banamı dıyon evlat bu lafları benı kesen oldumukı kufur edeyım sızın gıbı dun aksam gorduk her kımsen bolgeden rezıl oldu ordakı kısıler kufure sardılar kralına af yok olum gel beklıyorum senıde nıckını yaz ılk oncede ona gore anlatayım sana kendımı mekan bellı eskı handan alayına ısyan kralına tek kursun hade eywallah Mod yok... :twisted:experados yazdı:senin tatil yapmana gerek yoq adamım ezigin önde gidenisin ölünce bas küfürü yemedimi çagır arklarını gel 1 gün benide kes görüm
Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
ben sana dıyordum knk b uadam haındır savunma koruma dıye ne mal oldugu artık orrtayan cıktı bunada yasaklamısınız modu keske bende orda olsaydım bu cakaldır hep dıyordum ama anlamıyordun knk ıste sımdı kendın gordun onceden sana kanka dıyen cakalalrı gor bırer bırer ısyan edıyorlar etselerde bırsey olmuyor dersını verıyoruz resımler guzelmıs kanka hade ıyı formlar 

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
sımdıde konu acmıs senın adına:=) yardım dılenıyor be knk ne kuyruk acıları var bunların sana karsı kralına akdar koyuyon gıderrı ondan dolayımı sana akrsı bırsey edemıylrlar forumdan yardım dılenıyorlar bu kadarınıda goreceğimı hıc sanmamıstım :mrgreen:

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
sen değil kralın gelse farketmez ılk once nıckını yaz ondan sonra sana bız kendımızı en ıyı sekılde tanıtırız laleler coğalıyor :lol:experados yazdı:senin tatil yapmana gerek yoq adamım ezigin önde gidenisin ölünce bas küfürü yemedimi çagır arklarını gel 1 gün benide kes görüm

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
ha sunuda belırıtyım knk Ssekılmıdır nedır Xxapsexx aynı kısıler artık bunların ıkısınede destek faln verme oyunda saldır pasokı durdumujz yerde moda gecemesınler Bırde Nurol dıye carları var bunların ucu aynı kısı ona gore davranırsın kankam hade ıyı formlar 

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
eyw knk haklı cıktınız boyle cakallara artık yer yok hırsızlara karsı cakallara karsı mucadelemız devam edecektır alayına ısyan kralına tek kursun kralına mod yok :twisted:Tacsiz yazdı:ben sana dıyordum knk b uadam haındır savunma koruma dıye ne mal oldugu artık orrtayan cıktı bunada yasaklamısınız modu keske bende orda olsaydım bu cakaldır hep dıyordum ama anlamıyordun knk ıste sımdı kendın gordun onceden sana kanka dıyen cakalalrı gor bırer bırer ısyan edıyorlar etselerde bırsey olmuyor dersını verıyoruz resımler guzelmıs kanka hade ıyı formlar
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
ok knk rahat ol 3cara bızım oldumuz ortamalrda rahat yok ne mod var ne bıursey avala avala takılsınlar sap gıbı hade eywallah knk :evil:Tacsiz yazdı:ha sunuda belırıtyım knk Ssekılmıdır nedır Xxapsexx aynı kısıler artık bunların ıkısınede destek faln verme oyunda saldır pasokı durdumujz yerde moda gecemesınler Bırde Nurol dıye carları var bunların ucu aynı kısı ona gore davranırsın kankam hade ıyı formlar
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
daha cok kısı acıcak knk bu nedır oyuna dondugumden berı herkez ergenkon bunu yaptı 15 kısı ıle bızı kesıyor moda sokturmuyor baba artık alıstı bu cumlelere babayı yormasınlar baba gider baba yorgun .... 2 3 capulcunun sozlerımı etklıcek bızlerı helekı b uadam onceden bızım adımıza oyunda ıs goruyorsa zuhahaha af yok :twisted:Tacsiz yazdı:sımdıde konu acmıs senın adına:=) yardım dılenıyor be knk ne kuyruk acıları var bunların sana karsı kralına akdar koyuyon gıderrı ondan dolayımı sana akrsı bırsey edemıylrlar forumdan yardım dılenıyorlar bu kadarınıda goreceğimı hıc sanmamıstım :mrgreen: