Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Hadi hayırlı olsun , stajın da bitti hayırlısıyla.Aklıma Cem Yılmaz geldi.İzlemediysen tavsiye ederim 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bu izlenmez mi yav,izledik tabi.FireFighter095 yazdı:Hadi hayırlı olsun , stajın da bitti hayırlısıyla.Aklıma Cem Yılmaz geldi.İzlemediysen tavsiye ederim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Gaffar hakkımı karakterlerimde kullandım...Tabi uzun bir süre.Şu an uzun süre girmemek için ant içtim.Malum 7 Mart olayı.Belki yazın dönmeyi düşünebilirim ama belki. :?TOLGARDA yazdı:Kenan öyle ama Gaffar öyle değilmiş. O onu da yapmıyormuş.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Yarım saat kadar da Örs'te kesim yaptık Volkan Arkadaşımla ancak reçeteler dışında bir şey düşmedi.
Bir de şöyle bir yatağan düşürdüm.
Son olarak da Tren'in üzerinde poz verdim.
Günün Sözü:
Zor iş, zamanında yapmamız gereken fakat yapmadığımız koIay işIerin birikmesiyIe meydana geIir. -Jean Jacques Rousseau
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oldukça keyifli,haz duygulu bir gündü.Gerçekten her demden tattım ki KP dışında.Ayrıca TÜRKESTERON yani Raskolnx adlı arkadaşımızı loncamıza davet ettik ve kabul etti.Kısa keserek başlamak istiyorum.
Bu sabah Ramazan Arttırıcısını alarak,Ceket için gerekli olan Saf Kalay ve Saf Gümüşler için Eminönü'ne indim.Sabah 8 sularından 11e kadar aşağıdaki fotoğraftaki madenleri çektim.
Lonca ile Kenan attık.Ben şifa geldim ve aşağıdaki eşyaları aldım.
Yerin dibine gömülen akrep.
Son olarak bir ara 3 kişi;öncelikle sağ örse,daha sonra saate daha sonra da Güvenli odaya geçtik.Ancak bir şey düşmedi reçeteler dışında.Aşağıdaki yüzük ilgimi çekti,fotoğrafını aldım.
Günün Sözü:
Hakları ve zevkleri ellerinden alınan gençler, onların yerine daha gizli ve tehlikeli olanlarını koyar. -Jean Jacques Rousseau.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Transformatör Ceket üretiyorum.TOLGARDA yazdı:Saf kalay ve saf gümüş ile ne üretiyorsun? Orayı kaçırdım da
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün şanssızdık.(Şaşırma)Sabahtan beri güvenli odaya çıkmaya çalıştım.Ancak her defasında çelme taktılar.Büyü Bozma tılsımı,büyü bozamadı.Görünmez slot ile karşılaştım.Kel Irk,Hortlak gibi duvardan geçti.Menzil olur diye bekledim tek attı. :evil: .Yani baya şanssızdım.ŞANSSIZ.Ve şunu demek istiyorum.İKV Oyuncuları arasında en bahtsız oyuncu kim deseler el kaldırırım.Neyse başlamak istiyorum.Bu arada,bugün fotoğraf bol.Günlük aşırı uzun olmaması için bir dahaki sefere,uzun bir yazı yazacaksam bölümlere ayırmak istiyorum.Haydi başlayalım.
2 gün içerisinde Saf Kalaylar ve Saf Gümüşler tamamlandı.Furkan ise Sinek Mantarları ve 1 adet de Hidrojen armağan etti.Bahadır ise 1 adet Sinek Mantarı,1 adet Hidrojen,6 adet Saf Gümüş ve 2 adet de Saf Kalay verdi.Hasan arkadaşım ise Saf Kalaylardan kalan eksikleri tamamladı.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Tankım ile Sığınkalar'dan tek eksiği olan Işık Hanım Kolye için uğraştım.Aşağıdakiler dışında hiçbir şey alamadım.
Kenan'ı keserken Haydar kafasını kaldırdı ve dedi ki "Çıkıp saldırayım mı Ağabey" sinirli şekilde dönerek "Durman hata Kerata" dedim ve Kenan'ın üstüne saldım.
Hol bölgesi ve bir adet reçete;
Şöyle mükemmel bir eşya düşürdüm.Kaliteli.
Kamikaze'ye dönüşmüş olan Arzlar.Buradan 135 KP kazandım.
Tıklar Üret'çi bir arkadaşa Hidra Pençesi sattım.
Son olarak da biraz örste durdum Güvenli Oda'ya gidemeyince.15-20 dakikanın sonunda birçok reçete düştü ancak çoğu okumuş olduğum reçeteler.Ben de fotoğraf atmaya gerek duymadım.
Günün Sözü:
Kendini bugüne kaptıranlar kendine kurşun sallayanlardır. -Sagopa Kajmer(Şikayetname)