artizaNaRcHy yazdı:Size kendimi sunuyorum
SoNxCuRe;
SoNxCuRee;
SoNxCuRRe;
![]()
............................SoNx............................
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Burak tşk. ederim. Bu söylediklerin beni oldukca şaşırtsada böyle düşünmen gerçekten hoş. Darısı başına.KaRASiS yazdı:her ne kadar dargın olsakda ünalın yalan söylemiyceğinden adım kadar eminimdir.aNaRcHy yazdı:Eğer data deılse karsılığında 500 m alırım ama kabul mu ?Canceazi yazdı:Datadan kim ölmüş
bizede hayırlara vesile olması dileğiyle demek düşer
O da olur inş.SoNxSiMoN yazdı:aNaRcHy yazdı:Size kendimi sunuyorum
SoNxCuRe;
SoNxCuRee;
SoNxCuRRe;
![]()
............................SoNx............................
H.o zırh Kankam Darısı başımıza![]()
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Loncamızın saygıdeğer abisi, Ata abimiz 03,02,2011(Dün) Babalık ünvanına sahip olmuştur. Hepimizin temennisi Allah'n onu analı babalı büyütmesidir. Hepimize şans getirmesi dileği ile hayırlı olsun...

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Hayırlı olsun Ata abime Allah nazarlardan saklasın inş. Hepimize bi şans getirir umarım. Nasıl derler :? 41,5 kere maşaallah.Sonxteam yazdı:Loncamızın saygıdeğer abisi, Ata abimiz 03,02,2011(Dün) Babalık ünvanına sahip olmuştur. Hepimizin temennisi Allah'n onu analı babalı büyütmesidir. Hepimize şans getirmesi dileği ile hayırlı olsun...
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
haaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttt allah analı babalı büyütsün inşallah çooook ama çoooooooooooook sevindim loncamızın en bücürük üyesi dünyaya ve aramıza hoş geldinaNaRcHy yazdı:Hayırlı olsun Ata abime Allah nazarlardan saklasın inş. Hepimize bi şans getirir umarım. Nasıl derler :? 41,5 kere maşaallah.Sonxteam yazdı:Loncamızın saygıdeğer abisi, Ata abimiz 03,02,2011(Dün) Babalık ünvanına sahip olmuştur. Hepimizin temennisi Allah'n onu analı babalı büyütmesidir. Hepimize şans getirmesi dileği ile hayırlı olsun.....SoNxJuNıOrAtA.. :lol:
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Bi ben baba olamadım şu loncada :lol:sonxlazz yazdı:haaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttt allah analı babalı büyütsün inşallah çooook ama çoooooooooooook sevindim loncamızın en bücürük üyesi dünyaya ve aramıza hoş geldinaNaRcHy yazdı:Hayırlı olsun Ata abime Allah nazarlardan saklasın inş. Hepimize bi şans getirir umarım. Nasıl derler :? 41,5 kere maşaallah.Sonxteam yazdı:Loncamızın saygıdeğer abisi, Ata abimiz 03,02,2011(Dün) Babalık ünvanına sahip olmuştur. Hepimizin temennisi Allah'n onu analı babalı büyütmesidir. Hepimize şans getirmesi dileği ile hayırlı olsun.....SoNxJuNıOrAtA.. :lol:
![]()
- SoNxDuRaQQ
- Salgın Koruyucusu
Ata aßim HayırLı OLsun ALLah Analı ßaßaLı ßüyüTsün Darısı ßaşımıza..!sonxlazz yazdı:haaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttt allah analı babalı büyütsün inşallah çooook ama çoooooooooooook sevindim loncamızın en bücürük üyesi dünyaya ve aramıza hoş geldinaNaRcHy yazdı:Hayırlı olsun Ata abime Allah nazarlardan saklasın inş. Hepimize bi şans getirir umarım. Nasıl derler :? 41,5 kere maşaallah.Sonxteam yazdı:Loncamızın saygıdeğer abisi, Ata abimiz 03,02,2011(Dün) Babalık ünvanına sahip olmuştur. Hepimizin temennisi Allah'n onu analı babalı büyütmesidir. Hepimize şans getirmesi dileği ile hayırlı olsun.....SoNxJuNıOrAtA.. :lol:
![]()
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Genellikle konuşmalarda kullanılan ifadeler yani smileyler bir anlam belirtir benim kullandığımda da bir anlam vardı elbette. göz kırpana kadar bu anlamı görmeye çalışsaydın boşuna bu polemiğe girmemiş olurduk. ayrıca onların data olmadığını biliyorum. sadece bir ŞAKAYDIaNaRcHy yazdı:Eğer data deılse karsılığında 500 m alırım ama kabul mu ?Canceazi yazdı:Datadan kim ölmüş

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ne polemiği yaw bu da bir şakaCanceazi yazdı:Genellikle konuşmalarda kullanılan ifadeler yani smileyler bir anlam belirtir benim kullandığımda da bir anlam vardı elbette. göz kırpana kadar bu anlamı görmeye çalışsaydın boşuna bu polemiğe girmemiş olurduk. ayrıca onların data olmadığını biliyorum. sadece bir ŞAKAYDIaNaRcHy yazdı:Eğer data deılse karsılığında 500 m alırım ama kabul mu ?Canceazi yazdı:Datadan kim ölmüş