Beklediğim cevap geldi...
İbo MSN'den görüşme imkanımız var mı?
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Msndeyim Berk.
Ayrıca arkadaşlar bu lonca arzları büyültmek için açılmış bi loncadır ve bi iki kendini bilmez için loncamızı lodos yapmak istemem.Fikri arkadaşımız yinede lodos olalım diyecektir.Ama gelsin kendisi anlatsın.
Her ne olursa olsun lodos olanla muhattap değilim...
Ayrıca arkadaşlar bu lonca arzları büyültmek için açılmış bi loncadır ve bi iki kendini bilmez için loncamızı lodos yapmak istemem.Fikri arkadaşımız yinede lodos olalım diyecektir.Ama gelsin kendisi anlatsın.
Her ne olursa olsun lodos olanla muhattap değilim...

Yönetim size para vericem
- Tskxdevlet
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kod: Tümünü seç
EGER BU BOLE DEVAM EDICEKSE BEN İSTIFAMI VERICEM LUTFEN YA YETER ARTIK HERGUN KAVGA HERGUN OLAY SIKILDIM YA LONCA LONCALIKTAN CIKTI NERDEYSE MEMO AKSAM MSNDE OL KONUSALIM ARTIK YETER
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Mert TURAN
Mert TURAN
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
İstenmediğimiz yerde durmayız kısmı takıldı da gözüme.brondy1 yazdı:Arkadaşlar Klandan Aniden Olusan Bir Olayda Direk Loncamızı Suçladılar Ve bizi bilen İnsanlarda Klanda Bize Destek vericeklerine Hiç Birsey Olmamıs gibi Davranıyor ama Onlar Bilmiyorlarki Arz Klanı Bizim sayemizde Ayakta Kalıyor Bırakında Anlasınlar Degerimizi Görsünler Tsk Loncası Neymiş Amacımız Loncayı dagıtmak Degil Amacımız İstenmedigimiz Yerde Durmayız. Bu arada Bu Loncada memetin sözü kadar benim sözümde Gecer Bunuda Aklınıza Kazıyın Arz Olarak Kalmak İsteyenlerde Loncadan ayrılarak durabilirler...
İnanki Arzlardan bizi 5 kişi istemiyorsa Lodaslardan en az 50 kişi istemez...

- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
İstenmediğimiz yerde durmayız kısmı takıldı da gözüme.brondy1 yazdı:Arkadaşlar Klandan Aniden Olusan Bir Olayda Direk Loncamızı Suçladılar Ve bizi bilen İnsanlarda Klanda Bize Destek vericeklerine Hiç Birsey Olmamıs gibi Davranıyor ama Onlar Bilmiyorlarki Arz Klanı Bizim sayemizde Ayakta Kalıyor Bırakında Anlasınlar Degerimizi Görsünler Tsk Loncası Neymiş Amacımız Loncayı dagıtmak Degil Amacımız İstenmedigimiz Yerde Durmayız. Bu arada Bu Loncada memetin sözü kadar benim sözümde Gecer Bunuda Aklınıza Kazıyın Arz Olarak Kalmak İsteyenlerde Loncadan ayrılarak durabilirler...
İnanki Arzlardan bizi 5 kişi istemiyorsa Lodaslardan en az 50 kişi istemez...

Ulan EmirBerkKorkmaz Sen nekadar çok post kasıorsun be senin yüzünden forumda konu açamaz oldum nezaman konu açsam arkasından sen yorum yapıyorsun,,,Bilgisayarın başından kalk bi işe gir çalışta ailene biraz maddi faydan dokunsun
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
S.a öncelikle;
Şimdi hemen konuya giriyorum kimse ARZ Klanından cıkmasın toplantıda herşey konuşulcak
Lodos olanınız varsa Ya arz geri dönsün yada CHARINI silsin üye listesinden adını silerim bilginize...
Fiko bir anlık sinir le lodos olmuş ve oldurmaya calışmış olabilir kusura bakmasın kimse ama bu loncayı ARZ olarak actık Lodos olacak varsa nick versin loncadan adını silelim
bizde gidersek bu ARZ klanı ne olacak arkada bıraktıklarınıza az bakın fiko sende kendine gel 1 kişi yüzüne klan satılmaz ayrıca isterse arz ların hepsi istemesin ben arz klanımı seviyorum arz doğdum arz ölücem
BENLE BERABER YOLA DEVAM EDECEK VARSA ARZ KALIR YOKSA LONCADAN ATILIR...
Şimdi hemen konuya giriyorum kimse ARZ Klanından cıkmasın toplantıda herşey konuşulcak
Lodos olanınız varsa Ya arz geri dönsün yada CHARINI silsin üye listesinden adını silerim bilginize...
Fiko bir anlık sinir le lodos olmuş ve oldurmaya calışmış olabilir kusura bakmasın kimse ama bu loncayı ARZ olarak actık Lodos olacak varsa nick versin loncadan adını silelim
bizde gidersek bu ARZ klanı ne olacak arkada bıraktıklarınıza az bakın fiko sende kendine gel 1 kişi yüzüne klan satılmaz ayrıca isterse arz ların hepsi istemesin ben arz klanımı seviyorum arz doğdum arz ölücem

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxhxbreakk
- Salgın Koruyucusu
hele şükür mehmetim bi sinir unutulur geçilirTskxgenelkrmay yazdı:S.a öncelikle;

- Tskxdevlet
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kod: Tümünü seç
MEMET SAAT 21.00Da msn de ol grsz
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Mert TURAN
Mert TURAN
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
namaza gidemicem zaten belimde bi rahatsızlık var evdeyim de babam neti alabilir ama tam 9 da 5-10 dk alırım...Tskxdevlet yazdı:Kod: Tümünü seç
MEMET SAAT 21.00Da msn de ol grsz

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.