Selamlar , dün akşam üstü biraz paraya kıyarak eksik malzemeleri tamamladık ve setimiz eksik olan son parçasını ürettik.
:arrow: Hayırlı uğurlu olsun
:idea: Böylelikle 3 tane(Shen , Solucan , Vahşi) setimiz oldu.Bunlar her türlü götürür beni.Klan savaşları için olmazsa olmaz setler bunlar...
:arrow: Bir de şunu göstermek isterim.04 Mayıs 2016 tarihinde koyduğum bu hedefi başarmış fazlasıyla başarmış buldum.Sonuçta bir oyun ama hedefiniz var ise oyunda dosdoğru yürüyün üstüne...
[quote="FireFighter095"]Birkaç şey düşündüm gelecek için ;
Yeni rütbe kazandığım vakit elimdeki Gazap 1*2 ve Çağrı 2 tılsımlarını nakite dönüştüreceğim.Çağrı 2den vazgeçmek biraz zor olucak ama bilmiyorum nasıl olucak.Dostumun gücüne kuvvetine iyice alıştım.Bakalım hayırlısı
Gelelim konuya , işte bu tılsımları nakite çevirdikten sonra daha güçlü tılsımlar üretmeyi düşünüyorum.Asit 2 yada Asit 3 Hayvan Solucan setten 2 parça(pantul ve pabuç) kaldı , bu seti bitirmeyi düşünüyorum artık.Bu setten sonra yeni bir sete başlıyacağım : Hayvan Vahşi yada Hayvan Shen. Direnç asit kolay bulunabilir ama direnç elektrik uğraştıracak gibi.Bakalım bunlar da hayırlısı
[/b][/quote]
:arrow: Güne maden toplayarak başladım.Boş geçmedik , 1 tane Saf Altın düşürebildik.
:arrow: Sonra büyücü ile bir süre Yeraltı'nda dolandım.Saf maden , reçete falan düşüremedik.Şöyle bir tur atayım dedim sonra Hol'de.Onda da 1 tane Safran alabildik.