Çocuk sana tek bir kelime söyleyim, ırmak ali abi salih ve ben ( olcay kürşat deniz ) bu yazdıklarım ve ben serhat ı çok çok iyi tanıyoruz, bazen kızdığımızda oluyor çoluk çocuğa uyup ağzını bozuyor diye, bu kadar küçülmeyin bir insanı karalamak istiyorsanız adam akıllı araştırın kulaktan dolma bilgilerle komik duruma düşmeyin, serhat birine hakaret edeceği zaman küfür ( onaylamasam bile ) edeceği zaman kendi carından hiç bir cezayı düşünmeden kafasına takmadan çekinmeden eder.zebani27 yazdı:O arzmuhafızı adlı kişiliksiz delikurt tan başkası olamaz.Böle çirkin ,art niyetli başka kim olabililirrr.Ne yapsın adamı bi bizim klan tatmin ediyor durmadan yazıyor canı sıkıldığında.. :lol:
**__Rulers of the World__**
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: **__Rulers of the World__**
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
s.alykm kardeslerım 1 haftaLık ara wermıstım pc buqun ıns olur .. olursa bu aksam toplantıda qorusruz. Hepınızı ozledım ..
Not : Timxkomando-Rowxkomando ( büyücü ) Yeniçerixkomando karakterlerını sılenıde bLdm ..
/op
Not : Timxkomando-Rowxkomando ( büyücü ) Yeniçerixkomando karakterlerını sılenıde bLdm ..
/op
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Deli, biz zaten gereken cevabı sana vermiştik.
Aybala'nın forum hesabına girip sanki başka biriymiş gibi tekrar tartışma yaratmaya çalışmanın lüzumu yok..
Bkz:

Aybala'nın forum hesabına girip sanki başka biriymiş gibi tekrar tartışma yaratmaya çalışmanın lüzumu yok..
Bkz:

ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
Bykomando yazdı:
/op
Lafa baq yha
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
Titxaybala yazdı:Çocuk sana tek bir kelime söyleyim, ırmak ali abi salih ve ben ( olcay kürşat deniz ) bu yazdıklarım ve ben serhat ı çok çok iyi tanıyoruz, bazen kızdığımızda oluyor çoluk çocuğa uyup ağzını bozuyor diye, bu kadar küçülmeyin bir insanı karalamak istiyorsanız adam akıllı araştırın kulaktan dolma bilgilerle komik duruma düşmeyin, serhat birine hakaret edeceği zaman küfür ( onaylamasam bile ) edeceği zaman kendi carından hiç bir cezayı düşünmeden kafasına takmadan çekinmeden eder.zebani27 yazdı:O arzmuhafızı adlı kişiliksiz delikurt tan başkası olamaz.Böle çirkin ,art niyetli başka kim olabililirrr.Ne yapsın adamı bi bizim klan tatmin ediyor durmadan yazıyor canı sıkıldığında.. :lol:
yüRü be ırmak qim tutar seni /alkış
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Melankolik yazdı:Deli, biz zaten gereken cevabı sana vermiştik.
Bkz:
Mal ben birinin carına yada hesabına girdiğim zaman kendi adımı söylüyor / imzamı atıyorum.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
O Irmak değil GöksuSethxlyder yazdı:Titxaybala yazdı:Çocuk sana tek bir kelime söyleyim, ırmak ali abi salih ve ben ( olcay kürşat deniz ) bu yazdıklarım ve ben serhat ı çok çok iyi tanıyoruz, bazen kızdığımızda oluyor çoluk çocuğa uyup ağzını bozuyor diye, bu kadar küçülmeyin bir insanı karalamak istiyorsanız adam akıllı araştırın kulaktan dolma bilgilerle komik duruma düşmeyin, serhat birine hakaret edeceği zaman küfür ( onaylamasam bile ) edeceği zaman kendi carından hiç bir cezayı düşünmeden kafasına takmadan çekinmeden eder.zebani27 yazdı:O arzmuhafızı adlı kişiliksiz delikurt tan başkası olamaz.Böle çirkin ,art niyetli başka kim olabililirrr.Ne yapsın adamı bi bizim klan tatmin ediyor durmadan yazıyor canı sıkıldığında.. :lol:
yüRü be ırmak qim tutar seni /alkış
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

olum gidin egolarınızı baska sayfada tatmin edin ...
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
Bu sefer aksilik çıkmayacak bende geleceğim toplantıya ^^
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
HeR neyse xD qöqsu /alkıŞ xDTitxdelikurt yazdı:O Irmak değil GöksuSethxlyder yazdı:Titxaybala yazdı:Çocuk sana tek bir kelime söyleyim, ırmak ali abi salih ve ben ( olcay kürşat deniz ) bu yazdıklarım ve ben serhat ı çok çok iyi tanıyoruz, bazen kızdığımızda oluyor çoluk çocuğa uyup ağzını bozuyor diye, bu kadar küçülmeyin bir insanı karalamak istiyorsanız adam akıllı araştırın kulaktan dolma bilgilerle komik duruma düşmeyin, serhat birine hakaret edeceği zaman küfür ( onaylamasam bile ) edeceği zaman kendi carından hiç bir cezayı düşünmeden kafasına takmadan çekinmeden eder.zebani27 yazdı:O arzmuhafızı adlı kişiliksiz delikurt tan başkası olamaz.Böle çirkin ,art niyetli başka kim olabililirrr.Ne yapsın adamı bi bizim klan tatmin ediyor durmadan yazıyor canı sıkıldığında.. :lol:
yüRü be ırmak qim tutar seni /alkış![]()
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !