Arada psikopatlığımız tutuyor.TOLGARDA yazdı:Ayınla konuşman bana şizofren olduğunu hissettirdi :mrgreen:
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
Teşekkür ederim.KARADAVUTs yazdı:+1zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Rica ederim kardeşim ne çabuk bitti kıyamet yazarı avatarligin yaRetaliation yazdı:zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
Teşekkür ederim.KARADAVUTs yazdı:+1zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
1 ay dediler ve tam zamanı saatine aldılar elimden.Yapacak bir şey yok.İlerleyen etkinlikte kazanan arkadaş kimse,onda göreceğiz artık avatarı.KARADAVUTs yazdı:Rica ederim kardeşim ne çabuk bitti kıyamet yazarı avatarligin yaRetaliation yazdı:zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Lonca: -.-
Hadi bakalım bende çok isterim kazanmayıRetaliation yazdı:1 ay dediler ve tam zamanı saatine aldılar elimden.Yapacak bir şey yok.İlerleyen etkinlikte kazanan arkadaş kimse,onda göreceğiz artık avatarı.KARADAVUTs yazdı:Rica ederim kardeşim ne çabuk bitti kıyamet yazarı avatarligin yaRetaliation yazdı:zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Ben günlüğümde anlattım. Onu almak için daha 8-9.ay beklemen lazım yarışma yılda bir yapılıyor fakat avatar bir ay duruyorzamanvakti yazdı:Hadi bakalım bende çok isterim kazanmayıRetaliation yazdı:Rica ederim kardeşim ne çabuk bitti kıyamet yazarı avatarligin yaRetaliation yazdı:zamanvakti yazdı:Çok güzel bi günlükTakipteyim
1 ay dediler ve tam zamanı saatine aldılar elimden.Yapacak bir şey yok.İlerleyen etkinlikte kazanan arkadaş kimse,onda göreceğiz artık avatarı.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Sürpriz olacağını düşünüyorum.Yani bu yıl içerisinde tekrar olabilir.Tabi olasılık dahilinde.Bu,yönetimin takdiri.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bu konuda haklısın.Yeni yarışmaya kadar o ünvan kapmalıydı.TOLGARDA yazdı:Ben günlüğümde anlattım. Onu almak için daha 8-9.ay beklemen lazım yarışma yılda bir yapılıyor fakat avatar bir ay duruyorzamanvakti yazdı:Hadi bakalım bende çok isterim kazanmayıRetaliation yazdı:
Rica ederim kardeşim ne çabuk bitti kıyamet yazarı avatarligin ya
1 ay dediler ve tam zamanı saatine aldılar elimden.Yapacak bir şey yok.İlerleyen etkinlikte kazanan arkadaş kimse,onda göreceğiz artık avatarı.
Tekrar alacağı için sıkıntı yok aslında