KemaLizimm yazdı: Mart ayında da sunucu şampiyonası etkinliğini istiyoruz
Selam KemaLizimm ,
Mart ayı için sunucu şampiyonası turnuvası planlanmamaktadır.Turnuvanın belirlendiği tarihler için , önceki aya ait takvimde başvurular açılarak , kullanıcılara önceden duyurulmaktadır.
İyi eğlenceler !
Mühimmatı getir etkinliği neden çok nadir gerçekleştiriliyor ? Masrafsız ve eğlenceli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Fakat ayda bir kere ya oluyor, ya olmuyor. Daha sık yapma ihtimaliniz var mı ?
Ölüm oyunu sırasında dirençlenmiş olarak giren büyücüleri etkinlik odasından atmanız mümkünmü? şahsen çok can sıkıcı
Selam SR7GEN,
Yakın zaman içerisinde ölüm oyunu kurallarında değişikliğe gidilebilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Detay yazdı:Merhaba,
Mühimmatı getir etkinliği neden çok nadir gerçekleştiriliyor ? Masrafsız ve eğlenceli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Fakat ayda bir kere ya oluyor, ya olmuyor. Daha sık yapma ihtimaliniz var mı ?
Selam Detay,
Takvimde bulunan etkinliklerimiz,oyuncularımızın istekleri doğrultusunda düzenlenerek tekrarları yapılmaktadır.
Bu etkinliğimizede daha fazla yer verilebilir.İlginiz için teşekkür ederiz.
Merhaba abla. Kadim Hidra Savaşları etkinliğini bir arkadaşımın video çekmesi üzerine gördüm. Siz Kadim Hidra'yı tek başınıza kesiyorsunuz. Ama şöyle olur çok güzel olur. Etkinlik grubunda olan arkadaşlarla grup kurularak Kadim Hidra'yı normal kesebilirsiniz. Bununla birlikte etkinliğin daha fazla rağbet göreceği kanaatindeyim.
Herakles yazdı:Merhaba abla. Kadim Hidra Savaşları etkinliğini bir arkadaşımın video çekmesi üzerine gördüm. Siz Kadim Hidra'yı tek başınıza kesiyorsunuz. Ama şöyle olur çok güzel olur. Etkinlik grubunda olan arkadaşlarla grup kurularak Kadim Hidra'yı normal kesebilirsiniz. Bununla birlikte etkinliğin daha fazla rağbet göreceği kanaatindeyim.
Selam Herakles,
Kadim Hidra etkinliğinde etkinlik görevlisi arkadaşlarım ve ben yine gruplar oluşturuyoruz. Burada oyunculara kalan tek iş depremde korunmak ve Hidra kükremesi:) Neden böyle yaptık ? çünkü bu etkinliğimizde amaç; mümkün olduğunca çok sayıda oyuncumuza ulaşarak görevlerine yardımcı olmaktı.Normal hasar ile yapılan kesimler uzun zaman aldığından mevcut etkinliğimiz bu şekilde planlanmıştır.İlginiz için teşekkür ederiz.
Merhabalar;
Tüm etkinliklerde böyle bir madde var.
"Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler."
Bu maddenin çok ağır olduğunu düşünüyorum, oyuncular hiç bir savunma yapamıyor. İlerleyen zamanlarda bu madde düzenlenebilir mi?
Symbian yazdı:
Merhabalar;
Tüm etkinliklerde böyle bir madde var.
"Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler."
Bu maddenin çok ağır olduğunu düşünüyorum, oyuncular hiç bir savunma yapamıyor. İlerleyen zamanlarda bu madde düzenlenebilir mi?
Selam Symbian,
Bu maddenin ağır olduğunu düşünmüyoruz zira etkinlikleri düzenlerken oyuncuların hiçbir şekilde mağdur olmasını istemeyiz ki tüm düzenlemelerimiz bu yöndedir.
Oluşabilecek herhangibir aksaklıkta , bu teknik aksaklıkta olabilir ekiple alakalı bir aksaklıkta olabilir yine oyuncularımızın mağdur olmaması ve etkinlik proramının aksamaması adına TTNET (Sobee) olarak ihtiyaç olunan anlık değişiklik ve denetimler için bu maddenin düzenleme kapsamında olmadığını belirtmek isteriz.
İlginiz için teşekkür ediyoruz.