IIxDyNaCxII yazdı:Cumartesi pazar gitsen nolcak Onur hafta içi okul felan biliyosun
Okulunuzdan çıkınca gelin uğrayın işte çok mu zor? Ben mezun olduğumdan hafta içi/hafta sonu farketmiyor artık. Yarın okuldan sonra çık gel 2 çift muhabbet ederiz.
Rescuer yazdı:
PitbuLL yazdı:Onur ( CHARDONNAY ) fırına beni görmeye geldi. Siz oturun kös kös. :twisted:
Abi Sakarya'da bi fırında çalışsan gelmeyen yuvarlansın derdim(bahanem hazır).
Oyun için yaptığın yorumlara özel olarak teşekkür ederim, böyle yorumlar motive ediyor.
iLkeriLker25 yazdı:Selamın Aleyküm Celalcim Amisoss Loncası Bu Çatı Altında Toplandığını Yeni Öğrendim Allah Utandırmasın Sevgilerimle..
MORBAŞ, sen cimbomun mor formasından giymedikçe yakışmaz.
Onur hava yapma., burası bizim sayfa haa. :twisted:
GENEL DUYURU: Tekrar etmek amaçlı söylüyorum;
Bu haftasonu Pazar günü lonca toplantımız bulunmaktadır. Toplantı saati 12:00. Toplantı yeri lonca MSN'i.
Katılmayanlara disiplin cezası uygulanacak. Geçerli mazereti olan herangi biriyle mazeretini iletebilir.
Celal abi deşifre etti,ben de arkasını getirdim canım,ne havası.
Bize her yer Osmanlı değil,Osmanlı her yerde nasılsa.Sayfası fark etmez...
Chardonnay yazdı:
Celal abi deşifre etti,ben de arkasını getirdim canım,ne havası.
Bize her yer Osmanlı değil,Osmanlı her yerde nasılsa.Sayfası fark etmez...
Hahayt!
Adamın şu tohumunun atıldığı kısmısın böyle dibini falan da geçmişsin.
Bol muhabbetler, bol eğlenceler size...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Hemen hemen her gece girdiğim ama kimseyi göremediğim (!) İKV'ye PC'mde kaynaklanan yazılımsal sorunlardan ötürü bir kaç gün giremeyeceğim.
Ama forumda devamlı fırça atacağım size :evil:
Özellikle kapalı tribünden bilet alan ve her maça gittiğimi bilen Emre'ye :twisted:
PitbuLL yazdı:Hemen hemen her gece girdiğim ama kimseyi göremediğim (!) İKV'ye PC'mde kaynaklanan yazılımsal sorunlardan ötürü bir kaç gün giremeyeceğim.
Ama forumda devamlı fırça atacağım size :evil:
Özellikle kapalı tribünden bilet alan ve her maça gittiğimi bilen Emre'ye :twisted:
Bilet mi ? Abi biz kaçak giriyoruz ama sezon bitti artık seneye inşallah