Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Vallahi güzel bir Bölge olacağa benziyor . . Hayırlısı bakalım, bekleyip göreceğiz
2009-2013
kesme işini filan bilemicem ama kız süperCanceazi yazdı:iki motor bi arada iştePangea yazdı:Daha kötü makineyi keseriz kız başlarSanatkarr yazdı:sağ üstte 1 görünümlü iki bos var sanırım. o narin kızın uşağı olsa gerek o robot. ikisi nasıl bir ikili acababaksana omzuna oturmak için yer bile yapmış. nasılsa kesim yolunu gmler birilerine anlatır onlar keser bizde zamnla öğreniriz
![]()
Selam
Arkadaşlar biraz mantıklı düşünüp videoyu dikkatlice izlersek daha anlaşılır sonuçlara varabiliriz
Bütün çamaşırlarını bir bir serdiler önümde
dediği sırada arka fonda Domuz var yani burada domuzdan bahsedilebilir ..
devam edelim dinlemeye
Ama hata ettiler
Evet "Aslan'ım"
Son gün geldiğinde bizde oyumuzu oynayacağız
İki Ters
Bir Düz
Burada birinden intikam alınacağının sinyalleri veriyor ama Teşkilat mı ? Domuz mu ? bilemiyoruz ..
Ve son olarak videonun sonunda
Telefon çalışıyor
-İşini bitirdin mi ?
-Evet
Bu Telefondan anlaşılacağı üzere büyük ihtimal bir boss u öldürme görevini bu telefondan alıyoruz. Bu boss Gaffar bey olabilir. Ama Telefon Teşkilat Hattımı , Domuzun oradaki Telefon mu kestirmek güç. Bazı arkadaşlarımız Teşkilat Hattı değil Domuzun oradaki Telefon diyor ama videoda
dediği sırada Domuzun görüntüsü görülüyor (Yukarıda da bahsettim)
ve videoda zahirde görünüyor dikkat ederseniz ve baş mühendis odasının yanında bana kalırsa o Zahir
sıgınaklarda masa üstünde bulduğumuz "Zahirin Mektubunu" temsil ediyor. O mektuptada Teşkilatın bilinmeyen yönlerine bir kısmını öğreniyor gibiyiz. Buradanda Teşkilattan Nefret ediyoruz anlamı çıkarılabilir.
Eski bir Beyaz Büyücü olan Şarapçıda bu serüvenin dışında kalmayacak gibi gözüküyor
Lucifer ..
Arkadaşlar biraz mantıklı düşünüp videoyu dikkatlice izlersek daha anlaşılır sonuçlara varabiliriz
devam edelim dinlemeye
Ama hata ettiler
Evet "Aslan'ım"
İki Ters
Bir Düz
Burada birinden intikam alınacağının sinyalleri veriyor ama Teşkilat mı ? Domuz mu ? bilemiyoruz ..
Telefon çalışıyor
-İşini bitirdin mi ?
-Evet
Bu Telefondan anlaşılacağı üzere büyük ihtimal bir boss u öldürme görevini bu telefondan alıyoruz. Bu boss Gaffar bey olabilir. Ama Telefon Teşkilat Hattımı , Domuzun oradaki Telefon mu kestirmek güç. Bazı arkadaşlarımız Teşkilat Hattı değil Domuzun oradaki Telefon diyor ama videoda
ve videoda zahirde görünüyor dikkat ederseniz ve baş mühendis odasının yanında bana kalırsa o Zahir
sıgınaklarda masa üstünde bulduğumuz "Zahirin Mektubunu" temsil ediyor. O mektuptada Teşkilatın bilinmeyen yönlerine bir kısmını öğreniyor gibiyiz. Buradanda Teşkilattan Nefret ediyoruz anlamı çıkarılabilir.
Eski bir Beyaz Büyücü olan Şarapçıda bu serüvenin dışında kalmayacak gibi gözüküyor
Lucifer ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

İKİ TERS , BİR DÜZ

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
teşkilat hattı ve domuzun yanındaki telefon aynı işlevi görüyor. şayet ben lanetli meran görevimi subayın yanından aldım. istersen denexLucifeRx yazdı:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

bilmiyorum o kadar detaylı araştırmadımCanceazi yazdı:teşkilat hattı ve domuzun yanındaki telefon aynı işlevi görüyor. şayet ben lanetli meran görevimi subayın yanından aldım. istersen denexLucifeRx yazdı:
Bu Telefondan anlaşılacağı üzere büyük ihtimal bir boss u öldürme görevini bu telefondan alıyoruz. Bu boss Gaffar bey olabilir. Ama Telefon Teşkilat Hattımı , Domuzun oradaki Telefon mu kestirmek güç. Bazı arkadaşlarımız Teşkilat Hattı değil Domuzun oradaki Telefon diyor ama videodaZaten ikisi de teşkilat hattı değil mi?
aynı işlevi görüyorsa iyi
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

İKİ TERS , BİR DÜZ

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
acaba hem domuzda hem subayda var belki arada sohbet ediyolardır domuzlaxLucifeRx yazdı:bilmiyorum o kadar detaylı araştırmadımCanceazi yazdı:teşkilat hattı ve domuzun yanındaki telefon aynı işlevi görüyor. şayet ben lanetli meran görevimi subayın yanından aldım. istersen denexLucifeRx yazdı:
Bu Telefondan anlaşılacağı üzere büyük ihtimal bir boss u öldürme görevini bu telefondan alıyoruz. Bu boss Gaffar bey olabilir. Ama Telefon Teşkilat Hattımı , Domuzun oradaki Telefon mu kestirmek güç. Bazı arkadaşlarımız Teşkilat Hattı değil Domuzun oradaki Telefon diyor ama videodaZaten ikisi de teşkilat hattı değil mi?

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Ama domuz teşkilattan bağımsız ve teşkilatı pek sevmiyor teşkilat hattının orda olması biraz saçma olmazmı ayrıca teşkilat hattını kullanarak başkalarıyla neden konuşamasın :!:xLucifeRx yazdı:bilmiyorum o kadar detaylı araştırmadımCanceazi yazdı:teşkilat hattı ve domuzun yanındaki telefon aynı işlevi görüyor. şayet ben lanetli meran görevimi subayın yanından aldım. istersen denexLucifeRx yazdı:
- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İyi Güzel anlatmışında ha meteordaki teşkilat hattı ha domuzda ki hat 2 side aynı anlama geliyor bn ifliss görevini bitirınce şahsen telefonla konuşmayı unuttum ,fakat subayın orda ki ile konuşunca da aynı görevi banada verdixLucifeRx yazdı:Selam
devam edelim dinlemeye
Ama hata ettiler
Evet "Aslan'ım"
İki Ters
Bir Düz
Telefon çalışıyor
-İşini bitirdin mi ?
-Evet
Lucifer ..
Bana Göre Boss görevleri Teşkilat Hattı
Beyaz Büyücüler var ise Şarapçı
Bi arkadasımız demiş Dağ Deviren Diye Bi görev o ise Agah
Çemberli Taş Girişi İse Şah Kobranın Ordan olcaktır büyük ihtimalle Çünkü Yer altı gelmeden önce baba-ali de yer altı girişi vardı ama aktif değildi ama yer altı geldi oda aktif hale geldi bence Büyük İhtimalle Şah Kobanın ordan Çemberli Taş Girişi.
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Çemberlitaş sonuçta GB insanların kontrolünde açılan bir yer değil mi ? Sığınak gibi mantıklı bir girişi olur bence.

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Grişi beyler nerden olacağını bilmiyorum ama girişin lağam şeklinde olacağı %100 kesindir arkadaşlar