Msn'e giriceksin ve öyle yolluyacağım.Forumdan özel olarak yollamam.
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Anıl ben günde 1 saat golf oynarım çokmu ? Yarım saat sana özel mesaj atsam.Benim golf'üm ne olucak
Herkezide vuruyosun abi maşallah face te de aynısı vururum sizi vururum siziGeNCFBxLiDeRR yazdı:konuyu bu konuya taşıyanı vururum haberiniz olsun.[/color]

- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
dua edin sadece vururum diyorum
Abi repliği unuttum uyduruyorumGeNCFBxLiDeRR yazdı:Anıl ben günde 1 saat golf oynarım çokmu ? Yarım saat sana özel mesaj atsam.Benim golf'üm ne olucak![]()
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Başka ne diycen abi töbe töbe :lol:GeNCFBxLiDeRR yazdı:dua edin sadece vururum diyorum![]()

- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Loncamız hakkında en çok sorulan sorular ;
Gençfb Loncasının üye alımları nasıl yapılmaktadır ? Alımlarınız varmı ?
Gençfb Loncasının iki türlü alımları yapılmaktadır . Bunlar : Başvuru ve davet yolu ile alımlardır.Başvuru alımlarını daha önce yapmış olup çok fazla talep gördüğü için , davet yolu ile alımlarımıza geçiş yapılmıştır.
Davet İle Üye Alımı : Oyunda daha önceden tanıdığımız dostlarımızı davet ederek loncamızın üyesi yapmış oluyoruz.
Gençfbxxxxx kişişi Loncanızın üyesimidir ?
Gençfb loncasının üyeleri yönetim tarafından şeçilerek bu loncaya katılmıştır.Üyelerimizin isimleri forumda yayınlanmasada www.gencfbloncasi.com adresinde yayınlanmaktadır.Sitemizde belirtmiş olduğumuz üyelerimiz dışında hiç bir ''Gençfbxxxx'' kişisi loncamıza ait üyemiz değildir.
Loncanızdan çıkarılan kişileri nasıl bileceğiz ?
Loncamızdan çıkarılan kişiler sitemizden silinip , çıktığına dair Klan ve bölgelerden yazılarda yazmaktayız.Oyundayken yazılarımızı görmediyseniz , sitemize girip bakabilir veya oyundan loncamızda bulunan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.
NOT : Hiç bir GENÇFB üyesi IKV Oyuncularından para , item , şifre ws istemez.
Soru ve görüş belirtmek isteyen arkadaşlar , Ikvforum / Sitemiz / Oyundan soru ve görüşlerini belirtebilirler.
Bilginize Sunulur.
Eğlenmeyi Bilene , İyi Eğlenceler Dilerim ..
Gençfb Loncasının üye alımları nasıl yapılmaktadır ? Alımlarınız varmı ?
Gençfb Loncasının iki türlü alımları yapılmaktadır . Bunlar : Başvuru ve davet yolu ile alımlardır.Başvuru alımlarını daha önce yapmış olup çok fazla talep gördüğü için , davet yolu ile alımlarımıza geçiş yapılmıştır.
Davet İle Üye Alımı : Oyunda daha önceden tanıdığımız dostlarımızı davet ederek loncamızın üyesi yapmış oluyoruz.
Gençfbxxxxx kişişi Loncanızın üyesimidir ?
Gençfb loncasının üyeleri yönetim tarafından şeçilerek bu loncaya katılmıştır.Üyelerimizin isimleri forumda yayınlanmasada www.gencfbloncasi.com adresinde yayınlanmaktadır.Sitemizde belirtmiş olduğumuz üyelerimiz dışında hiç bir ''Gençfbxxxx'' kişisi loncamıza ait üyemiz değildir.
Loncanızdan çıkarılan kişileri nasıl bileceğiz ?
Loncamızdan çıkarılan kişiler sitemizden silinip , çıktığına dair Klan ve bölgelerden yazılarda yazmaktayız.Oyundayken yazılarımızı görmediyseniz , sitemize girip bakabilir veya oyundan loncamızda bulunan arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.
NOT : Hiç bir GENÇFB üyesi IKV Oyuncularından para , item , şifre ws istemez.
Soru ve görüş belirtmek isteyen arkadaşlar , Ikvforum / Sitemiz / Oyundan soru ve görüşlerini belirtebilirler.
Bilginize Sunulur.
Eğlenmeyi Bilene , İyi Eğlenceler Dilerim ..
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Herkese iyi oyunlar ve şimdiden cumanız mübarek olsun..
Teşekkürler kardeş.istkvxmunise yazdı:Herkese iyi oyunlar ve şimdiden cumanız mübarek olsun..
Nerdesiniz millet
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Buradayım kanka sen neredesin