TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxhxzorba
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Mamet Kadime Gideceginiz Zmn Banada Haber Verinde Benim Şu Yeşilide Aradan Çıkarak
+*¨^¨*+ тѕкχнχzσявα +*¨^¨*+
αşк вιя güη вιтєя ∂єят вιяgüη вιтєя αятιѕℓιgє ηє gєяєкℓ ναя єƒєη∂ι σℓυη уєтєя..
αşк вιя güη вιтєя ∂єят вιяgüη вιтєя αятιѕℓιgє ηє gєяєкℓ ναя єƒєη∂ι σℓυη уєтєя..
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Kim lan Bu Tskxkxcewher :evil: :evil:
Bu karaktersiz evladı biz kp kasarken geldi daldı dur dedik anlamadı kesti bişey demedik daha sonra kp kasmaya devam ederken yine geldi dur dedik yine anlamadı . . . sizin kp kasan lara saygınız bumu Lann :evil: :evil:
Bu karaktersiz evladı biz kp kasarken geldi daldı dur dedik anlamadı kesti bişey demedik daha sonra kp kasmaya devam ederken yine geldi dur dedik yine anlamadı . . . sizin kp kasan lara saygınız bumu Lann :evil: :evil:
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Evet 4 büyü 2 şifa migratlarımız devam ediyor
Netin gitmesi sonucu 3 büyü 2 şifa cent kesmişler bizimkiler.Daha sonra Eray la Hakan ın net gitti junon işi yine yattı
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Memo beni loncadan atmassa ii.Sığınağa tankla girmioduk şimdi migrata da tankla girmez oldukTskxhxugur yazdı:Evet 4 büyü 2 şifa migratlarımız devam ediyorNetin gitmesi sonucu 3 büyü 2 şifa cent kesmişler bizimkiler.Daha sonra Eray la Hakan ın net gitti junon işi yine yattı
![]()
Uğur akşam yapılacaksa 10.30 gibi olursa gelirim.Zati alınma ihtimalim düşük :lol:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- CeWHeR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Sen Kimsindelgado0618 yazdı:Kim lan Bu Tskxkxcewher :evil: :evil:
BEYAZKÖŞK
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
CeWoXLioN [ 49 ]
Cewher [ 49 ]
Tskxkxcewher [ 49 ]
TEŞKİLAT
TheTigeR [ 49 ^]
aLTuNKaYa [ 49 ^]
Altunkaya [ ?? ]
Cewherr [ 49 ]
O da bişey mi beni fado larla girdiğimizde 7 kere gönderdi hey yavrum heyKable yazdı:Eray işin komedisi ben 4 defa üst üste hapse göndermesi :lol:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Olcay bugün sana da ayıp ettim kusura bakmaKable yazdı:Uğur akşam yapılacaksa 10.30 gibi olursa gelirim.Zati alınma ihtimalim düşük :lol:
Bugün gidemeyiz sanırım evdekilerle kavga ettim bugün oturmucam , modemi saklamışlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Bende özel ders vermeye başladım+spora gidiyorum (biraz göbek yapmışımda :mrgreen: ) akşamları fazla olamayabilirim yani.Ayrıca ayıp mayıp yok eray mahallece girmek seninde hakkın .eray yazdı:Olcay bugün sana da ayıp ettim kusura bakmaKable yazdı:Uğur akşam yapılacaksa 10.30 gibi olursa gelirim.Zati alınma ihtimalim düşük :lol:![]()
Bugün gidemeyiz sanırım evdekilerle kavga ettim bugün oturmucam , modemi saklamışlaryarın 12 gibi bizim grup oyunda olsun zırh düşürek :lol: :lol: bol iksirle gelin :mrgreen:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
mehmet işinize karışmak gibi olmasında loncaya şifacı alsak berk ve mesuttan başka şifa yok varsa bile oyuna hiç girmiyorlar şifacı alalım bence loncaya yada üyeler kassın
►►TsKxHxSaKaRyA◄◄►►DaNgeRxHyPnOgAjA◄◄►►TeKnoXbLaCk◄◄
ÖyLe HoRoZLaR vArDıR kİ öTTükLeRi İçİn GünEşİn DoĞdUğUnu SaNaRLaR
ÖyLe HoRoZLaR vArDıR kİ öTTükLeRi İçİn GünEşİn DoĞdUğUnu SaNaRLaR