendisiyle tanışıp kaynaşacağınıza inanıyorum yine loncada faal olarak devam edecek basit olarak hiç bir şey değişmeyecek hatta daha iyi bile olabileceğini söyleyebilirim
sadece ben gideceğim
Bu lonca için bir çok şey yapmak istedim hepsini de iyi niyetli bir biçimde loncayı üst düzeye çıkarmak için yapmaya çalıştım bazılarını yaptım bazılarını çok istememe rağmen yapamadım çok iyi dostluklar kurdum fakat bende kendi yolumu çizmeliyim oyun farklı / reel farklı üzerinizde hakkım varsa helal olsun sizin üzerimde hakkınız var o yüzden herkes hakkını helal eder inşallah ben helal ediyorum
Murat reisim döndüğünde bırakmak isterdim ama olmadı artık beni tanıyan arkadaşlar ne yapmaya çalıştığımı neden yapamadığımı ve neden ayrıldığımı anlatırlar
lonca sırasına göre sırayla yazıyorum burada gördüklerim arkadaşlara
Berkay abi : Her ne kadar bazı anlar takışsakta iyi bir insan olduğunu biliyorum abi reelinde ve oyun hayatında başarılarının devam etmesini diliyorum
Yağız: Çok fazla görüşmüşlüğümüz olmasa da seni severim sayarım kardeşim
İbo: Bu oyunda en yakınlarımdan birisin ( kendi açımdan ) gerçekten bana çok yardımın dokundu daha ileriye gitmemi sağladın sana da teşekkür ederim kardeşim
Kadriye abla : belkide en çok saydığım kişi sensindir loncada sözlerin ve kararların benim için çok önemli her zaman bana destek çıktın arkamda durdun ablacım değerini umarım herkes anlar
Hasan:
ulen hasan oyunda charını her gördüğümde gülesim geliyor belkide senin karakterindendir yine de yüzümde tebessüm bırakmasını biliyorsun
derya : her ne kadar birbirimize girsekte seninde kalbinin '' saf'' olduğuna inanıyorum sadece bazı değerlendirmelerde acelecisin yine de seni de çok sever sayarım reelde mutluluklar
Kurtlarxhezeyan: kardeşim seni de çok severim sen üstad derdin bana asıl hak eden sensin
Kurtlarxkomando: oyunda arasıra rasltlarım sana da oyun hayatında başarılar dilerim
Yasin ( bloodspy ) : gerçekten bir çok konuda en büyük destekleri senden gördüm sana tek tavsiyem hiç bir şeye boyun eğme ve her zaman bir yerde yanlış varsa onu eleştirmekten korkma / koyun olma
Yasin ( resCuer) : sana bir şey yazmıyorum bilirsin zaten aklımdaki fikirleri sennin için
ve ismini yazmadığım onlarca dosta buradan selam gönderiyorum allah istediklerini verir inşallah
kendimi bildiğim ve yukarıda da bahsettiğim gibi oyunu temelli bıraktığım için ve aynı zamanda iletişimin lonca karakterim ( kardeşim barış ) ile devam ettirebilmeniz ve sorun yaşanmaması için telefon hattımı forum hesabımı ve oyun içni açtığım msn adresimi + skype adresimi bırakıyourm arkadaşlar telefonumu bilenler zaten o hat bunun gibi oyun vs gibi yerlde tanıştığım arkadaşların ekli olduğu ve görüştüğüm bir adresti
belirtttiğim gibi bu yazıyı okuyup abi bırakılırmı veya taşkın yapma gibi sözler kullanmayın beni bu üzer her yolun bir sonu var bizde sondayız umarım kardeşimle iyi anlaşırsınız ( ben öyle düşünüyorum ) hepinize kolay gelsin arkadaşlar
NOT: BU İLETİMİ MURAT REİS DÖNDÜĞÜ ZAMAN GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMASIN O BENİ
Artık bende yolun sonuna geldim yaşım ve yaşamın reelliği artık gerçekten kafama vurmakta şiddetli bir şekilde o yüzden kendi hayatımda artık kendi yoluma gitmeliyim bu da ancak oyunu bırakmam ile olabilecek bir şey nedeni kendi adıma oyunu gerçekten seviyorum ve zamanımı oyuna ayırma durumunda kalıyorum bununla birlikte iş okul ve aile yaşamımda sekteye uğratma konusu söz konusu bir çok kez denedim oyuna ara vermeyi fakat gerçekten iradem bu konuda sağlam değil forumdan takip edeyim dedim elinde sonunda gözüm oyuna kayıyordu ve kesin bir karar vermek zorundaydım ve o kararı bu gün veriyorum
Tek isteğim bu durumumu anlamanız ve kendinizi bu konuda üzecekseniz üzmemeniz ve sitem dolu sözler yazmamanız kararım kesindir.Artık oyunu '' geri dönmemek ve bir daha oynamamamk '' şartıyla bırakıyorum büyük ihtimalle bundan sonra online oyun oynamayacağım belki can sıkıntısına fifa - pes vs gibi oyunlara devam ederim o da ara sıra
neyse söylediğim gibi oyunla alakamı '' tamamen bitiriyroum '' fakat kardeşimi bilirsiniz adı barış zaten online oyunlara hakim ikv'ye de başlamamın vesilesi ondan görmem olmuştu oyun konusunda benden kat kat daha iyi zaten lonca durumunu ve tılsımı da benim kadar biliyor ona bırkacağım hesabı o da zaten pek hevesli, alırsam ondan alırım haberlerinizi kendisiyle tanışıp kaynaşacağınıza inanıyorum yine loncada faal olarak devam edecek basit olarak hiç bir şey değişmeyecek hatta daha iyi bile olabileceğini söyleyebilirim
Bu lonca için bir çok şey yapmak istedim hepsini de iyi niyetli bir biçimde loncayı üst düzeye çıkarmak için yapmaya çalıştım bazılarını yaptım bazılarını çok istememe rağmen yapamadım çok iyi dostluklar kurdum fakat bende kendi yolumu çizmeliyim oyun farklı / reel farklı üzerinizde hakkım varsa helal olsun sizin üzerimde hakkınız var o yüzden herkes hakkını helal eder inşallah ben helal ediyorum
Murat reisim döndüğünde bırakmak isterdim ama olmadı artık beni tanıyan arkadaşlar ne yapmaya çalıştığımı neden yapamadığımı ve neden ayrıldığımı anlatırlar
lonca sırasına göre sırayla yazıyorum burada gördüklerim arkadaşlara
Berkay abi : Her ne kadar bazı anlar takışsakta iyi bir insan olduğunu biliyorum abi reelinde ve oyun hayatında başarılarının devam etmesini diliyorum
Yağız: Çok fazla görüşmüşlüğümüz olmasa da seni severim sayarım kardeşim
İbo: Bu oyunda en yakınlarımdan birisin ( kendi açımdan ) gerçekten bana çok yardımın dokundu daha ileriye gitmemi sağladın sana da teşekkür ederim kardeşim
Kadriye abla : belkide en çok saydığım kişi sensindir loncada sözlerin ve kararların benim için çok önemli her zaman bana destek çıktın arkamda durdun ablacım değerini umarım herkes anlar
Hasan:
derya : her ne kadar birbirimize girsekte seninde kalbinin '' saf'' olduğuna inanıyorum sadece bazı değerlendirmelerde acelecisin yine de seni de çok sever sayarım reelde mutluluklar
Kurtlarxhezeyan: kardeşim seni de çok severim sen üstad derdin bana asıl hak eden sensin
Kurtlarxkomando: oyunda arasıra rasltlarım sana da oyun hayatında başarılar dilerim
Yasin ( bloodspy ) : gerçekten bir çok konuda en büyük destekleri senden gördüm sana tek tavsiyem hiç bir şeye boyun eğme ve her zaman bir yerde yanlış varsa onu eleştirmekten korkma / koyun olma
Yasin ( resCuer) : sana bir şey yazmıyorum bilirsin zaten aklımdaki fikirleri sennin için
ve ismini yazmadığım onlarca dosta buradan selam gönderiyorum allah istediklerini verir inşallah
kendimi bildiğim ve yukarıda da bahsettiğim gibi oyunu temelli bıraktığım için ve aynı zamanda iletişimin lonca karakterim ( kardeşim barış ) ile devam ettirebilmeniz ve sorun yaşanmaması için telefon hattımı forum hesabımı ve oyun içni açtığım msn adresimi + skype adresimi bırakıyourm arkadaşlar telefonumu bilenler zaten o hat bunun gibi oyun vs gibi yerlde tanıştığım arkadaşların ekli olduğu ve görüştüğüm bir adresti
belirtttiğim gibi bu yazıyı okuyup abi bırakılırmı veya taşkın yapma gibi sözler kullanmayın beni bu üzer her yolun bir sonu var bizde sondayız umarım kardeşimle iyi anlaşırsınız ( ben öyle düşünüyorum ) hepinize kolay gelsin arkadaşlar
NOT: BU İLETİMİ MURAT REİS DÖNDÜĞÜ ZAMAN GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMASIN O BENİ

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi