<> Kurt Loncası <>
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
Eveeeet tartışma konularınız beni benden alıyor ha
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
SelamınAleyküm :mrgreen:
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
-
- Çınaraltı Müdavimi
Herkeze Hayırlı Cumalar...
Bu hafta Sonu yapılacak olan kadım organizasyonu ile ilgili ayrıntıları yazarsanız Tılsım sunucusuna o gün o saatte gelmeye çalışacağım.
Son bir vefa borcum var İbo'ya ve Taşkın'a... Ben Söz verdim... Yapamadım ve grur meselesi oldu benim için.
Çarımdaki Aktarılmayan Değerliler dışındaki Herşeyi Lonca Kasalarına Aktarmam gerekiyor.. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yetkili lazım..
Herkeze çok teşekkürler. Kalbini kırdıklarım varsa beni affetsin.
Allahın Selameti Üzerinizde Olsun.
Bu hafta Sonu yapılacak olan kadım organizasyonu ile ilgili ayrıntıları yazarsanız Tılsım sunucusuna o gün o saatte gelmeye çalışacağım.
Son bir vefa borcum var İbo'ya ve Taşkın'a... Ben Söz verdim... Yapamadım ve grur meselesi oldu benim için.
Çarımdaki Aktarılmayan Değerliler dışındaki Herşeyi Lonca Kasalarına Aktarmam gerekiyor.. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yetkili lazım..

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Hani ben
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Sağol ablacım, Kadim organizasyonu Pazar akşamı saat 18:00'da Topal'da...Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze Hayırlı Cumalar...
Yarın öğlen saatlerinde Junon denemesi yapıcaz, Junon'da pek tecrübemiz yok daha doğrusu tecrübe var ama daha önce hiç kesmedik sadece taktik biliniyor. Gelmek isteyenler varsa özelm mesajdan ulaşabilir. 2 şifa, 2 büyü lazım, loncamızdan olsun diye buraya yazdım. Yarıyolda bırakmayacak herkes olabilir itemi çok mühim değil, öyle veya böyle idare etse yeter.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Junona gelirim de taktik bilmiyorum eğer oyunda olabilirsem gelirimRescuer yazdı:Sağol ablacım, Kadim organizasyonu Pazar akşamı saat 18:00'da Topal'da...Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze Hayırlı Cumalar...
Yarın öğlen saatlerinde Junon denemesi yapıcaz, Junon'da pek tecrübemiz yok daha doğrusu tecrübe var ama daha önce hiç kesmedik sadece taktik biliniyor. Gelmek isteyenler varsa özelm mesajdan ulaşabilir. 2 şifa, 2 büyü lazım, loncamızdan olsun diye buraya yazdım. Yarıyolda bırakmayacak herkes olabilir itemi çok mühim değil, öyle veya böyle idare etse yeter.
Tamam Yunus, anlatınca anlıycak birisin sonuçta zor bişey değil. Beklerim...Kurtlarxfearx yazdı:Junona gelirim de taktik bilmiyorum eğer oyunda olabilirsem gelirimRescuer yazdı:Sağol ablacım, Kadim organizasyonu Pazar akşamı saat 18:00'da Topal'da...Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze Hayırlı Cumalar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
iyi geceler herkese bu aralar çok fazla işim var hem okul hem çalışıyorum günlük ve harç işleri filan baya uzadı

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM.
Kurt loncasındaki kardeşlerime...
Ben Börteçine loncasından Arif YAMAN...
Uzun süredir oyuna az ama foruma hiç giremedim. Bu akşam girdiğimde bir konuda Kurt reis, Murat kardeşimin ceza evinde olduğunu öğrendim.
Murat kardeşim bu oyunda bana en çok yardım edenlerden biri ve ilk samimi olduğum genç kardeşlerimin arasındadır. Bana oyunda yardım etmek gerçekten sabır isteyen bir işti, benim gibi 45 yaşından sonra gençlerin arasında böyle aktif almayı gerektiren bir oyunda oynayıpta acemiliğime sabır gösterilmesi ve abi hitabı ile defalarca benim pes ettiğim halde devam için ısrar edilmesi, karşımdaki insanın kişiliği ve sabrı ile insani değerlere sahip çıkması hele bunu sanal bir oyun ortamında samimiyet ile yapması çok değerlidir.
Üzücü olayı keşke daha önce duysaydım ve Murat kardeşime dualarım ilede olsa daha erken destek olsaydım.
Sadece olay olarak duyduğum bu üzücü sıkıntıdan dolayı kurt loncasındaki diğer kardeşlerimede geçmiş olsun ve sabır dileklerimi arz ederim.
Arif YAMAN
Kurt loncasındaki kardeşlerime...
Ben Börteçine loncasından Arif YAMAN...
Uzun süredir oyuna az ama foruma hiç giremedim. Bu akşam girdiğimde bir konuda Kurt reis, Murat kardeşimin ceza evinde olduğunu öğrendim.
Murat kardeşim bu oyunda bana en çok yardım edenlerden biri ve ilk samimi olduğum genç kardeşlerimin arasındadır. Bana oyunda yardım etmek gerçekten sabır isteyen bir işti, benim gibi 45 yaşından sonra gençlerin arasında böyle aktif almayı gerektiren bir oyunda oynayıpta acemiliğime sabır gösterilmesi ve abi hitabı ile defalarca benim pes ettiğim halde devam için ısrar edilmesi, karşımdaki insanın kişiliği ve sabrı ile insani değerlere sahip çıkması hele bunu sanal bir oyun ortamında samimiyet ile yapması çok değerlidir.
Üzücü olayı keşke daha önce duysaydım ve Murat kardeşime dualarım ilede olsa daha erken destek olsaydım.
Sadece olay olarak duyduğum bu üzücü sıkıntıdan dolayı kurt loncasındaki diğer kardeşlerimede geçmiş olsun ve sabır dileklerimi arz ederim.
Arif YAMAN

[right]Arif YAMAN[/right]