DOSTLUK:
Birgün çok iği ikitane arkadaş yolda yürüyorlarmış. Bu iki arkadşdan birisi çok saf biriside çok akıllıymış
Bu çok saf olan bir iş bulmuş ve çalışmaya başlamış sinsi olan arkadaşı buna demişki
O işten çık ben çalışacağım. Saf olanda: Tabiki dostum senden önemli değil ben başka iş bulurum demiş.
Birgün bu saf çocuk bir kızı çok sevmiş gitmiş babasından kızı istemeye
Babası vermiş bu saf çocuğa kızı sinsi olan demişki
O kızı ben seviyorum ben göz koydum ayrıl ondan demiş..
Saf çocukda demişki: Üzülerek tabiiki dostum senden öenmlimi demiş. ve kıza seni sevmiyorum bırak yakamı demiş ve ayrılmıslar
Bu kızla sinsi olan evleniyor
Birden bire bu saf cocukun işleri çok yolunda gidiyor ve çok zengin oluyor ve villasında bir parti düzenletiyor herkezide davet ediyor. Bu partiye sinsi arkadaşıda geliyor
Saf cocuk eline mikrofonu alır ve konusmaya baslar...
Saf.adam.: Benim bir dostum vardı ben cok güzel bir iş buldum çalışıyordum maaşım gayet güzeldi ama o bendne işimi istedi gözümü kırpmadan verdim
Benim bir dostum vardı: Evleneceğim kızı istedi benden gözümü kırpmadan onuda verdim
Benim bir dostum vardı: Hep benim kötügülümü düşündü beni degil kendini düşünd demiş..
Sinsi adam alıyor mikrofonu ve konuşur.. Benim bir dostum vardı bir kıza aşık oldu ben bu kızı izledim ve gördüm bu kız düzgün değildi önce evleniyor o kişiyi sömürüyor sonrada boşanıyordu demiş ve bende bu kızı kardeşime layık görmedim kendim evlendim ve beni soymaya kalktı bende o kızı hapise attırdım demiş..
Sinsi adam: Benim bir dostum vardı maaşı güzel bir işde çalışmaya başlamıştı ben bunuda araştırdım çalıştığı fabrikanın kurucusu bir organ mafia sı idi işçilerin böbrekelrini satıyorlardı bende dedmki cık ben çalışacağım oda bana gözünü kırpmadan verdi benim organlarımı sökmeye kalktılar ben izin vermed kanıt götürdüm hapise attırdım onları..
Benim bir dostum vardı ona yaptıgım iğilikleri hiç bilmezdi ama o hep benim dostum olarak kalacaktıı...
O sırada saf cocuk ayağa kalkar ve sarılırlar birbirlerine ve birlikte çalışırlar kendi kurdukları fabrikalarında
Ana özet :: Dostlugun değerini anlatan bir konu tabi anlayana ve gerçek dostlugun nedemek oldugunu bilene
Emeğe saygı .
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hayırlı Salılar Sakın Sallan Mayın Bişimişi Olur Allah Korusun 
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
humanplate yazdı:Hayırlı Salılar Sakın Sallan Mayın Bişimişi Olur Allah Korusun

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Birinci kişi: Hadi oğlum kir artık şu şeytanın bacağını
İkinci kişi: Kırayım değil mi abi?
Şeytan: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun manyak mısın sen kardeşim?
Hakim: Neden öldürdün evladım?
Sanık: Aklimi şeytan çeldi efendim
Şeytan: Valla bir şeyden haberim yok, hem herifte akıldan eser yok hakim bey.
Kadın: Neden aldattın beni?
Erkek: Şeytana uydum hanim
Şeytan: Hadi oradan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim olayla uzaktan yakından alakam yok
Adam: Şeytanınız bol olsun beyler!
Şeytan: Yoksa koyun gibi beni de mi çoğalttınız?
Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur.
Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor.
Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye...
Şeytan: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!!
Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun.
Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi be ya... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik.
Kadın: bu saate kadar nerdeydin?
Erkek: şeytana uyup içeyim dedim
Şeytan: yattığın hatunu da söyle yiyorsa...
Kadın: şeytan aldı oturdu satamadan getirdi
Şeytan: seni de #@!? mi acaba?
Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor..
Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz
Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü..
Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya
Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var..
Şeytan: Ellimi sürdüysem ş.............:
Alıntıdırsüper yaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İkinci kişi: Kırayım değil mi abi?
Şeytan: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun manyak mısın sen kardeşim?
Hakim: Neden öldürdün evladım?
Sanık: Aklimi şeytan çeldi efendim
Şeytan: Valla bir şeyden haberim yok, hem herifte akıldan eser yok hakim bey.
Kadın: Neden aldattın beni?
Erkek: Şeytana uydum hanim
Şeytan: Hadi oradan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim olayla uzaktan yakından alakam yok
Adam: Şeytanınız bol olsun beyler!
Şeytan: Yoksa koyun gibi beni de mi çoğalttınız?
Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur.
Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor.
Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye...
Şeytan: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!!
Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun.
Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi be ya... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik.
Kadın: bu saate kadar nerdeydin?
Erkek: şeytana uyup içeyim dedim
Şeytan: yattığın hatunu da söyle yiyorsa...
Kadın: şeytan aldı oturdu satamadan getirdi
Şeytan: seni de #@!? mi acaba?
Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor..
Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz
Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü..
Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya
Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var..
Şeytan: Ellimi sürdüysem ş.............:
Alıntıdırsüper yaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[right]Arif YAMAN[/right]
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
koptum ya xD
ARZ BİR FARZ
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamın aleeyküm hayırlı sabahlar
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
RiamaX yazdı:DOSTLUK:
Birgün çok iği ikitane arkadaş yolda yürüyorlarmış. Bu iki arkadşdan birisi çok saf biriside çok akıllıymış
Bu çok saf olan bir iş bulmuş ve çalışmaya başlamış sinsi olan arkadaşı buna demişki
O işten çık ben çalışacağım. Saf olanda: Tabiki dostum senden önemli değil ben başka iş bulurum demiş.
Birgün bu saf çocuk bir kızı çok sevmiş gitmiş babasından kızı istemeye
Babası vermiş bu saf çocuğa kızı sinsi olan demişki
O kızı ben seviyorum ben göz koydum ayrıl ondan demiş..
Saf çocukda demişki: Üzülerek tabiiki dostum senden öenmlimi demiş. ve kıza seni sevmiyorum bırak yakamı demiş ve ayrılmıslar
Bu kızla sinsi olan evleniyor
Birden bire bu saf cocukun işleri çok yolunda gidiyor ve çok zengin oluyor ve villasında bir parti düzenletiyor herkezide davet ediyor. Bu partiye sinsi arkadaşıda geliyor
Saf cocuk eline mikrofonu alır ve konusmaya baslar...
Saf.adam.: Benim bir dostum vardı ben cok güzel bir iş buldum çalışıyordum maaşım gayet güzeldi ama o bendne işimi istedi gözümü kırpmadan verdim
Benim bir dostum vardı: Evleneceğim kızı istedi benden gözümü kırpmadan onuda verdim
Benim bir dostum vardı: Hep benim kötügülümü düşündü beni degil kendini düşünd demiş..
Sinsi adam alıyor mikrofonu ve konuşur.. Benim bir dostum vardı bir kıza aşık oldu ben bu kızı izledim ve gördüm bu kız düzgün değildi önce evleniyor o kişiyi sömürüyor sonrada boşanıyordu demiş ve bende bu kızı kardeşime layık görmedim kendim evlendim ve beni soymaya kalktı bende o kızı hapise attırdım demiş..
Sinsi adam: Benim bir dostum vardı maaşı güzel bir işde çalışmaya başlamıştı ben bunuda araştırdım çalıştığı fabrikanın kurucusu bir organ mafia sı idi işçilerin böbrekelrini satıyorlardı bende dedmki cık ben çalışacağım oda bana gözünü kırpmadan verdi benim organlarımı sökmeye kalktılar ben izin vermed kanıt #@!? hapise attırdım onları..
Benim bir dostum vardı ona yaptıgım iğilikleri hiç bilmezdi ama o hep benim dostum olarak kalacaktıı...
O sırada saf cocuk ayağa kalkar ve sarılırlar birbirlerine ve birlikte çalışırlar kendi kurdukları fabrikalarında
Ana özet :: Dostlugun değerini anlatan bir konu tabi anlayana ve gerçek dostlugun nedemek oldugunu bilene
Emeğe saygı .
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bence bunu bir okuyun çok beğeneceksiniz.
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
güzel
alp msn veya faceye gel özlettin kendini
alp msn veya faceye gel özlettin kendini
ARZ BİR FARZ