Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen JouRney »

Vallahi güzel bir Bölge olacağa benziyor . . Hayırlısı bakalım, bekleyip göreceğiz :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Ylcn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ylcn »

Canceazi yazdı:
Pangea yazdı:
Sanatkarr yazdı:sağ üstte 1 görünümlü iki bos var sanırım. o narin kızın uşağı olsa gerek o robot. ikisi nasıl bir ikili acaba :) baksana omzuna oturmak için yer bile yapmış. nasılsa kesim yolunu gmler birilerine anlatır onlar keser bizde zamnla öğreniriz :D
Daha kötü makineyi keseriz kız başlar :( :D
iki motor bi arada işte :D
kesme işini filan bilemicem ama kız süper :D
Kullanıcı avatarı
xLucifeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen xLucifeRx »

Selam
Arkadaşlar biraz mantıklı düşünüp videoyu dikkatlice izlersek daha anlaşılır sonuçlara varabiliriz

Bütün çamaşırlarını bir bir serdiler önümde

dediği sırada arka fonda Domuz var yani burada domuzdan bahsedilebilir ..
devam edelim dinlemeye

Ama hata ettiler
Evet "Aslan'ım"
Son gün geldiğinde bizde oyumuzu oynayacağız
İki Ters
Bir Düz

Burada birinden intikam alınacağının sinyalleri veriyor ama Teşkilat mı ? Domuz mu ? bilemiyoruz ..

Ve son olarak videonun sonunda
Telefon çalışıyor

-İşini bitirdin mi ?
-Evet

Bu Telefondan anlaşılacağı üzere büyük ihtimal bir boss u öldürme görevini bu telefondan alıyoruz. Bu boss Gaffar bey olabilir. Ama Telefon Teşkilat Hattımı , Domuzun oradaki Telefon mu kestirmek güç. Bazı arkadaşlarımız Teşkilat Hattı değil Domuzun oradaki Telefon diyor ama videoda

dediği sırada Domuzun görüntüsü görülüyor (Yukarıda da bahsettim)

ve videoda zahirde görünüyor dikkat ederseniz ve baş mühendis odasının yanında bana kalırsa o Zahir
sıgınaklarda masa üstünde bulduğumuz "Zahirin Mektubunu" temsil ediyor. O mektuptada Teşkilatın bilinmeyen yönlerine bir kısmını öğreniyor gibiyiz. Buradanda Teşkilattan Nefret ediyoruz anlamı çıkarılabilir.

Eski bir Beyaz Büyücü olan Şarapçıda bu serüvenin dışında kalmayacak gibi gözüküyor

Lucifer ..

Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

xLucifeRx yazdı:
Bu Telefondan anlaşılacağı üzere büyük ihtimal bir boss u öldürme görevini bu telefondan alıyoruz. Bu boss Gaffar bey olabilir. Ama Telefon Teşkilat Hattımı , Domuzun oradaki Telefon mu kestirmek güç. Bazı arkadaşlarımız Teşkilat Hattı değil Domuzun oradaki Telefon diyor ama videoda
teşkilat hattı ve domuzun yanındaki telefon aynı işlevi görüyor. şayet ben lanetli meran görevimi subayın yanından aldım. istersen dene :) Zaten ikisi de teşkilat hattı değil mi?
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xLucifeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen xLucifeRx »

Canceazi yazdı:
xLucifeRx yazdı:
teşkilat hattı ve domuzun yanındaki telefon aynı işlevi görüyor. şayet ben lanetli meran görevimi subayın yanından aldım. istersen dene :) Zaten ikisi de teşkilat hattı değil mi?
bilmiyorum o kadar detaylı araştırmadım
aynı işlevi görüyorsa iyi
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

xLucifeRx yazdı:
Canceazi yazdı:
xLucifeRx yazdı:
acaba hem domuzda hem subayda var belki arada sohbet ediyolardır domuzla :D dost hayatı olabilir yani :D subayda etek falan var malum :D
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

xLucifeRx yazdı:
Canceazi yazdı:
xLucifeRx yazdı:
Ama domuz teşkilattan bağımsız ve teşkilatı pek sevmiyor teşkilat hattının orda olması biraz saçma olmazmı ayrıca teşkilat hattını kullanarak başkalarıyla neden konuşamasın :!:
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

xLucifeRx yazdı:Selam
Arkadaşlar biraz mantıklı düşünüp videoyu dikkatlice izlersek daha anlaşılır sonuçlara varabiliriz

dediği sırada arka fonda Domuz var yani burada domuzdan bahsedilebilir ..
devam edelim dinlemeye

Ama hata ettiler
Evet "Aslan'ım"
Son gün geldiğinde bizde oyumuzu oynayacağız
İki Ters
Bir Düz

Burada birinden intikam alınacağının sinyalleri veriyor ama Teşkilat mı ? Domuz mu ? bilemiyoruz ..

Ve son olarak videonun sonunda
Telefon çalışıyor

-İşini bitirdin mi ?
-Evet

dediği sırada Domuzun görüntüsü görülüyor (Yukarıda da bahsettim)

ve videoda zahirde görünüyor dikkat ederseniz ve baş mühendis odasının yanında bana kalırsa o Zahir
sıgınaklarda masa üstünde bulduğumuz "Zahirin Mektubunu" temsil ediyor. O mektuptada Teşkilatın bilinmeyen yönlerine bir kısmını öğreniyor gibiyiz. Buradanda Teşkilattan Nefret ediyoruz anlamı çıkarılabilir.

Eski bir Beyaz Büyücü olan Şarapçıda bu serüvenin dışında kalmayacak gibi gözüküyor

Lucifer ..

İyi Güzel anlatmışında ha meteordaki teşkilat hattı ha domuzda ki hat 2 side aynı anlama geliyor bn ifliss görevini bitirınce şahsen telefonla konuşmayı unuttum ,fakat subayın orda ki ile konuşunca da aynı görevi banada verdi
Bana Göre Boss görevleri Teşkilat Hattı
Beyaz Büyücüler var ise Şarapçı
Bi arkadasımız demiş Dağ Deviren Diye Bi görev o ise Agah
Çemberli Taş Girişi İse Şah Kobranın Ordan olcaktır büyük ihtimalle Çünkü Yer altı gelmeden önce baba-ali de yer altı girişi vardı ama aktif değildi ama yer altı geldi oda aktif hale geldi bence Büyük İhtimalle Şah Kobanın ordan Çemberli Taş Girişi.
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Çemberlitaş sonuçta GB insanların kontrolünde açılan bir yer değil mi ? Sığınak gibi mantıklı bir girişi olur bence.
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Grişi beyler nerden olacağını bilmiyorum ama girişin lağam şeklinde olacağı %100 kesindir arkadaşlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön