Berkay abi seni ve Murat abiyi asılsız kanıtsız iftiralara inanacak son kişiler olarak bilirdim beni hayal kırıklığına uğrattın. Ben ne zaman küfür etmişim de ana bacı katayım? Susturulma aldığıma bakmayın hiçbirinde küfür yok hakaret var it #@!? gibi şeyler söylüyorum ben ne zaman ana bacı yapmışım da susturulma almışım? Bu iftiraları kim bana atıyorsa nickini öğrenmek isterim eğer nickini vermeyeceksen abi hayal kırıklığına uğratırsın aramız açılır.
sa nasılsınız bakim ben cok süperim yeni bi ise basladım fatih te eskisi gibi oyuna giremicem ama izinli günümler sizlerleyim umarım bu iş benm içn hayrlı olur kib seviliosunuz=)) ALLAH'a emanetsiniz... iyi forumlar ve iyi eglencler=))
slm herkese.Fear hakkındaki şikayetler bir iki değil artık burdan sisim vermiycem ama benim bugune kadar kanıt olmadan bişey yaptığımı gören oldumu.sana ip ucu kadimden sonra +adam emden geçiş yaparken savaş başlamış tesadüfen ve senin konuşmaların neyse uyarayım dedim artık tekrarlanamsın.benim size verdiğim deeğeri sizde bize verin ve abi olarak görüyosanız bizi dedikelrimizi yapın son sözüm budur.herkese bol eğlencelr.kadime ben gelemiycem ama gönlüm sizinle başarılar.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa yazdı:slm herkese.Fear hakkındaki şikayetler bir iki değil artık burdan sisim vermiycem ama benim bugune kadar kanıt olmadan bişey yaptığımı gören oldumu.sana ip ucu kadimden sonra +adam emden geçiş yaparken savaş başlamış tesadüfen ve senin konuşmaların neyse uyarayım dedim artık tekrarlanamsın.benim size verdiğim deeğeri sizde bize verin ve abi olarak görüyosanız bizi dedikelrimizi yapın son sözüm budur.herkese bol eğlencelr.kadime ben gelemiycem ama gönlüm sizinle başarılar.
o emden sonra kaçan it dostxemre ye de güveniyorsan abi daha ne diyeyim. Kendisi küfür etti susturulma aldı hıncını benden çıkarmak için her türlü iftirayı atıyor. Kadimden sonrasını diyorsan kısasa kısas abi komando hipnoz ve daha kaç tane insan şahidim neler neler dedi şimdi buradan yazmayayım ancak ana bacı karıştırdı o börteçine tengiz/usta benle de kadimden sonra dalga geçti ben de ağzının payını verdim bunda benim suçum yok. Daha susturulma almayı düşünmüyorum ancak susturulmalarım da haksız yere değil.