<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
İSMET ! :lol: :lol:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Chardonnay yazdı:Kim o keli ışıldayan![]()
Ablamızsın (KOCAMAN KALP)Kurtlarxkadriye yazdı:![]()
Agah isimli bir arkadaşımın oyunu bıraktıktan sonra emaneten verdiği çarının görevi vardı... çok bişey yapmadım can kurtarandan başka ama manevi olarak destek olabildiysem ne mutlu bana.. 2. pençe de Sanitaryan dan (arkadaşımın çarı) geldiğine göre seni bi dahaki gördüğümde Ecel Getiren elinde olur umarım
![]()
Görevde Kurtlar Loncasını başarı ile temsil eden;
İbrahim (Kurtlarxhard), Taşkın (Kurtlarxmuntazam), Yunus (Kurtlarxfearx) ve Yasin'e (Ericponti) de sonsuz teşekkürler.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çooooooooooook kötüyüm bil kazan da kazanan adamla yanı cevabı yazdım ondan daha önce yazdım tek eksik meteor bölgesi yazmadım kahretsinnnnnnnnnnnnn
-
- FareAdam Düşmanı
Tebrik ederim sizi arkadaşlar kadimden dolayı.umarım herkesi görevi olmuştur.Fear sen herkesle neden kavga ediyosun anlamıyorum ben sana 100 kere kavga etmiycen demedimmi haklı yada haksız onu tartışmıyorum ben.azcık şu çenenizi tutamyı öğrenin artık.baktınki iş küfüre doğru gidiyo yasakla yada altf4 çek bitsin ne var bunda bu kadar .bundan sonra senin hakkında oyle şeyler duymak istemiyorum.seni sevdğimi bilirsin ama artık ltf rica ediyorum bitsin bu küfür olayın yoksa gereğini yaprım.tekrar diyorum haklı yada haksız olmanı tartışmıyorum sen efendi ol herzaman bişey kaybetmessin.herkese bol eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
yakında malesef ( gerçek yaşamım nedeniyle ) ayrılma vaktim geliyor aranızdan fakat şimdilik buradayım e tabi ... son noktayı koyana kadar

-
- Çınaraltı Müdavimi
ne ayrılması... kafanı kırarım bakkasaphasan06 yazdı:yakında malesef ( gerçek yaşamım nedeniyle ) ayrılma vaktim geliyor aranızdan fakat şimdilik buradayım e tabi ... son noktayı koyana kadar

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
eceli ürettik abla cefasını biz çektik sefasını hayırlısıyla kardeşim çeker inşallah
Kurtlarxkadriye yazdı:ne ayrılması... kafanı kırarım bakkasaphasan06 yazdı:yakında malesef ( gerçek yaşamım nedeniyle ) ayrılma vaktim geliyor aranızdan fakat şimdilik buradayım e tabi ... son noktayı koyana kadareceli naaptın sen onu bunu bırak :?:

Herkeze merhabalar.Yeni sayfanız H.O umarım bu kurtlar loncası hep burda kalır. ben kurallarınızı okudum gerçekten harika bir lonca yani tam aradığım bir lonca ben bu kriterlere uygun olduğumu düşünüyorum acaba loncanıza katılabilirmiyim ?
.... B¿® ÄNLIK N€F€§T¿N ߀N¿M ¿Ç¿N ....
Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI
BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI
BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
kapfoklan yazdı:Herkeze merhabalar.Yeni sayfanız H.O umarım bu kurtlar loncası hep burda kalır. ben kurallarınızı okudum gerçekten harika bir lonca yani tam aradığım bir lonca ben bu kriterlere uygun olduğumu düşünüyorum acaba loncanıza katılabilirmiyim ?
Yeni?? :mrgreen:
-
- FareAdam Düşmanı
slm herkese.Arkadaşlar elvan adlı arkadaşımız yani kurtlarxredsonya akşamki konuşmamızda lonca kuralallarını kabul etmek istemediğinden dolayı kendisiyle karşılıklı konuşarak loncadan ayrılamsına karar verdik.kendisi ayrıca yönetim kadosunda bulunmaktaydı ve o görevi gökçen yürütecek .kendisine bugune kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Bu kararı murat gelince vericektik ama artık ısrar etmemeye karar verdik. kendisi de bana hak vercektir.ismen loncada olupta ruhen başka yerde olmak kimseye yarar sağlamaz.o yüzden bu kararı aldık.Bizim loncamızın belirli kuralları vardır ve uymak mecburidir.loncamıza dahil olan herkes bunlara uymayı kabul etmiş demektir.Bi yerde kanun ve kaide olmassa yada olanalra uyulmassa orda bi düzen kalmaz.ben murattan önce lonca 2 ci başkanı iken ve şimdi de murat gelene kadar lonca başkanı olarak bunları uygulamak ve uygulatmakla yükümlüyüm.şahsa özel muamele yaparsam bana kimse inanmaz zaten bende boyle bişey istemem ve yapamam.herkesin gönlümdeki yeri ayrıdır ama bu konuda kuarrallar aynıdır herkes için.bana kızan arkadaşalrımız oluyodur ve olucaktır ,bunları da göğüslemeyi kabul ediyorum.herkese iyi eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha