<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

Sariyerli yazdı:Resim

Resim

KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ

Kurtreis Kurtreiis [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]

Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]

Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi & Görev Takımı Komutanı] [Askerde]

Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]

Resim

KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ

Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]

Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Savaş Komutanı & Forum Sözcüsü]

Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]

Resim

KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxrderya Kurtlarxgöçmen Kurtlarxkelebek

Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx

Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]

Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı

Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş

Kurtlarxyekx

Kurtlarxdr

Kurtlarxgülnaz

Kurtlarxkomando

Kurtlarxfearx

Kurtlarxüntitlet

Kurtlarxkutalmış [Askerde]

Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx

Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag

Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx

Kurtlarxcaski

Kurtlarxbelali

Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali

Kurtlarxsamet

Kurtlarxatakaan

Kurtlarxgemlikli

Kurtlarxrevan

Kurtlarxpaşa

Kurtlarxwhite

Kurtlarxkızıltuğ

Kurtlarxikvakti

Kurtlarxalbatros

İzinli Lonca Üyelerimiz
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxmajeste

Kurtlarxmaçakızı

Kurtlarxdelikan

Kurtlarxkushluk

Kurtlarxmartial

Kurtlarxyücel

Kurtlarxcrash

Kurtlarxüçhilal

Kurtlarxscoker

Kurtlarxölümsüz

Deneme Aşamasındaki Üyeler
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxgazi

Oyunu Bırakan Onursal Üyeler
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxquick

Kurtlarxkaplan

Kurtlarxscream Kurtlarxsamaraa Kurtlarxferyat
Lonca Resmi Sitesi:

LONCAYA ÜYE ALIMI YAPILMAMAKTADIR!!
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kapfoklan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kapfoklan »

loncanıza katılabilirmiym ?? lütfen ekleryin msn mi konusalım oyunda bulamassam sizi msneden konusuruz detaylı bu_benim_1997@hotmail.com
.... B¿® ÄNLIK N€F€§T¿N ߀N¿M ¿Ç¿N ....

Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI

BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

kapfoklan yazdı:loncanıza katılabilirmiym ?? lütfen ekleryin msn mi konusalım oyunda bulamassam sizi msneden konusuruz detaylı bu_benim_1997@hotmail.com
Loncaya üye alımı yapılmıyor.
Ayrıca Msn adresinden anladığım kadarıyla 97 doğumlusun o zaman 14 yaşında falan olman gerekiyor.
Loncamıza ise 18 yaş altı üye alımı zaten yapılmıyor.
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Berkopasa yazdı:slm herkese.Arkadaşlar elvan adlı arkadaşımız yani kurtlarxredsonya akşamki konuşmamızda lonca kuralallarını kabul etmek istemediğinden dolayı kendisiyle karşılıklı konuşarak loncadan ayrılamsına karar verdik.kendisi ayrıca yönetim kadosunda bulunmaktaydı ve o görevi gökçen yürütecek .kendisine bugune kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Bu kararı murat gelince vericektik ama artık ısrar etmemeye karar verdik. kendisi de bana hak vercektir.ismen loncada olupta ruhen başka yerde olmak kimseye yarar sağlamaz.o yüzden bu kararı aldık.Bizim loncamızın belirli kuralları vardır ve uymak mecburidir.loncamıza dahil olan herkes bunlara uymayı kabul etmiş demektir.Bi yerde kanun ve kaide olmassa yada olanalra uyulmassa orda bi düzen kalmaz.ben murattan önce lonca 2 ci başkanı iken ve şimdi de murat gelene kadar lonca başkanı olarak bunları uygulamak ve uygulatmakla yükümlüyüm.şahsa özel muamele yaparsam bana kimse inanmaz zaten bende boyle bişey istemem ve yapamam.herkesin gönlümdeki yeri ayrıdır ama bu konuda kuarrallar aynıdır herkes için.bana kızan arkadaşalrımız oluyodur ve olucaktır ,bunları da göğüslemeyi kabul ediyorum.herkese iyi eğlenceler.
Yolu açık olsun inşallah, Allah yardımcısı olsun...

Taşkın, veda dediğin olay şu yaza kadar olan mı yoksa benden habersiz temelli veda kararları mı alıyo birileri ? :evil:

Bu arada doğum günü çocuğu :D Hasancık :D İyiki doğdun sözcü komutan :D Allah eksik etmesin inşallah, hayırlı ve uzun ömürler :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

:) dur yasin senle özel konuşuruz merak etme yakında buradanda açıklayacağım durumumu

bu arada e pin almayı düşünüyorum sakın ama sakın loncadan çıktı gibi algılanmasın zaten Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı ve Kurtlarxmuntazam adından charım var 3 ü de savaşçı sadece isim değişikliği yapmak istiyorum aklımdan da yine MuntazamKurT geçiyor, berkay abinin bir zamanlar Evladıfatiha'sı vardı onun gibi kullanmayı düşünüyorum MuntazamKurT'u tabi dereyi görmeden paça sıvanmaz hele bir e pini bulayım zaten 49 lwl Kurtlarxcellatı charım var illa Kurtlarx diye gel derseniz diye :) ama öyle bir sorun yaşanacağını zannetmiyorum

yukarıda yazdığım gibi '' vay charın adını değiştiriyor loncadan ayrılıyor '' demeyin boşuna yorulmayın gören ve diyecek olan arkadaşlar ...

kolay gelsin
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sypratan »

Hasan mı doğmuş
Bugünü ulusal yas ilan ediyorum :lol: :lol:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı::) dur yasin senle özel konuşuruz merak etme yakında buradanda açıklayacağım durumumu

bu arada e pin almayı düşünüyorum sakın ama sakın loncadan çıktı gibi algılanmasın zaten Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı ve Kurtlarxmuntazam adından charım var 3 ü de savaşçı sadece isim değişikliği yapmak istiyorum aklımdan da yine MuntazamKurT geçiyor, berkay abinin bir zamanlar Evladıfatiha'sı vardı onun gibi kullanmayı düşünüyorum MuntazamKurT'u tabi dereyi görmeden paça sıvanmaz hele bir e pini bulayım zaten 49 lwl Kurtlarxcellatı charım var illa Kurtlarx diye gel derseniz diye :) ama öyle bir sorun yaşanacağını zannetmiyorum

yukarıda yazdığım gibi '' vay charın adını değiştiriyor loncadan ayrılıyor '' demeyin boşuna yorulmayın gören ve diyecek olan arkadaşlar ...

kolay gelsin
Ahhh Taşkın ahhh !... :cry:
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Resim

Kod: Tümünü seç

[url=http://www.kurtloncasi.com][img]http://www.yukleresim.com/images/08333588154606820970.jpeg[/img][/url]
imza profili için yukarıdaki kodları imzanızın herhangi bir yerine yapıştırabilirsiniz. web adresimiz reisimiz gelene kadar kapalı olduğu için Yasin arkadaşımızın hazırladığı site'nin web adrersini yazabilirsiniz.

herkeze iyi eylenceler.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Herkese merhaba arkadaşlar bugün burada önceden almış olduğum bir kararın gerçekleşmesi üzerine yazdığım son yazımdır.

Artık bende yolun sonuna geldim yaşım ve yaşamın reelliği artık gerçekten kafama vurmakta şiddetli bir şekilde o yüzden kendi hayatımda artık kendi yoluma gitmeliyim bu da ancak oyunu bırakmam ile olabilecek bir şey nedeni kendi adıma oyunu gerçekten seviyorum ve zamanımı oyuna ayırma durumunda kalıyorum bununla birlikte iş okul ve aile yaşamımda sekteye uğratma konusu söz konusu bir çok kez denedim oyuna ara vermeyi fakat gerçekten iradem bu konuda sağlam değil forumdan takip edeyim dedim elinde sonunda gözüm oyuna kayıyordu ve kesin bir karar vermek zorundaydım ve o kararı bu gün veriyorum

Tek isteğim bu durumumu anlamanız ve kendinizi bu konuda üzecekseniz üzmemeniz ve sitem dolu sözler yazmamanız kararım kesindir.Artık oyunu '' geri dönmemek ve bir daha oynamamamk '' şartıyla bırakıyorum büyük ihtimalle bundan sonra online oyun oynamayacağım belki can sıkıntısına fifa - pes vs gibi oyunlara devam ederim o da ara sıra

neyse söylediğim gibi oyunla alakamı '' tamamen bitiriyroum '' fakat kardeşimi bilirsiniz adı barış zaten online oyunlara hakim ikv'ye de başlamamın vesilesi ondan görmem olmuştu oyun konusunda benden kat kat daha iyi zaten lonca durumunu ve tılsımı da benim kadar biliyor ona bırkacağım hesabı o da zaten pek hevesli, alırsam ondan alırım haberlerinizi kendisiyle tanışıp kaynaşacağınıza inanıyorum yine loncada faal olarak devam edecek basit olarak hiç bir şey değişmeyecek hatta daha iyi bile olabileceğini söyleyebilirim :) sadece ben gideceğim

Bu lonca için bir çok şey yapmak istedim hepsini de iyi niyetli bir biçimde loncayı üst düzeye çıkarmak için yapmaya çalıştım bazılarını yaptım bazılarını çok istememe rağmen yapamadım çok iyi dostluklar kurdum fakat bende kendi yolumu çizmeliyim oyun farklı / reel farklı üzerinizde hakkım varsa helal olsun sizin üzerimde hakkınız var o yüzden herkes hakkını helal eder inşallah ben helal ediyorum

Murat reisim döndüğünde bırakmak isterdim ama olmadı artık beni tanıyan arkadaşlar ne yapmaya çalıştığımı neden yapamadığımı ve neden ayrıldığımı anlatırlar :)

lonca sırasına göre sırayla yazıyorum burada gördüklerim arkadaşlara

Berkay abi : Her ne kadar bazı anlar takışsakta iyi bir insan olduğunu biliyorum abi reelinde ve oyun hayatında başarılarının devam etmesini diliyorum

Yağız: Çok fazla görüşmüşlüğümüz olmasa da seni severim sayarım kardeşim

İbo: Bu oyunda en yakınlarımdan birisin ( kendi açımdan ) gerçekten bana çok yardımın dokundu daha ileriye gitmemi sağladın sana da teşekkür ederim kardeşim

Kadriye abla : belkide en çok saydığım kişi sensindir loncada sözlerin ve kararların benim için çok önemli her zaman bana destek çıktın arkamda durdun ablacım değerini umarım herkes anlar

Hasan: :) ulen hasan oyunda charını her gördüğümde gülesim geliyor belkide senin karakterindendir yine de yüzümde tebessüm bırakmasını biliyorsun

derya : her ne kadar birbirimize girsekte seninde kalbinin '' saf'' olduğuna inanıyorum sadece bazı değerlendirmelerde acelecisin yine de seni de çok sever sayarım reelde mutluluklar

Kurtlarxhezeyan: kardeşim seni de çok severim sen üstad derdin bana asıl hak eden sensin

Kurtlarxkomando: oyunda arasıra rasltlarım sana da oyun hayatında başarılar dilerim

Yasin ( bloodspy ) : gerçekten bir çok konuda en büyük destekleri senden gördüm sana tek tavsiyem hiç bir şeye boyun eğme ve her zaman bir yerde yanlış varsa onu eleştirmekten korkma / koyun olma :)

Yasin ( resCuer) : sana bir şey yazmıyorum bilirsin zaten aklımdaki fikirleri sennin için :)

ve ismini yazmadığım onlarca dosta buradan selam gönderiyorum allah istediklerini verir inşallah

kendimi bildiğim ve yukarıda da bahsettiğim gibi oyunu temelli bıraktığım için ve aynı zamanda iletişimin lonca karakterim ( kardeşim barış ) ile devam ettirebilmeniz ve sorun yaşanmaması için telefon hattımı forum hesabımı ve oyun içni açtığım msn adresimi + skype adresimi bırakıyourm arkadaşlar telefonumu bilenler zaten o hat bunun gibi oyun vs gibi yerlde tanıştığım arkadaşların ekli olduğu ve görüştüğüm bir adresti

belirtttiğim gibi bu yazıyı okuyup abi bırakılırmı veya taşkın yapma gibi sözler kullanmayın beni bu üzer her yolun bir sonu var bizde sondayız umarım kardeşimle iyi anlaşırsınız ( ben öyle düşünüyorum ) hepinize kolay gelsin arkadaşlar

NOT: BU İLETİMİ MURAT REİS DÖNDÜĞÜ ZAMAN GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMASIN O BENİ
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi