Alem İ Cihan Loncası

Eminönü sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
hacixicah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI

Mesaj gönderen hacixicah »

abi cok büyük ihtimalle gelmeye calışırım inşallah bi aksilik cıkmaz
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

İnthe Mahşeri Kıyamet Loncası Kuralları

1- Loncaya üye alımı sırasında kesinlikle Başkan dahi üye almadan önce loncanın oylamasına sunup üyenin alımını gerçekleştirecektir.

2- Loncaya yeni giren her birey kendini loncasına tanıtıp tanışacak ve kesinlikle loncaya üye olan hiç bir birey ile fikir ayrılığına düşmeyecektir.

3- Lonca üyesi olan kişi loncasına dahil etmediği karakteri için destek talep etmeyecektir.

4- Grup bölgelerine öncelikli olarak lonca üyesi ile yetersiz görüldüğünde ise tanıdık olan kişi ile grub tamamlanacaktır.

5- Kesinlikle lonca üyesi olan veya olmayan hiç bir karakter için üretim vs. gibi durumlar için eksiklerini sürekli ısrarcı bir dille tekrar edip yardım dilenmeyecektir. Loncamız bu gibi durumlarda destek vermiyeceğini belirtir her durumda.

6- Loncamızın oyun içinde zorlu görevlerde oyunculara karşılıksız destek vermek amacı ile haftanın belirli günlerinde düzenlediği etkinlikleri benimsemiş olup bu etkinlikler ile adını ve şanını yükseltmeyi tüm lonca üyeleriyle kendisine hedef kılmıştır. Bu konuda etkinlik çağrısına her üyenin koşulsuz şartsız katılması mecburidir. 3 defa üst üste bu etkinliklere katılmayan üyeler lonca dışı kalacaktır.

7- Loncamız 2, 3, 4 haftada bir toplantı düzenlemektedir. Toplantıların tarihini ve lonca ile ilgili bazı şeyleri İKV resmi forumunda lonca konusunda bulacağınızı, toplantılara 3 defa üst üste katılmayan üyelerin lonca dışı olacağını ve mümkün olduğu takdirde SKYPE adlı program üzerinden toplu görüşmeler ile toplantıların yapılacağını bu şekilde eksikliklerimizi sorunlarımızı anlaşarak daha kolay çözeceğimizi belirtirim.

8- Loncadan ayrılan birey 2. bir defa loncaya girmeye hakkı olup loncamıza katılabilir. 2. defa ayrıldığında ise kesinlikle loncamıza dahil olamıyacağını belirtirim.

9- Loncamızın kurallarına uyum sağlayacağını düşünen her kişiye kapımız açıktır.
En son Cunocuneyt tarafından 22 Ara 2011 15:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
senikon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen senikon »

Loncada üye olan bazı kişiler sadece çarlarını kasmak amacıyla loncaya üye olmuşlar.Loncayla ve ya birliktelikle hiçbir alakaları yok. 13 yaşında ki çocuk 25 yaşındaki kişiye oğlum, lan,geldedikmi gel, beni migrata girdir,sığnağa götür, ne iş yapıyosan bırak gel beni kas , ben sana sorarım gibi ifadeleri rahatlıkla kullanabiliyor.Buda her başvuru yapanın veya tanımadık kişilerin loncaya üye olarak kaydedilmesinden kaynaklanıyor.Bunların başında da Gecelerinsavaşçısı karakteri gelmektedir.Loncada olmayan karakterlerimi bile gördüğü zaman loncadaki şifa büyü çarlarıma geçip kendisini kasmamı veya grup bölgelerinde oynatmamı istiyor.İşimin olduğumu söylesem veya vaktimin olmadığını belirtsem bile hala aynı tavırı göstermeye devam ediyor.Loncanın daha düzgün olabilmesi için ayıtlama yapılması ve referansı olmayan kişilerin loncaya alınmaması gerekmektedir.Loncamızın daha ileri seviyelere gidebilmesi için etkinlik gün ve saatlerini belirlemek uygun olacaktır.Sığnak giriş,migrat giriş kadim,yeşil,iflis, dev komado ve solcan kesimi gibi görevlerin daha kolay bir şekilde yapılacağını düşünüyorum.Böylece görevi olanlar görevlerini yapabilir.Zorkasılan savaşçı çarlar grup bölgelerine sırayla girdirilebilir.
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FERRAND yazdı:25 aralık pazar günü saat 22 : 00 de lonca toplantısı olup TÜM LONCA ÜYELERİNİ genel sorunlar ve lonca içi görev grup dağılımı için görüşmeler olacaktır. Hassas olup belirtilen tarihte lonca kanalını takip etmenizi ve toplantı yerinde bulunmanızın Çok Önem arz ettiğini kesin ve kati bir dille belirtirim. Loncamızın Kötü Gidişatına dur demek lazım. Loncamızın devamı hakkında önemli fikir ve şikayetlerinizin hep bir ağızdan çözüm bulacağı toplantıda olmanızı ve fikirlerinizi lonca içinde paylamaşmanızı kati bir dille belirtirim.
ÇOK ÖNEMLİ OLAN LONCA DEVAMİYETİ İLE İLGİLİ TOPLANTIYA KATILMAYAN ARKADAŞLARIMIZIN LONCA DIŞI KALACAĞINI BELİTMEK İSTERİM. KATILIMINIZ LONCADAKİ YERİNİZİ KORUMANIZA LONCADAN ATILMADAN KARDEŞLİĞİMİZE DEVAMİYETİ OLACAĞINA DAİR BİR İŞARETTİR.
Saygılarımla FERRAND Lonca Başkanı
FERRAND
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lonca adımız neden oyun içinde farklı yazıyor, diye soran arkadaşlarımızın sorularını açıklığa kavuşturmak adına gerekli bilgilendirmeyi lonca konumuzdan yapmayı uygun buldum.

İN THE MAHŞER-İ KIYAMET Lonca adımız malesef lonca kurulum ekranından en fazla 3 kelime ve kelimelerin sadece ilk harfi büyük olması nedeni ile üzülerek söylemek istiyorum ki İnthe Mahşeri Kıyamet olarak en uygun şekilde tasarlanmıştır. Orjinal ismi 4 kelime idi. Ayrıca tüm harfleride büyüktü. Malesef Lonca kurulumu esnasında fark ettim ki lonca isimleri 3 kelimeyi geçemiyor ve sadece ilk harfleri büyük olabiliyordu. Orjinalliğini forumda ki konusunda taşıyan loncamızın adıda şanıda üyelerine yakışır şekilde tam gaz devam etmekte.

İndim mahşer meydanın dan kıyamet dolu alana of anam of keşke inmez olaydım iş işten geçti bir kere loncamızın sağlam olan devamiyeti adına yazımı bu espirimle kapatıyorum. Saygılar.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Cüneyt senin nickler imzandakiler değildi sanki? WQQDQQ falan vardı? :?
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:) Evet ozan doğru tesbit yaptın kardesım. Dur hemen düzeltem imzamı
FERRAND
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Gecelerinsavaşçısı loncamızdan uzaklaştırılmıştır. Kendi isteğiyle bir kaç arkadaş loncamızdan ayrılmıştır. Güncel üye listemiz ve yetkilendirmeler lonca konumuzun 1. sayfasında yer almaktadır. İyi forumlar.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Etkinlikte lonca adımızı taşıyan Eray arkadaşımızı tebrik eder şifacısına yeni üretmiş olduğu asabını güle güle kullanmasını dilerim.

Eminönü-Kadim Hidra Etkinliği
Resim
Resim
FERRAND
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Merhaba,
Arkadaşlar imza kısmınızda loncamıza ait gif taşımak isteyenler, işte link buyrun img olarak imza kısmınıza ekleyiniz.

http://a1112.hizliresim.com/s/u/1cyp2.gif
FERRAND
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön