bu kişiler hakkında bilgisi olan var mı? benim 2 örnekte yaptığım gibi kişiler ile ilgili bilgisi olan varsa buraya yazsın...
Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxmert
Kurtlarxyekx
Kurtlarxsevdası Kurtlarxçiçeği
Kurtlarxgülnaz
Kurtlarxcaski
Kurtlarxbelali
Kurtlarxsantaluz Kurtlarxperi Kurtlarxbonita
Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali evlendi fırsat bulamıyor
Kurtlarxalemci biliyorum sunucuyu bıraktı
Kurtlarxsamet
Kurtlarxemir
Kurtlarxgemlikli
Kurtlarxrevan
Kurtlarxwhite
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxmayra
Kurtlarxeva
<> Kurt Loncası <>
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Kurtlarxmert kubilayın karakteriydi o bıraktı artık benim karakterim
Kurtlarxkadriye yazdı:bu kişiler hakkında bilgisi olan var mı? benim 2 örnekte yaptığım gibi kişiler ile ilgili bilgisi olan varsa buraya yazsın...
Kurtlarxmert
Kurtlarxyekx
Kurtlarxgülnaz
Kurtlarxcaski
Kurtlarxbelali
Kurtlarxsamet
Kurtlarxemir
Kurtlarxgemlikli
Kurtlarxrevan
Kurtlarxwhite
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxmayra
Kurtlarxeva

-
- Çınaraltı Müdavimi
ayrıca lonanın dağıldığını söyleyenlere siz cevap veremiyorsanız ben napayım...
bana bunu dalga geçer gibi soran bi lodosa EMDE 50/12 yendik....
kadım a gelmedi toplantı istedik olmadı inbsanlar bişi diyo cevap yazamıyoruz mahcup olduk loncam yapmıcaksa kim yapcak vırt zırt falan filan..
biz loncayı tabiri caizse yoğun bakıma aldık... yaşamsal fonksonlarını minimuma indirdik.... çünkü Berkaydan Taşkından ibodan ve birkaç arkadaşımızdan başka yönetimle alakalı çırpınan kişi yok oyunda... YÖNETİMDE OLAN KİŞİLERDEN BEN YAĞIZ ELVAN VE DİĞERLERİ mazeretli yada mazeretsiz bir biçimde lonca ile ilgilenmiyoruz...
Biz murat gelmeden ben bunu beklemezdim ben gidiyorum kalan sağlar sizindir demiyoruz...
ben eğer gidecek olursam Murat gelir... ona derimki loncayı bize bıraktığında durum buydu... sana bu bu bu şekilde teslim ediyoruz hakkını helal et ben gidiyorum der giderim... bunu diyeceğimide bir kaç arkadaşımla konuştumm... yaptığınız ne kadar doğru yanlış tartışılır.... kişise düşüncedir saygı duyarımm... AMA BAN GÖRE YANLIŞ bunu bilesiniz... gitmek isteyen gider.. görevini teslim eder.. ama benim nacizane fikrimi soranlara lafımm.... ben sizin yerinize olsam... murat gelene kadar lonca çarıma girmem lonca faaliyetinde bulunmam lonca hakkında olumlu olumsuz yorum yapmam.. murat gelir abi seni bekledim hakkını helal et ben gidiyorum der giderim....
Hiç beklemediğim kişilerden hiç beklemediğim mesajlar okudum acaba yanlışmı anladım diye 2şer 3er kere okudum...
ama yok yok ben yanlış anlamamışım her bişey ortada diyecek bir söz yok Muratın emanetine saygı duyanlar da ortada.. Bu lonca MURATIN bize emaneti.. bizde onu çok güzel kolluyoruz.... bu konu hakkında bu cevabın dışında başka bi cevap görmek istemiyorummm... bize laf söylüyor diye buraya yazanların... bu yazdıklarını okuyupda yorumlarının daha derinden yapılacağını (dağılma yorumlarının) düşünemeyerek LONCAYA FAYDADAN ÇOK ZARARLARININ olacağını düşünemeyerek karınca beyinli olmalarını... sadece o anlık kızgınlıklarına veriyorumm... bu konu ile ilgili son mesajım budur... cevabıma laf ekmememenizi ve bu konunun tartışmaya dönerek yöneticilerin dikkatini çekmemenizi istiyorum...
benimle ilgili kişisel bi şikayeti yada yönetimim ile ilgili bi kusur ettiğim kişi varsa lütfen forum özel meraj sistemini kullanarak bana ulaşsın....
bana bunu dalga geçer gibi soran bi lodosa EMDE 50/12 yendik....
kadım a gelmedi toplantı istedik olmadı inbsanlar bişi diyo cevap yazamıyoruz mahcup olduk loncam yapmıcaksa kim yapcak vırt zırt falan filan..
biz loncayı tabiri caizse yoğun bakıma aldık... yaşamsal fonksonlarını minimuma indirdik.... çünkü Berkaydan Taşkından ibodan ve birkaç arkadaşımızdan başka yönetimle alakalı çırpınan kişi yok oyunda... YÖNETİMDE OLAN KİŞİLERDEN BEN YAĞIZ ELVAN VE DİĞERLERİ mazeretli yada mazeretsiz bir biçimde lonca ile ilgilenmiyoruz...
Biz murat gelmeden ben bunu beklemezdim ben gidiyorum kalan sağlar sizindir demiyoruz...
ben eğer gidecek olursam Murat gelir... ona derimki loncayı bize bıraktığında durum buydu... sana bu bu bu şekilde teslim ediyoruz hakkını helal et ben gidiyorum der giderim... bunu diyeceğimide bir kaç arkadaşımla konuştumm... yaptığınız ne kadar doğru yanlış tartışılır.... kişise düşüncedir saygı duyarımm... AMA BAN GÖRE YANLIŞ bunu bilesiniz... gitmek isteyen gider.. görevini teslim eder.. ama benim nacizane fikrimi soranlara lafımm.... ben sizin yerinize olsam... murat gelene kadar lonca çarıma girmem lonca faaliyetinde bulunmam lonca hakkında olumlu olumsuz yorum yapmam.. murat gelir abi seni bekledim hakkını helal et ben gidiyorum der giderim....
Hiç beklemediğim kişilerden hiç beklemediğim mesajlar okudum acaba yanlışmı anladım diye 2şer 3er kere okudum...
ama yok yok ben yanlış anlamamışım her bişey ortada diyecek bir söz yok Muratın emanetine saygı duyanlar da ortada.. Bu lonca MURATIN bize emaneti.. bizde onu çok güzel kolluyoruz.... bu konu hakkında bu cevabın dışında başka bi cevap görmek istemiyorummm... bize laf söylüyor diye buraya yazanların... bu yazdıklarını okuyupda yorumlarının daha derinden yapılacağını (dağılma yorumlarının) düşünemeyerek LONCAYA FAYDADAN ÇOK ZARARLARININ olacağını düşünemeyerek karınca beyinli olmalarını... sadece o anlık kızgınlıklarına veriyorumm... bu konu ile ilgili son mesajım budur... cevabıma laf ekmememenizi ve bu konunun tartışmaya dönerek yöneticilerin dikkatini çekmemenizi istiyorum...
benimle ilgili kişisel bi şikayeti yada yönetimim ile ilgili bi kusur ettiğim kişi varsa lütfen forum özel meraj sistemini kullanarak bana ulaşsın....

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
bırakan arkadaşlar işin en kolay ve bazılarımız için en zor kısmı bırakmaktır.
oraya yazdığım 1. yolun umudunu kaybettiğimiz zaman sonra kararımız zaten bu olacaktı.fakat biz daha diğer yolu denemeden sizlerin bıraktığını görüyorum canlarınız sağolsun
oraya yazdığım 1. yolun umudunu kaybettiğimiz zaman sonra kararımız zaten bu olacaktı.fakat biz daha diğer yolu denemeden sizlerin bıraktığını görüyorum canlarınız sağolsun

-
- Çınaraltı Müdavimi
Taşkın üyelistesinde o ismi kendi çarlarının yanına yaz
bu kişiler hakkında bilgisi olan var mı? benim 2 örnekte yaptığım gibi kişiler ile ilgili bilgisi olan varsa buraya yazsın...
Kurtlarxmert Taşkın sorumluluğunda
Kurtlarxyekx
Kurtlarxgülnaz
Kurtlarxcaski
Kurtlarxbelali
Kurtlarxsamet
Kurtlarxemir
Kurtlarxgemlikli
Kurtlarxrevan
Kurtlarxwhite
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxmayra
Kurtlarxeva
Kurtlarxmert Taşkın sorumluluğunda
Kurtlarxyekx
Kurtlarxgülnaz
Kurtlarxcaski
Kurtlarxbelali
Kurtlarxsamet
Kurtlarxemir
Kurtlarxgemlikli
Kurtlarxrevan
Kurtlarxwhite
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxmayra
Kurtlarxeva

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
ha bu arada seni bulmuşken senle bir konuşayım abla biliyorsun kaç gündür konuşmak için çırpınıyorum fırsat olmadı.seninde fikrini alacağım çok önemli konular var tabi zaman ayırırsan

-
- Çınaraltı Müdavimi
tmm ablacım özel mesaj at bana iş yerindeyim çok pc başında kalamıyorum... oyunlada ne kadar içliyim biliyorsun.. burdan öm at konuyu okuyayım en azından görüştüğümküzde hmn istişare yaparız...kasaphasan06 yazdı:ha bu arada seni bulmuşken senle bir konuşayım abla biliyorsun kaç gündür konuşmak için çırpınıyorum fırsat olmadı.seninde fikrini alacağım çok önemli konular var tabi zaman ayırırsan

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Tamam yazayım şimdi zaten bildiğin konular ama msn den de kesin bir konuşalım

Dün akşam ki organizasyonu yöneten kişi bendim ve sana ne gibi bi haksızlık yapıldı bilmek istiyorum...kepez54 yazdı:Selamun laeyküm. Arkadaşlar ben Kurtlarxkepez. Bu akşam itibariyle lonca ile hiç bir ilişiğim kalmadığını üzelerek bildirmek istiyorum. Bu akşam ki kadim organizasyonuda şahsıma yapılan haksızlık benim için son darbe olmuştur. Dostlarım iyne Dostlarımdır Allaah emanet olun. KEPEZR
Sen ilk gruptaydın, TANK'tın ve oyundan çıktın, dakikalarca bekledik hatta Maraton ayakkabılı başka biri olmadığı için epeeyce uzun bi süre zor durumda kaldıkki tam o sıralar benim çok büyük başka dertlerim de vardı, oyunla alakası olmayan, bunu o sırada grupta olanlar biliyor.
Daha sonra bir ara oyuna girdin ben sana derhal grup daveti yolladım ancak yanıt dahi gelmedi. Biz Hidra kesimi yapılırken dahi 5 kişiydik grupta bir kişi eksiğimiz vardı istediğine de sorabilirsin.
Eğer bahsettiğim haksızlık buysa ortada bir haksızlık yok, başka bir durum varsa bana özelden ulaş biraz konuşalım.
Ayrıca bu akşam saat 20:00'da organizasyon tekrarlanacaktır. Malum dün akşam LAG'dan dolayı TANK'ımız düştü 36 canda. Bu akşam tekrarlayacağız.
Antilop iksir satanınız varsa yüksek fiyatlara alabilirim veya, kasamızda varsa sen bilgilendirme yapar mısın Kadriye abla ?
Bu arada Kurtlarxsevdası Stylx loncasına katılmış diye duyumlar aldım listeden silebiliriz. Kurtlarxkapanı'nda ise dün akşam Ali vardı ve Kadim'e onunla katıldı. Bunun dışında ulaşabildiğim karakterler olursa burdan yazacağım, boşa kalabalık olmasın orda bugün listeyi bizzat kendim güncelleyeceğim. Bu lonca bize emanetse emanete hıyanet olmaz aldığımız gibi devretmek borcumuzdur, bu konuda beni uyandırdığın için sana sonsuz teşekkürler Kadriye abla...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
BEN BİRİNDEN DAHA HABER ALDIM.... KENDİSİ LONCA ÇARINI LODOS YAPMAYA KADAR ÇAPSIZLAŞMIŞ... BEN SANA ÖM ATAYIM ONU YASINCİM SEN GÖZE GÖSTERMEDEN SİL HERBİŞEYİNİ O KİŞİNİN...

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)