Tamam abi, aile içi alınganlık olmaz. Hayırlı olsun, dilerim nice kadimler kesersiniz, birlikte, beraberce nice etkinlikler yaparız.Berkopasa yazdı:Hasanım forumda yazı yazmn bile yeterli kusurluk bir durum yok.ibarhim Allah güle güel bi askerlik etmeni ve sağ salim dönmeni nasip etsin özliycez seni.yasin atak n sen ve taşkın arasında olanalrı öğrendim benim açımdan tatmin edici bi cvptı taşkından.Şimdi sizlere bir çift lafım olucak herkes okusun ve yorum dahi istemiyorum bu konuda .1 haftadır forumda bir kadimdir başaldı sonu gelemdi ama bugun itibarıyla sonu geldi artık.ben yazdığım haklde tek tek bazı arkadaşalra ulaştığım halde görevi olanlar gelsin diye kıçımı yırttığımh alde kalandan ve bölgeden sadece 5 arkadaş geldi kadim için.sağolsunlar teveccüh ettiler.görevleride oldu çok şükür.Burdan herkese bu konuda kırgın olduğumu bilin ve bana bu aralar kadim için ne pmatın nede foruma yazı yazın .organizsayon yapcak olan arkadaşalrada baaşrılar dilerim,yapabilirler hiç bişey demiycem ama sadece ricam lonca adı kullanmadan şahsi olarak yapın tek tricam budur.lonca adıyla yapılcağa zaman gerektiğinde ben karar verecem.bu biraz sert bi üslüp gibi geleblir size alınalra olucak ama börteçine loncası bizden sayıca fazlaydı.güya biz düzeneldijk.kendilerine şahsım adına çok teşekkür ederim.Mertkan kardeşim buyuk bir imcelik gösterip sayıca fazla olmalarına rağmen emir komuta berkay abide dieyrek beni ayrıca çok onore etti.kendisine ayrıca teşekkür ederim.Arkadaşalr biliyorum bazı arkadaşalr mazretler bildirmişler geçerlide ama artık ben bi süre kadim lafı duymak istemiyorum.bana anlayışınız için teşekkür ederim şimidden.
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Sığınak (Motorin ve Kenan kesilecek) yapmak isteyen varsa, özel mesaj atsın bu akşam gidelim. Nihayet evdeyim.

Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Yavaş yavaş sıra bizede geliyoibrahimekim yazdı:EVET ARKADAŞLAR VATANİ GÖREVİMİZ GELDİ ÇATTI 23 SUBAT 2011 tarihi ile teslim olacagım bu arada hakkı hukuku sıkıntısı olanı bekliyorum
GENELLİKLE Hardthedevil veya Kurtlarxhardd isimli charlardayım
GİİDİP DÖNEMEMEK; GELİP BULAMAMAK VAR o yüzden HAKKINIZI HELAL EDİN
Hayırlısıyla gidip gelirsin inşaallah.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
kasaphasan06 yazdı:Şimdilik bizim ekip diyelim bu işe/color]
Kurtlarxmuntazam ( Taşkın ) - Savaşçı
resCuer - Ericponti ( Yasin ) Şifa - Büyü
Kurtlarxbloodspy ( Yasin küçük olan ) - Şifa
Dostxpegasuss ( Murat ) - Büyü
Fedaixintikam(Hasan) - Büyü
Fauntleroy ( isteği üzerine öğreneceğim ne olduğunu )
Kurtlarxüçhilal Esrarkeşş

ibrahimekim yazdı:EVET ARKADAŞLAR VATANİ GÖREVİMİZ GELDİ ÇATTI 23 SUBAT 2011 tarihi ile teslim olacagım bu arada hakkı hukuku sıkıntısı olanı bekliyorum
GENELLİKLE Hardthedevil veya Kurtlarxhardd isimli charlardayım
GİİDİP DÖNEMEMEK; GELİP BULAMAMAK VAR o yüzden HAKKINIZI HELAL EDİN
Kanka ALLAH c.c
yar ve yardımcın olsun.Her TÜRK genci gibi sende vatanı gorevını yapmaya gıdıyorsunki ne mutlu sana. Sanırım gidisine en cok üzülenlerden bırısıde ben olacam ama olsun .Vatana borcu namus borcudur derler anlının akıyla gıt ve gel kanka .
Belkı bu lafları cok duymussundur,sana akıl hocalıgı yapan cok olmustur ama bı cıft kelamda ben yapayım gercı askerlık bıtelı 10 yıl oluyo ama
Seni cok arıyacagım kankaaa....... :roll:
(Yagızefe)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Şimdilik bizim ekip diyelim bu işe
/color]
Kurtlarxüçhilal Esrarkeşş - Aydın
Kurtlarxkadriye - Kadriye abla
Kurtlarxüçhilal Esrarkeşş - Aydın
Kurtlarxkadriye - Kadriye abla

Taşkın hazırlan Migrat'a gidiyoruz...

Tılmesa
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Berkopasa yazdı:Hasanım forumda yazı yazmn bile yeterli kusurluk bir durum yok.ibarhim Allah güle güel bi askerlik etmeni ve sağ salim dönmeni nasip etsin özliycez seni.yasin atak n sen ve taşkın arasında olanalrı öğrendim benim açımdan tatmin edici bi cvptı taşkından.Şimdi sizlere bir çift lafım olucak herkes okusun ve yorum dahi istemiyorum bu konuda .1 haftadır forumda bir kadimdir başaldı sonu gelemdi ama bugun itibarıyla sonu geldi artık.ben yazdığım haklde tek tek bazı arkadaşalra ulaştığım halde görevi olanlar gelsin diye kıçımı yırttığımh alde kalandan ve bölgeden sadece 5 arkadaş geldi kadim için.sağolsunlar teveccüh ettiler.görevleride oldu çok şükür.Burdan herkese bu konuda kırgın olduğumu bilin ve bana bu aralar kadim için ne pmatın nede foruma yazı yazın .organizsayon yapcak olan arkadaşalrada baaşrılar dilerim,yapabilirler hiç bişey demiycem ama sadece ricam lonca adı kullanmadan şahsi olarak yapın tek tricam budur.lonca adıyla yapılcağa zaman gerektiğinde ben karar verecem.bu biraz sert bi üslüp gibi geleblir size alınalra olucak ama börteçine loncası bizden sayıca fazlaydı.güya biz düzeneldijk.kendilerine şahsım adına çok teşekkür ederim.Mertkan kardeşim buyuk bir imcelik gösterip sayıca fazla olmalarına rağmen emir komuta berkay abide dieyrek beni ayrıca çok onore etti.kendisine ayrıca teşekkür ederim.Arkadaşalr biliyorum bazı arkadaşalr mazretler bildirmişler geçerlide ama artık ben bi süre kadim lafı duymak istemiyorum.bana anlayışınız için teşekkür ederim şimidden.
Herkesin görevi olmadı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
kasaphasan06 yazdı:Haftaya Pazartesi Godfrey kardeşlerimiz ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz Kadim görevi için 20.Şubat Saat 18.00 da Topalda toplanacağız.
Kendi adımıza Kurtlarx diye katılıyoruz diye bir şey demiyorum rahatsızlık yaşanıyor o yüzden şimdilik '' Bizim Ekip '' diyelim katılacak arkadaşlara
Maximum 12 kişi katılmayı planlıyoruz seri olması için karşı tarafta bizim gibi , Maximum 2 savaşçı 4 Şifacı 6 Büyücü ile katılacağız ( Ufak değişiklikler yapılabilir diğer etkinliği yöneten arkadaşlarımızın da görüşü alınarak )
Hiç bir kısıtlama yoktur gelenler için '' yukarıda bahsettiğim katılacak kişilerin max sınıfları hariç '' Arz klanına mensup kefil olabileceğimiz tanıdık dostlarımızdan ( lonca üyeleri başta ) isteyen herkes hiç bir onaya gerek kalmadan bağımsız bir şekilde burada bana veya Yasine ( resCuer - Ericponti )ismini yazdırabilir ( Bana özel mesaj veya mynetsobee@windowslive.com ) adresiniden irtibata geçebilirler
18.00 da başlayacağımız organizasyon 21.30 da en geç biter bütün grupların görevi olacak ve seri seri halledeceğiz hiç bir karışıklık olmadan ( kesin söz söylenemez bu konuda olur allahın işi ) o yüzden hem çalışanlara hem öğrencilere uygun bir saat ve kısaca işlerini halledecekler
Etkinliğe gelecek arkadaşlarımızdan tek ricamız planlarını ona göre yapsınlar bizde mağdur olmayalım onlarında görevlerinin olmaması durumu olmasın.İksirler konusunda bir sıkıntınız olmasın Hepsini biz ayarlayacağız size sadece gelip 2 -3 saat içinde en fazla görevinizi yapıp yolunuza bakmak olur.
Şimdilik : ( Renkler karakter sınıfları beyazlar belirsiz en kısa zamanda belirlenecek )
Kurtlarxmuntazam Taşkın
resCuer -Ericponti Yasin
Kurtlarxbloodspy Yasin
Dostxpegasuss Murat
FedaixintikamHasan
Fauntleroy
Kurtlarxkadriye ( şifa - büyü - savaş ileri bir zamanda belirleyeceğiz )