aPPoLLo yazdı:Selam.Oyuna yeni başladım ama bilgim war oyunla ilgili arkadaşlarımdan görmüştüm.LoncaNızdaKi saygı ,sevgi,dayanışmayı çok beğendim eğer beni aranıza alırsanız adım Fastxefsane olucak . GereKLi biLgi ö.m den weririm
İyi Forumlar.
şifa veya büyücü açarak başlıya bilirsiniz Fastxefsane..... Cezmi kanka foruma girdimi bi atılanların girenlerin sayfaalra bak listesini çıkar...
Alımlara belli bir sınırda son verelim...
Bu Arada IKV forum sitesi :arrow: pano sayfası :arrow: fan kulübü :arrow: Yazım :arrow: Hayatım olmuş IKV Gel yanıma Kereviz ye adlı kendi yazmış olduğum şiir tarzı traji komik hikayeye yorum larınızı bekliyorum...
Tamam bana zaman sole bende kı parayıda verıyım uret sen.ama keske Fastx le baslayan bır charına uretseydın zaman yaz o zmn gırıyım oyuna verım parayı sen uret yeterkı cengızım.Lısteyede 15 tatılde zaman ayırcam basvuran herkesı alalım sımdılık.
Fighter yazdı:Tamam bana zaman sole bende kı parayıda verıyım uret sen.ama keske Fastx le baslayan bır charına uretseydın zaman yaz o zmn gırıyım oyuna verım parayı sen uret yeterkı cengızım.Lısteyede 15 tatılde zaman ayırcam basvuran herkesı alalım sımdılık.
Kankam bana 500 bin bile versen Elhamdürüllah derim biliosun beni para vermene hiççç gerek yok kanka eyer paran varsa madeni kabul ederim snn çevren geniştir pazarlık fazla bilmem ben şuan bana 1 Menekşe 2 budaksız ( 1 çıban için ) işte burası kötü tek başuıma asla yapamıyacağım => 5 GanoDerMan, 4 tane dört yaprak yonca... tek başıma yaparım ama yaz a anca şubat tatiline yetiştirelim ki şubat tatili rahatlıkla gireyim.. bir kankam da yardım ediyor...
Cezmi kanka seni hiç göremiom hafta sonları giriom ben heh güzel haebrim şudur ki bu hafta son yani cuma gününden sonra full sizlerleyim o 1 hafta full maden çekmem grk yardım edicek yardım etmiş arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
Kanka snn savaşçın güzel bn itemlerimi sattım savaşçının şaheseir üretem loncacak gideriz migrata... kanka sana zırh çok yakışır
Off nedense başaramıcam hissi var ya oyunda 4. senem . hiç denememiştim denedim şaheser üretmeye başarılı olamamaktan korkuom :S
en kötüsüde bu hafta en fazla yarım saat liğine girebilecek olmam maden çeekemessem yetiştirebilirmiyim ümitsizim
Kanka bunu sizsiz başaramam imkansız mucuze olup tek seferde 5 gano 4 dört yaprak çıkartsam D olurda nese sizleri çok seviyorum iyiki varsınız...
Fighter yazdı:300 bn deıl kanka 8m var verıcem sana 4 yapraklıları hallet ganoyu cekerız loncaca sonra wolfa cekelım maden herkese uretelım.benı gec saten ben urettım.Hadı bakam haftaya cumartesı gorusurz oyunda verrım parayı kanka.
RAHAT ol uretcez
Kanka çok saol iyiki varsınız şuan oyunla ilgilşi tek isteğim şubat tatiline Ashab-ı Keyf i üretmek olacak 2 . si Dört yapraklı yonca 15 M
Gano derman 20 - 25 M arası
Menekşe 12-15 M arası
Budaksız abanoz 9 M
Çok pahalılar kanka maden çekmemiz şart sen Gano derman çıkarta bilsen kanka süper olur aslında 2 haftada 5 tane çıkarta bilirmisin kanka ? menekşe budaksız hallederim onları işşallah çekebilirsem yaprak ada bakarım... Şans işi hep...
150 150 150 elmas ameteis kalsedon var asıl aradığım menekşe sibiryalı akik yok son menekşe çıkartam orada işim bitecek ... akik le sibire şansına bakıom çıkarsa satarım diye sonra yaprak çekipm abonoz çekiom :S ama bana çıkmıo maşallah kendi yardım da etti saolasın şansı hep yaver gitsin böle Fastxwolf kardeş iridyum çekti sibiryalı çıkmadı daha ban
KANKA ŞUBATA ÜRETİRMİYİZ::::....::::: Üretemezmiyiz ? çok heyecanlıyım vala yaw