ula mustimguldemir yazdı:loncanız umrumda degıl benı hıc tehdıt etme hı hoslanmam benım yapım dıgerlerıne benzemez ben tehdıt edılırsem haytta gerı adım atmam elınden gelenı ardına koyma derım umrumdada degılsın sen benımle ugrasırsan benım nasıl bır ınatcı kısılıgımın oldugunu anlarsınTskxgenelkrmay yazdı:BAKIN ARK LAR BANA LAF ATABILIRSINIZ AMA LONCAMA ASLA HA UZATIRSANIZ UZATIRIZ BIZZDE MERAK ETMEYIN KONUNUZA GIRMICKETIM AMA BANA LAF ATILDIGINI DUYUNCA GIRDIM...
BURHAN benım en yakın ark oldugu ıcın baktım bı goremedık kadımı yazmış bende Tskx kasar beraber gıderız dedım sız yanlış mı anlıyorsunuz olemı anlamak ıstıyorsunuz eger kavga etmek ıstıyorsanız her zaman burdayım.
benım kufurum varsa fotoya koy bı sey bulamayınca kufur cıkartıyorsunuz anca bunlar 3 yasındakı bebeler yapar
guldemır sozum sana degıl:dunku cocuk benı daha tanımadan bana yorum yapıyor bu kadar da olamazbenı tanıyan bılır merak etmeyın sız 2-3 bebeler dısında onlarıda ogrenmış oluyoruz
Mguldemır BIDAHA LONCAMA KARSI KUCUK DUSURUCU SOZ SOLEDIGINI DUYARSAM BAK ısın ıcınden cıkabılıyormusun
konunuzu kırletmek ıcın gelmedım ark lık ıcın geldık tanıdık ark lar var dıye ama onlarda yokmuş galıba
yılmaz gelmıs tartısma cıkartıyor once bı adam gıbı okusun benım yorumu 'la' kelımesı kendımızı sıze yakın hıssettıgımız ıcındı ama artık yakın felen degılız merak etmeyın bı daha gelmeyız konunuza
YUKARDA NELER YAZDIGIMI OKUYUN SONRA YORUM YAPINIZ...
2 ıncısıde loncamız kucuk dusurme demıssın sen gelmıs buraya laflarınla yılmaz abıye karsı asalayıcı hareket etmıssın benım soledıgım soz sana kucuk dusurucu gelmıs be adam hoslanmadıgın bırsey varsa onu baskasına yapmıcaksın 3 yasmıs sen hangı gezegende yasıyosun kocum 3 yasında ıkv basına gecmıs cocuk gordunmu bırak ıkv yı pc basında dolasan cocuk gordunmu farz et 3 yasındayız 3 yasındakı cocuklarla muhattap olana ne demelı sımdı ısıne bak
ugras banada oyunda eglence lazımdı zaten sıkıldım hep aynı seylerı gormekten oyun hayatıma bıraz renk kat canım beklıyorum![]()
Mguldemirxbizans
Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...

burhan ne dıyımkı bılmem sadece burhan
:D:D burhan dogru duzgun bırsey yazda cevap verım la
bune ne dıyım ben bu yazıya sımdı
Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
yok mustim tamam forum tartışma olmasın diye ortmaı yumaşatiyim daaamguldemir yazdı:burhan ne dıyımkı bılmem sadece burhan:D:D burhan dogru duzgun bırsey yazda cevap verım la
bune ne dıyım ben bu yazıya sımdı
Mguldemirxbizans

anladım da
sıkıntı yok bılırsın huyumu ugrasanla ugrasırım 
Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
Mguldemirxbizans
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
SELAM MİLLET NASILSINIZ SINAVA 9 GÜN VAR SINAVDAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN,KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.....Mert
Oyunu Bıraktım Artık...
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
olsun mustimmguldemir yazdı:anladım dasıkıntı yok bılırsın huyumu ugrasanla ugrasırım
Mguldemirxbizans

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
Samuraixbizans yazdı: SELAM MİLLET NASILSINIZ SINAVA 9 GÜN VAR SINAVDAN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN,KÜÇÜKLERİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.....Mert
hg mertim sınavına gir bizler buralardayız gözüm

mert sınavında basarılar kardesım allah zıhın acıklıgı versın
Mguldemirxbizans
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı