YasinKocamanca yazdı:Loncanız Kuklacıya hayıırlı olsun büyük işler basarıcağınızdan eminim arkadaşlar...
Effairgenclik
***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
Re: ***ReST*** Loncası [BiLdirim alanı]
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- Xxxisyankarxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Leonarxxşifacı arkadaşlar bu çar kimince bana ben ahmet diyip epin satıyorum dedi ve sonuç olarak 30m na yakın paramı götürdü halen daha epin no ile şifre gelmedi oyunda bile değil adam bu çar kimin çarı REST nasıl böyle birisini alırsınız elimde fotoları war adamın...
birisi bana bi şey desin 1 gün içinde 1 adam 2 defa aynı şekilde dolandırılırmı insaf edin artık be!...
birisi bana bi şey desin 1 gün içinde 1 adam 2 defa aynı şekilde dolandırılırmı insaf edin artık be!...
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Leonarxxsıfacı benım ıLk sıfacımdır,suan ÖZ kuzenım oynuordu karekter calındı gerı aldım oyunla suan bı alakam yok,boyle şeylere kanmayın ... hıç bı zaman E pın,akce satısı gıbı seyler yapmak yapmayızda..Leonarxxşifacı arkadaşlar bu çar kimince bana ben ahmet diyip epin satıyorum dedi ve sonuç olarak 30m na yakın paramı götürdü halen daha epin no ile şifre gelmedi oyunda bile değil adam bu çar kimin çarı REST nasıl böyle birisini alırsınız elimde fotoları war adamın...

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- XxTEFOxX
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
AsteRiXxII qeReKSiz ve haKsız bir sebebLe 3 seNe bLok yemiŞTir biLqinize..

- Xxxisyankarxxx
- İskele Babası
EnSoNxLeonar yazdı:Leonarxxsıfacı benım ıLk sıfacımdır,suan ÖZ kuzenım oynuordu karekter calındı gerı aldım oyunla suan bı alakam yok,boyle şeylere kanmayın ... hıç bı zaman E pın,akce satısı gıbı seyler yapmak yapmayızda..Leonarxxşifacı arkadaşlar bu çar kimince bana ben ahmet diyip epin satıyorum dedi ve sonuç olarak 30m na yakın paramı götürdü halen daha epin no ile şifre gelmedi oyunda bile değil adam bu çar kimin çarı REST nasıl böyle birisini alırsınız elimde fotoları war adamın...
ahmet kardeşim hesap bilgilerini muhafaza etmek çar sahibinin görevlerinden birisidir
ben beklerdim ki senin çar benim kuzanlerin çaldırmış diyipde kardeşim zararın ne kadarsa ben weririm yada wermeye çalışırım demeni beklerdim elbet bizde alacak değiliz ama bu insanı keriz yerine koymak oluyor...
bi çarın çalındığını o çardan hırsızlık yapıldıkdan sonramı ilan edilir peki bide onu diyi wer
bide bu çalan adam Leonarxxşifacı yı çaldı onu anladık peki senin kendi çarınıdamı çaldı LeoNaR a girdiler pm attım hemen kaçdılar o çardan da
neyse uzun söze gerek yok
LONCAYLA ALAKAM KALMAMIŞDIR , DAHA SAMİMİ EN AZINDAN 2 YÜZLÜ İNSANLARIN OLMADIĞI Bİ LONCA wARSA TEKLİFLERİ BEKLİYORUM
LONCADA Kİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR...
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
bu Laflarından sonra saten senle artık bı ısımız oLmaz,O gun LeoNaR a ben gırdım pm ını goRdum peder geldı cıktım acıL,sana ulasacaktım ama sen foruma tasımıssın hemen konuyu 3 kurus paranız calınıor oyunda saha kalkıoRsunuz bızım 500m oyun paramız gıttı ne oLdu ? bısı olmadı oyuna fazla kaptırmayın kendınızııı yoLun acık oLsun LeoNaR a benden ve cengızden baska gıren OLamaz..ahmet kardeşim hesap bilgilerini muhafaza etmek çar sahibinin görevlerinden birisidir
ben beklerdim ki senin çar benim kuzanlerin çaldırmış diyipde kardeşim zararın ne kadarsa ben weririm yada wermeye çalışırım demeni beklerdim elbet bizde alacak değiliz ama bu insanı keriz yerine koymak oluyor...
bi çarın çalındığını o çardan hırsızlık yapıldıkdan sonramı ilan edilir peki bide onu diyi wer
bide bu çalan adam Leonarxxşifacı yı çaldı onu anladık peki senin kendi çarınıdamı çaldı LeoNaR a girdiler pm attım hemen kaçdılar o çardan da
neyse uzun söze gerek yok
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- Xxxisyankarxxx
- İskele Babası
hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz kardeşim ona bakarsan benimde 650 bin kp li 2 yıldız mavi kp çarım gitti üsdünde 300m nakit parası + 2 tane ful seti + kasasında madenleri ile birlikde daha önce çalınan mallarbu konunun ne alakası war adam hırsızlığı yapdı Leonarxxşifacı dan sonra geçdi senin LeoNaR a pm attım düşdü aynı andamı denk geldiniz yani tmm denk geldiniz diyelim sen hem bir lonca başkanı olarak hemde kendi çarından yapılması müsanebetiyle gerekki diyeydin kardeşim buyur gel ben wereyim paranı yada plusunu sen bunu bi diyeydin sen dedinde ben aldımsa o zaman söyleyeydin ama sen bu tür oyunlara kanmayın diyip çıkıyorsun oyundan ben nerden bilecem senin olmadığını kardeşim 3 kuruşun peşinde değilim 2 haftada 500m para yapdım ben yine yaparım benim canım sağolsun ama mesele siz insanı keriz yerine koyup da dolandırıyorsunuz insanın gözüne baka bakada bu yapılmazki birisi benim çarımdan girecek ben fatih epin satıyorum diyecek kendi loncamdan adamı dolandıracak ben üyesi olmama rağmen derim kardeşim buyur gel zararın neyse ben ödeyeyim madem benim çarımdan benim ismim kullanılarak yapılmış ben öderim ama sende onun teklifi bile yok.
neyse ben anlayacağımı anladım iş demekki rütbede 3 yıldızda bitmiyormuş arzlardan bi ada m war 2 çizgi pembe adam beni tanımamasına rağmen geldi epini werdi abi al yüükle sonra werirsin paarasını dedi bi uqala kadar olamadanız yani hadi eyw...
neyse ben anlayacağımı anladım iş demekki rütbede 3 yıldızda bitmiyormuş arzlardan bi ada m war 2 çizgi pembe adam beni tanımamasına rağmen geldi epini werdi abi al yüükle sonra werirsin paarasını dedi bi uqala kadar olamadanız yani hadi eyw...
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
www.loncarest.co.cc yenı adresımız :arrow: :arrow:

LeoNaR
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
benı tanıyan tanıR , hıç bır zaman E pın satışı yapmadım,+ Ben oyuna ara verelı kaç ay oLmus, suan carı verdım kısı onceden oyunu oynamıoRdu,bır şey bıLdı yok benım haberım yokdu carı caldırmıs ıcındekılerde gıtmıs benım saten o kadar zararım varken, senın gelıp benden hesap sorman doğru degıl... 30m ıcın bı yerını yırtmana değmez,daha dune kadar yardım ıstıordun bende ısınız dusunce kraLız dusmeyınce degıLız demıhırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz kardeşim ona bakarsan benimde 650 bin kp li 2 yıldız mavi kp çarım gitti üsdünde 300m nakit parası + 2 tane ful seti + kasasında madenleri ile birlikde daha önce çalınan mallarbu konunun ne alakası war adam hırsızlığı yapdı Leonarxxşifacı dan sonra geçdi senin LeoNaR a pm attım düşdü aynı andamı denk geldiniz yani tmm denk geldiniz diyelim sen hem bir lonca başkanı olarak hemde kendi çarından yapılması müsanebetiyle gerekki diyeydin kardeşim buyur gel ben wereyim paranı yada plusunu sen bunu bi diyeydin sen dedinde ben aldımsa o zaman söyleyeydin ama sen bu tür oyunlara kanmayın diyip çıkıyorsun oyundan ben nerden bilecem senin olmadığını kardeşim 3 kuruşun peşinde değilim 2 haftada 500m para yapdım ben yine yaparım benim canım sağolsun ama mesele siz insanı keriz yerine koyup da dolandırıyorsunuz insanın gözüne baka bakada bu yapılmazki birisi benim çarımdan girecek ben fatih epin satıyorum diyecek kendi loncamdan adamı dolandıracak ben üyesi olmama rağmen derim kardeşim buyur gel zararın neyse ben ödeyeyim madem benim çarımdan benim ismim kullanılarak yapılmış ben öderim ama sende onun teklifi bile yok.

LeoNaR
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
www.loncarest.co.cc yenı adresımız :arrow: :arrow:

LeoNaR