Sağolasın Arif abiustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM.
Kurt loncasındaki kardeşlerime...
Ben Börteçine loncasından Arif YAMAN...
Uzun süredir oyuna az ama foruma hiç giremedim. Bu akşam girdiğimde bir konuda Kurt reis, Murat kardeşimin ceza evinde olduğunu öğrendim.
Murat kardeşim bu oyunda bana en çok yardım edenlerden biri ve ilk samimi olduğum genç kardeşlerimin arasındadır. Bana oyunda yardım etmek gerçekten sabır isteyen bir işti, benim gibi 45 yaşından sonra gençlerin arasında böyle aktif almayı gerektiren bir oyunda oynayıpta acemiliğime sabır gösterilmesi ve abi hitabı ile defalarca benim pes ettiğim halde devam için ısrar edilmesi, karşımdaki insanın kişiliği ve sabrı ile insani değerlere sahip çıkması hele bunu sanal bir oyun ortamında samimiyet ile yapması çok değerlidir.
Üzücü olayı keşke daha önce duysaydım ve Murat kardeşime dualarım ilede olsa daha erken destek olsaydım.
Sadece olay olarak duyduğum bu üzücü sıkıntıdan dolayı kurt loncasındaki diğer kardeşlerimede geçmiş olsun ve sabır dileklerimi arz ederim.
Arif YAMAN
<> Kurt Loncası <>
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: <> Kurt Loncası <>
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Philotheos26
- Acemi Savaşçı
Abi Benide Loncaya Alırmısınız ? Nick İstiklalxelebasi :mrgreen:
Üye alımı yokmuş
Sıraya geç
Sıraya geç
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Şimdilik üye alımları durduruldu.Alım yok
Philotheos26 yazdı:Abi Benide Loncaya Alırmısınız ? Nick İstiklalxelebasi :mrgreen:

ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM.
Uzun süredir oyuna az ama foruma hiç giremedim. Bu akşam girdiğimde bir konuda Kurt reis, Murat kardeşimin ceza evinde olduğunu öğrendim.
Murat kardeşim bu oyunda bana en çok yardım edenlerden biri ve ilk samimi olduğum genç kardeşlerimin arasındadır. Bana oyunda yardım etmek gerçekten sabır isteyen bir işti, benim gibi 45 yaşından sonra gençlerin arasında böyle aktif almayı gerektiren bir oyunda oynayıpta acemiliğime sabır gösterilmesi ve abi hitabı ile defalarca benim pes ettiğim halde devam için ısrar edilmesi, karşımdaki insanın kişiliği ve sabrı ile insani değerlere sahip çıkması hele bunu sanal bir oyun ortamında samimiyet ile yapması çok değerlidir.
Üzücü olayı keşke daha önce duysaydım ve Murat kardeşime dualarım ilede olsa daha erken destek olsaydım.
Sadece olay olarak duyduğum bu üzücü sıkıntıdan dolayı kurt loncasındaki diğer kardeşlerimede geçmiş olsun ve sabır dileklerimi arz ederim.
Arif YAMAN
Teşekkürler Arif abi, Allah sizin gibi dostları eksik etmesin...
Sypratan yazdı:Üye alımı yokmuş
Sıraya geç![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Genel Etkileşim'de, "Forum İstatistikleri" adlı konudan alıntıdır...Rescuer yazdı:XxxXberkxxx yazdı:Arkadaslar ben arastırma yaptım ve forumdakı genel ıstatıstıklerı sızlere sunmak ısterım.
En Cok Iletı Sayısı Olan Sunucular
1-Tılsım : 64461
2-Beyaz Köşk : 54720
3-Meran : 44842
4-Kuklacı : 39047
5-Sancak : 36994
6-Teşkilat : 25859
7-Eminönü : 22007
8-Anka : 4482
En Cok Yorum Alan Konular:
1-Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası ( Beyaz Köşk ) : 5124
2-Kurt Loncası ( Tılsım ) : 3975
3-Kabus Loncası ( Tılsım ) : 3781
4-Börteçine Loncası ( Tılsım ) : 3475
5-Hun Loncası ( Tılsım ) : 3007
Birlik ve beraberliğimiz, hem sunucu hem lonca açısından kanıtı

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Selam millet
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM.
Arif YAMAN
Arif usta oyun içinde bize başta reise karşı olan birçok kişi oldugundan konuyu saklama gereği duyduk ama yinede kötü düşünceleri olan kişiler de ögrendi oyun içerisinde farklı yorumlara maruz kaldı bu konu o yuzden yaymamaya özen gözteriyoruz
kusurumuza bakma
Dİleklerin için cok saol usta

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
kasaphasan06 yazdı:hasan şu arkadaşları hiç oyunda göremedim de üye listesinde duruyorlar hala
kurtlarxyek
kurtlarxdr
kurtlarxgülnaz
kurtlarxüntitlet
kurtlarxcaski
kurtlarxbelalı
kurtlarxsamet
kurtlarxkutahyalı
kurtlarxgemlıklı
kurtlarxrevan
kurtlarxpaşa
kurtlarxwhite
kurtlarxkızıltuğ
bu arkadaşları 1 aydır 1 kere bile ne gördüm ne duydum gören bilen varsa söylesin bu hayalet üyeleri
taskın xdr berkay abının yegenı oyunda genelde xpasa vahdet dıye gezınen bır savascı var ya o oda gırıyor ama gerısını ben coook uzun zamandır gormuyorum xyek de arda dıye bır arkadas bır aralar gırıyordu bu aralar yıne yok ölümsüzle birlikte kullanıyorlar o charı

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****