<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rudboy »

vay vay vay helal size ;) Loncada adım yazmıyo ? Ayrıca Loncanın yönetim işlerine loncadan olmayan birisi ne hakla karışabilir.Ne hakla organizasyon düzenler.Ne hakla burda artistlik taslar !!! Adamın daha lonca çarı yok loncayla alakası kalmamış geliyo burda loncanın özel işlerine karışıyo yok böyle birşey.! Bu loncayla artık hiçbir ilgim kalmamıştır bilginiz olsun.Loncada sevdiğim yakın oldugum kişiler var onlarla bir sorunum yok aynı şekilde devam etcem.Berkay abi senin yerinde ayrıdır bunu unutma.Ama bu şekilde hiçbiryere varılmaz.Loncada olan bazı kişiler ve loncada Olmayıpta kendini başkan sananlar oldukça bir yere gitmez bu lonca.Umarım en kısa sürede kendinize gelirsiniz.Çarlarımın isimlerinide en kısa sürede değiştircem bu yönden bi korkunuz olmasın.Para bulur bulmaz e-pin alıcam ve adımı değiştircem.Ben burda bir aile oldugumuzu sanıyordum lakin bazı kişiler bunun zıttını gösteriyo.Saygılar..Selametle...
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

seryildirim06 yazdı:sarıyerli serdar ben atmak ne demek yada atılmak bana bunu açıkla

mayra ve eva atıldı die bi yorum yazmışsın

saygı seviyesi düştüğü için biz bu loncadan ayrıldık loncadan atılan falanda yok ben klan kanala loncadan ayrıldığımı yazdım bu arkadaşlarda benim arkamdan klan kanala loncadan ayrıldıklarını yazdılar.

yazmamıştım ama yazayım şimdi ben bu loncadan birilerinin keyfi,bencil etrafını yada birlik olmayı umursamaz davranışları sebebiyle ayrıldım ve aynı bencillik hala devam ediyorki loncadan ayrılmış birilerine loncadan atıldılar gibi bi yorum yazabiliyorsunuz lütfen saygı seviyesini zorlamayın.

bu bir oyun.
ii eğlenceler

kimse buraya yönetilmeye gelmiyor insanlar eğlenirlerse burada olurlar

Bana atıldıklarına dair duyum gelmişti o sebepten öyle yazdım özel bi nedeni yok.
Zira sende biliyorsunki Eylül ayından buyana oyunda yokum.
Ayrıca ben oyunu bıraktığımda Kurtlarxeva ve Kurtlarxmayra henüz loncada dahi yoktular yani anlayacağın onları tanımıyorum bile.
Hiç tanımadığım bi insanla ilgilide kin besleyecek değilim.

Sanada iyi oyunlar.
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Rudboy yazdı:vay vay vay helal size ;) Loncada adım yazmıyo ? Ayrıca Loncanın yönetim işlerine loncadan olmayan birisi ne hakla karışabilir.Ne hakla organizasyon düzenler.Ne hakla burda artistlik taslar !!! Adamın daha lonca çarı yok loncayla alakası kalmamış geliyo burda loncanın özel işlerine karışıyo yok böyle birşey.! Bu loncayla artık hiçbir ilgim kalmamıştır bilginiz olsun.Loncada sevdiğim yakın oldugum kişiler var onlarla bir sorunum yok aynı şekilde devam etcem.Berkay abi senin yerinde ayrıdır bunu unutma.Ama bu şekilde hiçbiryere varılmaz.Loncada olan bazı kişiler ve loncada Olmayıpta kendini başkan sananlar oldukça bir yere gitmez bu lonca.Umarım en kısa sürede kendinize gelirsiniz.Çarlarımın isimlerinide en kısa sürede değiştircem bu yönden bi korkunuz olmasın.Para bulur bulmaz e-pin alıcam ve adımı değiştircem.Ben burda bir aile oldugumuzu sanıyordum lakin bazı kişiler bunun zıttını gösteriyo.Saygılar..Selametle...
Şevket.. lonca için faydalı olabilecekleri işler yapmaya çalışan herkez bu loncanın başkanından bile daha üstündür benim gözümde mesaim bitiyor... yapacağını yapmışsın zaten.. lodos dostların sana yadımcı olur lonca çarını lodos yapmak da nerden çıktı bizi iyice küçük düşürüyorsun insanlara karşı yazcam ama deymezsin daha vazla iş yerindeyim daha fazla yazıp sinirlenmek istemiyorum sana... yolun açık olsun...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Yasin sende eğer kabul edersen vekaleten de olsa loncanın forum sözcüsü olurmusun.. Kurtlarxejder senin çarındı.. Şevket sana çarını geri veriyorsa versin.. vermem ben onu lodos yaptım elaleme maskara etcem sizi diyorsa alsın lodos lonca çarı ile gezsin

bende bi çar vereyim sana. 39 lvl büyücü ondan devam et bi lonca çarı... formaliteden... isim deiştir kullan.. dursun 39 lvl....

Forum sözcüsü olarak berkay da onay verirse... bize yardımcı olmanı rica ediyorum senden...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
kepez54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kepez54 »

Rescuer yazdı:
kepez54 yazdı:Selamun laeyküm. Arkadaşlar ben Kurtlarxkepez. Bu akşam itibariyle lonca ile hiç bir ilişiğim kalmadığını üzelerek bildirmek istiyorum. Bu akşam ki kadim organizasyonuda şahsıma yapılan haksızlık benim için son darbe olmuştur. Dostlarım iyne Dostlarımdır Allaah emanet olun. KEPEZR
Dün akşam ki organizasyonu yöneten kişi bendim ve sana ne gibi bi haksızlık yapıldı bilmek istiyorum...
Sen ilk gruptaydın, TANK'tın ve oyundan çıktın, dakikalarca bekledik hatta Maraton ayakkabılı başka biri olmadığı için epeeyce uzun bi süre zor durumda kaldıkki tam o sıralar benim çok büyük başka dertlerim de vardı, oyunla alakası olmayan, bunu o sırada grupta olanlar biliyor.
Daha sonra bir ara oyuna girdin ben sana derhal grup daveti yolladım ancak yanıt dahi gelmedi. Biz Hidra kesimi yapılırken dahi 5 kişiydik grupta bir kişi eksiğimiz vardı istediğine de sorabilirsin.
Eğer bahsettiğim haksızlık buysa ortada bir haksızlık yok, başka bir durum varsa bana özelden ulaş biraz konuşalım.
Ayrıca bu akşam saat 20:00'da organizasyon tekrarlanacaktır. Malum dün akşam LAG'dan dolayı TANK'ımız düştü 36 canda. Bu akşam tekrarlayacağız.
Antilop iksir satanınız varsa yüksek fiyatlara alabilirim veya, kasamızda varsa sen bilgilendirme yapar mısın Kadriye abla ?

Bu arada Kurtlarxsevdası Stylx loncasına katılmış diye duyumlar aldım listeden silebiliriz. Kurtlarxkapanı'nda ise dün akşam Ali vardı ve Kadim'e onunla katıldı. Bunun dışında ulaşabildiğim karakterler olursa burdan yazacağım, boşa kalabalık olmasın orda bugün listeyi bizzat kendim güncelleyeceğim. Bu lonca bize emanetse emanete hıyanet olmaz aldığımız gibi devretmek borcumuzdur, bu konuda beni uyandırdığın için sana sonsuz teşekkürler Kadriye abla...
Arkadaşım yer eksik olsa ne olur dolu olsa ne olur. Ben sana dedim ki benim çarın görevi var ,sende dursun başka zaman ben organize ederim öyle keseriz. Ben bu güne değin eğer oyunda isem tüm lonca faaliyetelrine katılmış, tüm görevi olanalra yardım etmiş biriyim. Öyle değil ise değil deyin arakdaşlar. Fakat lonca benim hiç bir görevime veya hiç bir işime yardım etmedi. Sende öyle deyince afedersiniz bir yere akdar bende keriz değilim. Kimse çıkar için bana yaklaşmasın. Daha fazla dallandırmanın da manası yok. Bu şahsıma bir haksızlıktır.Loncayla ilişkim kalamamıştır.Allaah emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

kepez54 yazdı:
Rescuer yazdı:
kepez54 yazdı:Selamun laeyküm. Arkadaşlar ben Kurtlarxkepez. Bu akşam itibariyle lonca ile hiç bir ilişiğim kalmadığını üzelerek bildirmek istiyorum. Bu akşam ki kadim organizasyonuda şahsıma yapılan haksızlık benim için son darbe olmuştur. Dostlarım iyne Dostlarımdır Allaah emanet olun. KEPEZR
Dün akşam ki organizasyonu yöneten kişi bendim ve sana ne gibi bi haksızlık yapıldı bilmek istiyorum...
Sen ilk gruptaydın, TANK'tın ve oyundan çıktın, dakikalarca bekledik hatta Maraton ayakkabılı başka biri olmadığı için epeeyce uzun bi süre zor durumda kaldıkki tam o sıralar benim çok büyük başka dertlerim de vardı, oyunla alakası olmayan, bunu o sırada grupta olanlar biliyor.
Daha sonra bir ara oyuna girdin ben sana derhal grup daveti yolladım ancak yanıt dahi gelmedi. Biz Hidra kesimi yapılırken dahi 5 kişiydik grupta bir kişi eksiğimiz vardı istediğine de sorabilirsin.
Eğer bahsettiğim haksızlık buysa ortada bir haksızlık yok, başka bir durum varsa bana özelden ulaş biraz konuşalım.
Ayrıca bu akşam saat 20:00'da organizasyon tekrarlanacaktır. Malum dün akşam LAG'dan dolayı TANK'ımız düştü 36 canda. Bu akşam tekrarlayacağız.
Antilop iksir satanınız varsa yüksek fiyatlara alabilirim veya, kasamızda varsa sen bilgilendirme yapar mısın Kadriye abla ?

Bu arada Kurtlarxsevdası Stylx loncasına katılmış diye duyumlar aldım listeden silebiliriz. Kurtlarxkapanı'nda ise dün akşam Ali vardı ve Kadim'e onunla katıldı. Bunun dışında ulaşabildiğim karakterler olursa burdan yazacağım, boşa kalabalık olmasın orda bugün listeyi bizzat kendim güncelleyeceğim. Bu lonca bize emanetse emanete hıyanet olmaz aldığımız gibi devretmek borcumuzdur, bu konuda beni uyandırdığın için sana sonsuz teşekkürler Kadriye abla...
Arkadaşım yer eksik olsa ne olur dolu olsa ne olur. Ben sana dedim ki benim çarın görevi var ,sende dursun başka zaman ben organize ederim öyle keseriz. Ben bu güne değin eğer oyunda isem tüm lonca faaliyetelrine katılmış, tüm görevi olanalra yardım etmiş biriyim. Öyle değil ise değil deyin arakdaşlar. Fakat lonca benim hiç bir görevime veya hiç bir işime yardım etmedi. Sende öyle deyince afedersiniz bir yere akdar bende keriz değilim. Kimse çıkar için bana yaklaşmasın. Daha fazla dallandırmanın da manası yok. Bu şahsıma bir haksızlıktır.Loncayla ilişkim kalamamıştır.Allaah emanet olun.
Halil kardeşim... Sen böyle anlamışsın beni hiç muhabbetimiz olmadığı burdan belli oluyor... Ben sana şimdilik bununla gel bir kere keselim başırılı olursak sana da keseriz dedim çünkü senden başka Maraton ayakkabısı olan yoktu, sen de işin başında o karakterinle gelince seni TANK düşündüm, zaten kafamdaki TANK sendin. Bana olayı orda açıklasan ben o dakika başka birini arardım bana tek kelime etmedin ki sen... Loncadan ayrılmak için neden arayacak biri olarak görmüyorum seni ve buna bağlı olarak seni görevinin olduğu karakterin ile bu akşam saat 20:00'da Topal'a bekliyorum. Böyle küslükler olacaksa bizim dostluğumuz nerde ? İsmini tekrar ekleyeceğim listeye sen de bu akşam orda ol mutlaka...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Kurtlarxkadriye yazdı:Yasin sende eğer kabul edersen vekaleten de olsa loncanın forum sözcüsü olurmusun.. Kurtlarxejder senin çarındı.. Şevket sana çarını geri veriyorsa versin.. vermem ben onu lodos yaptım elaleme maskara etcem sizi diyorsa alsın lodos lonca çarı ile gezsin

bende bi çar vereyim sana. 39 lvl büyücü ondan devam et bi lonca çarı... formaliteden... isim deiştir kullan.. dursun 39 lvl....

Forum sözcüsü olarak berkay da onay verirse... bize yardımcı olmanı rica ediyorum senden...

Çarı geri vermek gibi bi düşüncem yok he istiyosa önce takastaki şifa çarımı geri versin alsın büyücüsünü ;)
Burda anlatmak istemiyorum ama biz adama pm atıyoruz oyunda bizi takan yok adam cvp vermiyor.Sıgınaga gidicek adam pm atıp yer varmı diyorum zatena dam büyücü soruyo klandan bana cvp vermiyor.Bu şekilde bir yere varamazsınız siz.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karopy »

şimdi bide ben konuşayım
bende eski bi kurt olarak bu loncadan bi yarar görmedim ayrıca zararını gördüm. ibni pant satılık yazdı loncadan biri ben alcm dedim loncadanım bende dediğimde hemen satılık değil kardeş olmuştu.
ŞEvket o çarı lodos olarak kullancak gerekirse cebimden vercem ismini değiştircem. onu lodos yapan benim dün akşam ben çağırdım sığınağa geldi. siz kendi loncanızda ki adamın elinden tutup bi sığınak migrat bile yaptırmıyosunuz. geçen de berkay abi junon a gidecekmişsiniz berkay abi düşmüş ve bi kişi açıkta kalmış şevketi çağırmışsınız o kadar aktarım yapıyo gelmek için tam hazırlanıyo ve siz gruba bi kişi bulup şevket tmm adam bulduk diosunuz ve götürmüyosunuz. şimdi çar da onda ve geri verilmicek kimsenin 39 lwl büyüsüne ihtiyacımız yok. loncanıza kalmış biri değil zaten. istediğinizi rütbe atladın düşürün umrumda değil. o çar şevketin oldu artık. ve yasin şimdi bu lafım sana. o çarın kadimini ben yaptım. istiyomuşsun ya. hem şifayı allıp hemde ikisinin kadimini almak adamlık değil. karşında ki benden önce senin arkadaşın. şimdi yiyosa çarı alın geriye hodri meydan. loncadan bazılarına saygım sonsuz. onlar da beni biliorlar. derdi olan varsa konuşurum da. kimse öle artistlik yapıp da çarı geri ver falan diemez. bu kim olursa olsun. 1 haftaya kalmaz da çarın ismi değişcek. bundan sonra muhatabınız şevket değil benim. benle konuşun. derdi olan varsa her türlü ulaşılabilir bi insanım.
Herkese kolay gelsin. İYİ forumlar.
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
karopy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karopy »

ve birşey daha söleyeyim siz kendi loncanızdakilerin görevlerini yapamıcak kadar acizsiniz. bu yüzden sürekli kaybediyorsunuz
MeTaNiZe

"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

yine loncamızın büyük desteğiyle görevi yapamadık bu yolda yalnızız
Resim
Resim