Galiba istemeden de olsa oyunun en büyük sorununu yazdın arkadaşım. Ne yazıkki ikv de dün başlayan oyuncu diye bişey yok yani yeni oyuncu yok ve ikv ye gelebilcek hiçbir güncellemede hiç ikv oynamamış birisini 2016 yılında ikv ye başlatamaz. Bu yüzden yeni oyun şarttı.YemeLik yazdı:Dün başlayan oyunculara biz niye laf atma derdine giriyoruzki arkadaş nerull o açıklamayı yapana kadar burdayız.
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Fakir oyuncular yorumunu ''oyun para kazanmıyor ki'' Yorumuna cevap niteliğinde yazmıştım nerelere uçtun gittin.FireFighter095 yazdı:Oyuna yatırdığın para seni üstün mü yapar bizden ?CILGIN31 yazdı:İnanmayacaksın ama vardı. Mevzu oyun parası değil oyuna yatırdığımız paraRetaliation yazdı:Sen oyuna başladığında 1T paran mi vardı ?CILGIN31 yazdı:Fakir oyuncular oldukça gelişmez.![]()
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Ben o yorumu senin yorumuna göre yaptım kendi fikrim değil ancak senin "fakir oyuncular" tanımın ne kadar çirkin.Bilmiyorum yaşın kaç ancak bu tarz yotumlar insanları zedeler.Düşünerek yorum yapmalısın.CILGIN31 yazdı:Fakir oyuncular yorumunu ''oyun para kazanmıyor ki'' Yorumuna cevap niteliğinde yazmıştım nerelere uçtun gittin.FireFighter095 yazdı:Oyuna yatırdığın para seni üstün mü yapar bizden ?CILGIN31 yazdı:İnanmayacaksın ama vardı. Mevzu oyun parası değil oyuna yatırdığımız paraRetaliation yazdı:Sen oyuna başladığında 1T paran mi vardı ?CILGIN31 yazdı:Fakir oyuncular oldukça gelişmez.![]()
Yani sana kalsa fakirler oynamasın , zenginler oynasın.
Önceki iletilerde bahsedilen teaser'in bu olduğunu düşünoyurm video açıklamasında "Kader Muhurleri tanitim videosu yayinlandiktan 5 dk sonra kaldirildi ben de telefon rame aldigindan sizin icin videoya kaydettim." yazıyor.
Yani bunu yazıyorum ki mod arkadaşlar iletiyi silmesin; Video Sobee'ye veya Türk Telekom'a bir sitede bulunmamaktadır, ilgili olmayabilir.
Yani bunu yazıyorum ki mod arkadaşlar iletiyi silmesin; Video Sobee'ye veya Türk Telekom'a bir sitede bulunmamaktadır, ilgili olmayabilir.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Umarım oyunumuza güncelleme gelirde kader mühürleri oyununa gitmeyiz
Oyun duyurusu bu hafta içerisinde yapılacak hazır olun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Bol bol akçe çekelim arkadaşlar nerullun eve haciz gelebilirmiş varını yoğunu kader mühürlerine yatırmış lütfen ikv camiasına duyrulur...Kel memur abimizi yalnız bırakmayalım..
Retaliation yazdı:Oyuna ben biz herkes illaki küçük yatırımda bulundu. Benim belki de eski iletilerimi bulsan, ne kadar fakirlikten geldiğimi gorebilirsin. Senin kadar ben de akçe alıyorumdur.Burada su an kişisel tartışmaya dönüşecek. Bence konu kilitlenmeli. Afrasiyab bey rica etsem konuyu kitler misiniz herkesin iyiliği için ?
Yazını Okuyunca Küçüklüğüm Geldi Aklıma 11 Tl Plus Parası Biriktirip O 1 Ayı Sanki Dünyanın En Zenginiymişim Gibi Geçirirdim.
TTNET Üyelikleri İlk Çıktığında Plus Alabildiğimde Kİ Mutluluk Dün Gibi Aklında.
Şimdi Büyüdük Para Sıkıntımız'da Yok İstediğimizi Alabliyoruz.
Fakat Tadı Eskisi Gibi Yok.
Eskiden 1 Plusu Zor Bulurduk Kıymetini Çok Ama Çok İyi Bİlirdik Şimdi 10 Tane 5500 Akçe Alsak Boş.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Örgülü
Bence de konu kilit.
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Konuyu tarışmaya götürmeyin herkes kendi yorumunu yapsın arkadaşlar...