sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Oyun icinden bi goruntu olsaymis daha iyiymis
tmertpal5
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tmertpal5 »

Rivalxmelodi yazdı:38 saniyelik videoya uzun teaser demişler. Komik :)
Öncelikle teaser'lar genellikle 1 dakikayı geçmez ve yakın zamanda trailer gelicek hazır olun merak edin diyen bir haberci gibi birşeydir. Zaten "uzun teaser demişler" dediğin de videoyu telefonla çekip youtube a koyan arkadaş öyle bi başlık seçmiş.
Birde anlamadığım bir şekilde bu oyuna karşı bazı insanlarda bi nefret var yani yazı tarzından öyle anladım yanlış anladıysam özür dilerim. Tabi normal karşılanabilir, bakış açısına göre değişir, ikv'yi seven ve yıllarca oynamış belkide hala daha oynayan insanların bazıları oyuna bir öfkeyle yanaşması. Ama gerçeği kabul etmek gerekirki ikv grafik ve oynanış bakımından çağ gerisinde kaldı grafiklerden kastım animasyonlar oyunda animasyon diye bişey yok karakterler düm düz dikiliyor bu oyunun devri zaten 2012-2013 gibi bitmişti bence. E oyuna yeni animasyon yeni bi oynanış biçimi getirmek yerine yeni bi oyun yapmayı tercih etmişler ki bence daha mantıklı olmuş.
Bu yüzden lütfen artık içi boş nefret, küçümseme ve hakaret yorumları yapmak yerine daha yapıcı yorumlar yapın. Oyunu oynarsınız beğenmessiniz yorum yaparken neden beğenmediğinizi yazar bırakırısnız ama oyun çıkmadan lütfen arkadaşlar. Kader mühürlerini yapan firma düşmanımız falan değil yine sobee, ikv'yi yapan firma ve ben inanıyorum ki ikv'deki güzel ortam bu oyunda da olacak.
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Ustteki arkadas hakli oyunu oynayalim gorelim ikv de ilk acildiginda goruntusu kotuydu ama suan iyi. Zaman gosterecek bakalim hayirlisi...
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Daha çok ben nerullun ikv ile ilgili yapacagı açıklamayı merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sobee ekibi güzel yorumları hak ediyor mu sizce?
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Rivalxmelodi yazdı:Sobee ekibi güzel yorumları hak ediyor mu sizce?
Adamlar sana mis gibi oyun yapmışlar.Hak ediyorlar tabi.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

FireFighter095 yazdı:
3 senedir tek bir haber vemeden yeni oyun yaparak beğeniyimi hakediyolar arkadaş?
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

YemeLik yazdı:
FireFighter095 yazdı:
3 senedir tek bir haber vemeden yeni oyun yaparak beğeniyimi hakediyolar arkadaş?
Ne güncellemeymiş be arkadaş , varsa yoksa güncelleme.Clash of clans mı oynuyorsunuz anlamadım.
Hangi oyun ne kadar gücellenmiş şimdiye kadar ? Yiğenlerim Metin2 oynuyorlar Bakıyorum yıllardır herşey aynı.Arkadaşlarım Sro oynuyorlar.Bakıyorum herşey aynı.
Ama adamlar oynuyorlar dertsiz tasasız.Acaba yönetim bizlerle samimi oldukları için mi oyuncular bu kadar arsız oldu ?
Sizin keyfinize göre iş yapamaz bu adamlar.Sizler karakterlerini fullemiş olabilirsiniz ancak şuan oyuncuların belkide yarısı orta derecede karakterleri.100kişi 200kişi fulledi , yapıcakları işleri yok diye bu yönetime bu kadar yüklenilmez.
Keşke yönetim nu kadar samimi olmasaydı bizlerle de bu haksız ve "hadsiz" eleştirilere maruz kalmasalardı.Hızlı destekte açılan konular , forumlardaki yorumlar ne kadar çirkin.
Eleştiri yapılır ancak adap ve edeple.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Herşeyde olumsuzluklara yer veriyorsun
CILGIN31
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CILGIN31 »

Üstteki yorum yapan yapan arkadaş.(FireFighter095) Sen kimin tarafındasın? Oyuncu müşteridir, müşteri her zaman haklıdır. Pay TO Win oyunlardan biridir İstanbul Kıyamet Vakti. Sen daha Mevlana asa üretmeye çalış. Oyun mu örnek vermeye lüzum yok para kazanan oyunlar gelişir. Steam kullan ne demek istediğimi anlarsın. Binlerce oyuncu senin karakterini fullemeni bekleyemez. Eleştirinin bir diğer adı ''Yerme''dir. Yerme ne demek git öğren.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön