***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen asim3428 »

İnsanın dostları yanında olduktan sonra hiç bir şey bitmiş sayılmaz

Karakteri çalınan kardeşimize geçmiş olsun ama dostların yanında merak etmeyesin ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen serserixemre »

SİZLERE TEŞEKKÜRÜ Bİ BORÇ BİLİRİM OYUNU BIRAKMAYI YİNE DÜŞÜNÜYORUM AMA ASKERDEKİ ABİMİN EJDERİNİ BASTIKTAN SONRA OTURUP DÜŞÜNECEGİM ÇOK KÖTÜ Bİ ŞEY 3 YILLIK EMEGİMDİ ONLAR BENİM:((
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

Rescuer yazdı:
Staffers yazdı:
Moreblood yazdı:Üretimde emeği geçen. Başta Yusuf'a,
Semi'ye Yasin'e, Murat Abi ye ve Reisime çok teşekkürler :)

Resim
Rica ederiz Mustafa'm ..
Her zaman destekçilerinden birinim 4 yılın ilk meyvesinide aldın :) .
Daha iyilerini hakediyorsun !
Mustafa. I love you.
Yufi. Sen ne üreticen ? :) Ashab ???
Şaheser üretmeyi düşünmüyorum şuan için Yasin'im .
Zaten benden önce söz verdiğim kişilere yardım edecem .
Bakalım en son bütçem yeterse üretirim :)
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
ayberk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ayberk »

Arkadaşlar Çar çalınması olayını Mertkanla ben cok yaşadık hele ki ben beta zamanından beri oynuyorum şu ana kadar 20 den fazla çar kastım içinde tek sevdiğim çarımı çaldırdım... Sonturko zamanın Full Komet mertlin seti ile büyük miktar para:) ve inanirmisiniz o kadar itemi sabahtan akşama kadar turuncu safir cekerek yapmiştim.. Mertkanla beraber kastik tüm çarlarımızı. o çar asasız sadece takı ve ayakakbı ile Mertkana karizma verirken nasil olsa kesemem diyerek vurmam sonucu savaçşi cari kesiyordu. Mertkanla ikimizde birbirimizin çarlarina cok emek vermişizdir. ozaman böyle değildi çarlarimiz ayriydi :) Oyunu takip ettiğim için. Fakat Merve doğan adlı bir hacker çarlarımız çaldı ve bizi küfür krizlerine soktu. mahvolmustuk. :) oyuna küfürler ede ede biraktik oyunu ve sildik :) fakat olmuyor oyle kolay.. oyun bir rutin haline geliyoru belli bir süre sonra. Ne yapalim ne yapalim derken yeni çarlar açalim ve çarlarimizin başina börteçinex koyalim dedik :) Börteçine karakteri ile bir gece yarisi arif abimize denk gelince neden lonca olmayalim ki fikri aklimiza geldi ve bakın bu günlere kadar geldik. Size tavsiyem. oyunu birakacağim demeyin :) birakmayi düşünüyorum diyin :) Cünkü Birakilmiyor. Hele hele Böyle bir aile varken hiç birakilmiyor. Mertkan allah şahidimdir ki hepinizi bir dost bir kardeş bilmiş. Ben yoktum son zamanlarda ama yeni katilan arkadaşlarimiz da gözlemlediğim kadarı ile gerçekten en az benim kadar bağlilar kardeşliğimize. Bİr çar gider ama kardeşlik baki kalir.
Bu arada Kanka üstüm açık değildi :D ve arif abi yeni paylaşimlarini dört gözle bekliyorum :D

Mertkana duyuru:: Çara girerken sana bir çağrı atacağim kanka artik:D Eğer çar da işin olursa mesaj atarsin cikarim :D ve sen oyundayken girebileceğim ikinci bir çar yok diğer çarlarin şifrelerini uuttum :D bi ara ulaştir kanka:D Hadi allaha emanetsiniz İyi geceler.
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

Resim
Kullanıcı avatarı
ayberk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ayberk »

Bu arada imzanı değiştir mertkan xHakanı Değilsin artik :D

Resim
Kullanıcı avatarı
ayberk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ayberk »

Mertkan yazdı:....ÇAR ÇALINMASI OLAYI HAKKINDA...

2008 Yaz tatilinde bir akşam merve doğan isimi bir kullanıcı msnden beni ekledi kim olduğunu bilmiyordum taa ki Sohbet edene kadar...

Bana Bilgisayarıma virüs bulaştırdığını ve bu bilgisayardan girdiğim tüm karakterleri çaldığını söyledi Ayberk le beraber dalga geçiyor sandık baktık çarlara giremiyoruz

100 kontör karşılığı çarlarımızı vereceğini söyledi inanmadık gençliğinde verdiği etki ile başladık Küfür etmeye

Msnden bizi engelleyince irtibatı da kaybettik merve hanımla 39 level 3 çar benden 2 39 1 36 level çarda Ayberk ten çalınmıştı bile çoktan...

Ne yapalım Dedik oyundan soğuduk bıraktık bir süre yapacak bir şey bulamayınca yeniden başlamaya karar verdik...

Mahalle arkadaşım Murat Kababaş (karakter adı da budur)

Börteçine koyalım hepimiz başımıza dedi fikir hoşumuza gitmişti eve geldiğimizde Murat BÖRTEÇİNEXKAĞAN isimli karakteri çoktan açmıştı...

Tam Kendimize Lonca Kurduk derken Arif abimle mısır önünde karşılaştık ve oda Börteçine idi...

Evet Karakterlerimin çalınması Bu Loncanın Kurulmasına ve Lonca haline gelmesi Sebep olmuştur...

Sözlerime bir ayeti kelime ile son veriyorum; ''Sizin Her Şer Bİldiğinizin arkasında Hayır, ve Her Hayır Bildiğinizin Arkasında da şer vardır''

Ne güzel anlatmişsin kanka zaten ben boşa yazmişim yeni okudum :D

Resim
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

serserixemre yazdı:DOSTXEMRE VE XXDEPİEDRAXX ADLI CARLARIMIN BULUNDU HESAP ÇALINDI... HİÇ B MESULİYET KABULUM YOKTUR... GERİ ALMAYA ÇALIŞACAGIM.... ALAMADIGIM TAKDİRDE 1 2 GÜNLÜK Bİ DÜŞÜNMENİN ARDINDAN OYUNA DEVAM EDİP ETMEYECEGİM HAKKINDAKİ BİLGİYİ DE SİZLERE ULAŞTIRACAGIM...İYİ OYUNLAR
Sevgili kardeşim, belki ezbere laf olacak ama inan çarlarının çalınmasına çok üzüldüm ve birazda kızdım. oyunu iyi bilenler çarların nasıl çalınabileceğini bilmiyormu ? neden tedbirli davranmazlar. Çar çalmanın önüne geçmek bu kadar zormu ? Benim anlamadığı olay bu, benim çalınsa hadi hem oyunda acemiyim, hem bilgisayar denen alet geç icad edilmiş beni hala yeterince tanıyamadı deyip bir sürü mazeret bulurum. Bu makinayı ve bu oyunu iyi bilenlerin daha dikkatli olması gerekmezmi ? bunu bir türlü anlamadım.

İnşaallah çarlarını geri alırsın. Alamasanda sağlık olsun nasib böyle imiş demekten başka çare olmamalı ve yeniden başlamalı. Hem sen artık bir BÖRTEÇİNE sin Yenilgiyi kabul edemezsin heleki kaçmayı hiç düşünemezsin.

Sevgi ve Saygılarımla
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

TARİHTE BUGÜN

Olaylar
1865 - ABD Başkanı Abraham Lincoln'ü bir suikastla öldüren John Wilkes Booth, Amerika Birleşik Devletleri Kara Kuvvetleri askerleri tarafından on iki günlük bir insan avının sonunda, kuzey Virginia'nın kırsal kesiminde yakalandı ve öldürüldü.
1912 - İlk defa, bir Osmanlı pilotu olan Fesa Bey Osmanlı tayyaresi ile Türk toprakları üzerinde uçtu.
1937 - Guernica Bombardımanı: General Franco'ya yardım amacıyla Hitler'in talebiyle bazı gönüllü havacıların İspanya'nın Bask bölgesindeki Guernica kentini bombalaması
1986 - Ukrayna'nın (SSCB) Çernobil kentinde Çernobil faciası meydana geldi. Yaklaşık 7 milyon kişinin zarar gördü.
1994 - Bir Çin Halk Cumhuriyeti uçağı Japonya'da düştü ve 264 kişi öldü.
1994 - Güney Afrika Cumhuriyeti'nde ilk çok ırklı seçimler yapıldı. Oyların yüzde 62'sini alan Nelson Mandela liderliğindeki Afrika Ulusal Kongresi seçimlerin galibi oldu.
2005 - Birleşmiş Milletler, CHP İstanbul Milletvekili Kemal Derviş'in BM Kalkınma Programı başkanlığına seçildiğini resmen açıkladı.
2001 - Liberal Demokrat Parti'den Jun'ichirō Koizumi ilk Japon başbakanı oldu.
2007 - Pekin'de Olimpiyat Oyunları ateşi yakıldı.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

JAPONYA DA TÜRK LERE AĞLAYAN ŞEHİR

Birkaç yıl önce Temmuz ayında Japonya'ya gittim. Benim için hazırlanan programa, 1890 yılında Ertuğrul Fırkateyni faciasının yaşandığı ve 587 Osmanlı askerinin şehit olduğu Kuşimoto şehrini ziyaret de dahil edilmişti. Japonya'da yaşayan gazeteci bir arkadaşım Kuşimoto'ya ne zaman bir Türk gitse - yılın hangi mevsimi ya da hangi ayı olursa olsun - yağmur yağdığını söyledi. Ona göre bu yağmur, orada yatan askerlerin bir Türk gördüğü için ağlamasından kaynaklanıyordu. Buna bizzat kendisi de şahit olmuş. Bu olayın tek istisnası, dönemin Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkaya'nın ziyareti sırasında yaşanmış. Bunun nedenini de, "Asker komutanının önünde ağlamaz" diye açıklamıştı. Açıkcası anlattıklarına gülüp geçmiştim. Ta ki aşırı sıcak ve güneşli bir günde, şehitler için dikilen anıta çiçek bırakırken aniden bastıran yağmurun altında sırılsıklam olana kadar. Düşündükçe hâlâ tüylerim diken diken oluyor ve gözlerim doluyor.

(( Yazıda kaynak olmadığı için bende belirtemedim.))
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

ERTUĞRUL GAZİ

Ertuğrul Gazi veya Ertuğrul Bey (d. 1198 – ö. 1281, Söğüt).
Osmanlı Devleti'nin kurucusu olan Osman Bey'in babasıdır. Babasının Süleyman Şah olduğu ve 1227 yılında Moğol istilasında atıyla girdiği Fırat Nehri'nde boğulunca, Oğuz Türkleri'nin Kayı boyu'nun başına oğlu Ertuğrul'un geçtiği söylenir. Bununla birlikte Bizanslı tarihçi Halkondil'in kayıtlarında babasının Gündüz Alp olduğu yazılıdır. Enveri’nin Düsturnamesi ve Tavki’i Mehmet Paşa’nın Tarihi gibi önemli Osmanlı kaynakları da bunu ifade eder. Ayrıca arkeologlar tarafından yakın dönemde bulunan “Osman bin Ertuğrul bin Gündüz Alp” yazısının darp edildiği bir sikke de bu görüşü teyit etmektedir.
Müneccimbaşı Derviş Ahmet’in yazdığı Câmiü’d-Devle adlı kitapta şu ifadeler bulunmaktadır: Kayı Boyu, Ankara civarında bulunan Karacadağ’a geldikleri sırada reisleri Kayı Alp idi. Daha sonra Çağbalık’a geldiler. Burada Kayı Alp öldü. Yerine Sarkuk Alp geçti. Bu da Kırşehir civarında Karahöyük’de öldü. Bunun yerine Gök Alp geçti. Bu da Şaraphane mevkiinde öldü. Bunun yerine Gündüz Alp geçerek Kayıları uç taraflarına yerleştirdi. Bu da Söğüt civarında öldü. Yerine oğlu Ertuğrul kabilesinin reisi oldu... Ancak Ertuğrul Gazi'nin babasının Gündüz Alp olduğu hala kesin olmadığından bugün kabul edilene göre Ertuğrul Gazi'nin babası Süleyman Şah'dır.
Osmanlı Devleti, Anadolu Selçuklu Devleti'nin devamı sayıldığından, Anadolu Selçuklu Devleti'nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'a saygı ifadesi olarak bazı tarih kayıtlarında Osmanlılarının Atası Süleyman Şah'tır yazılmıştır.
Ertuğrul Gazi'nin eşi Hayme Hatun'dur. Boy içerisinde Hayme Ana deniliyordu. İç Anadolu'daki Haymana Yöresinin adı ondan gelmektedir. Ertuğrul Gazi'nin üç oğlu vardı: Saru Batu Savcı Bey, Gündüz Alp ve Osman Bey. Üçüncü oğluna öncelikle Otman adını vermiştir. Daha sonra İslam Dünyası'yla ilişkileri geliştirmek için Otman, Osman Bey olarak anılmaya başlamıştır.
Anadolu Selçuklu sultanı III. Alaeddin Keykubad, yerleşmesi için kendisine Ankara yakınlarındaki Karacadağ yöresini vermiştir. Sonradan, daha batıdaki Söğüt ve çevresi de Ertuğrul Gazi ve aşiretine verilmiştir.
Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön