xRushMoLex yazdı:Yasin oyuna
<> Kurt Loncası <>
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
Rescuer yazdı:Ben kesime katılamam diyenlerin bile ön toplantıya kesinlikle katılmasını rica ediyoruz. Artık belli başlı işleri yoluna koymaınn zamanı geldi. Ne oyunda bir Kurt ne forumda bir Kurt görmek mümkün olmuyor. Listeye bakıyoruz isimler aşmış fakat icraat yok...kasaphasan06 yazdı:Desteğini beklediğimiz arkadaşları karakter sınıflarıyla birlikte aşağıya yazdık arkadaşlar umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.Öncelikle buradaki arkadaşlar loncadaki belli başlı kişiler o yüzden sizin desteğiniz olmadan görüldüğü gibi içinde eksik olan arkadaşların gelmesi olanaksız önce sizin varlığınız sonra yardımlarınız ile eksiklerin tamamlanmasını düşünüyoruz
resCuer ile konuştuk kararlaştırdık yetkili kişi olarak liderimizin kadriye abla veya berkay abi olmasını istiyorum statü ve güçleri değerinden
onların yardımı olmadan imkanı yok bu görevi yapmamın 3 gün önceden savaşa lonca olarak katılalım demiştim en az 10 kişi hiç biri gelmedi yani sonuçta bir etkinliğim yok ancak sizlerin sayesinde olur
resCuerin kesme taktiği ver yardımları ile yapalım diyoruz fakat yine de sizleri unutmadık sizlerinde görüş ve olurunu almak için ön bir toplantı yapalım diyoruz
biz şimdilik bu pazar saat 20.00 da kadimi kesmek için gidelim diyoruz ön toplantı içinde yarın 12.00 uygun bir saat diye düşünüyorum kısa bir toplantı ve belirlemenin ardından ertesi günde işleme geçeriz sıkıntısız bir şekilde
iksirleri , kesim taktiği ve o görev için loncadakilerin görevini belirleriz ki sonradan sıkıntı yaşamayalım
2 grup yapmayı düşünüyoruz söylediğim gibi büyücü ve şifacı eksiğimiz var onu tanıdık dostlardan halledelim diyoruz
şahsen bana 2 tane kadim pençe gerektiği için 1 tane kadim pençeyi kendi charımda diğerini de görevi olan bir charı oyuna sokarak yapma girişiminde bulunayım diyorum ( tabi bunda sizlerden birinden yardım almak zorundayım kadim görevi olan bir karakteri de gruba sokarak )
öncelik kadim görevi olmayan arkadaşlara verelim diyoruz ve sessiz bir şekilde 1-2 kez seri bir biçimde kesip bu illetten kurtulalım ve kendi içimizde yapalım diyoruz eskilerdeki gibi herkesi çağırmadan veya tılsımdaki şahıslar için değil ( onları yapalım derken hep biz arkada kaldık kaldık kaldık buralara böyle zorluklar çekmeye bırakıldık ) kendi içimizde yapmak için diyoruz
UMARIM HERKES DİKKATE ALIR BENİM NE ZORLUKLAR ÇEKTİĞİMİ BİLİYORSUNUZ YİNE SİZİN İNSAFINIZA KALMIŞ BEN GİDİP KENDİM DE KESEMEM BURADAKİ TEK AİLEM BU LONCA YANİ SİZDENDE YARDIM ALAMAZSAM ARTIK OYNAMANINDA BİR ANLAMI KALMAZ
Yani bunları da söylemem gerek gerçek heryerde gerçektir sunucunun gözünde açıkça dağılmış ve beceriksiz olarak nitelendiriliyoruz ( bir parça haklılar ) bu kadim konusunda da ne zaman hamle yapılsa ellerine yüzlerine bulaştırrılar deniliyor artık pazar günüde yapamazlarsa her ne kadar içimize sinmese de haklılıkları ortaya çıkacaktır
Kurtlarxatakaan ve Mehteranxayşe(ablamın şifa carı yakında adı kurtlar olacak)
Kurtlarxmuntazam
Kurtlarxkadrıye
resCuer
Kurtlarxbloodspy
KEPEZR
Kurtlarxperfect
Kurtlarxrderya
Kurtlarxejder
KuRTLaRxBeRKaY
Bu defa bu iş Bİ-TE-CEK ! Lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Toplantı saati uygun değilse söyleyin biraz daha geç vakte alalm bu tarz ufak tefek sorunları büyütmeyelim...
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Selamun aleyküm..
Laç zamandır yakarıyorum bu konu hakkında kadim kesminiden basit hiç bir şey yok
Yasin tecrübeli gene onla birşeyler konuşuccaz bu toplantıya kesin katılıcam bu sefer rabbimin izniyle kesilicek benim istediklerim olsun yeter..
Ee bu arada bana bi şfia ayarlarsanız iyi olur..
Laç zamandır yakarıyorum bu konu hakkında kadim kesminiden basit hiç bir şey yok
Yasin tecrübeli gene onla birşeyler konuşuccaz bu toplantıya kesin katılıcam bu sefer rabbimin izniyle kesilicek benim istediklerim olsun yeter..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Köyden geri geldim gelmez olaydım :S Bu madenler falan ne iş biri açıklayabilir mi?
-
- FareAdam Düşmanı
slm arkadaşlar.ben 3gündür oyuna giremedim k bakmayın.bu arada arkadaşlar bana ulaşmak isteyenler faceden beni ekleyebilir.berkay savaş yazın formalı biri çıkar karşınıza lacivert..D
taşkın bana ulaşbilirsin ordan konuşalım .
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
mozilla facebook u açmıyor deniyorum şimdide chrome ya da internet exporleri yüklemek zamanımı alır diye uğraşmıyorum msn den görüşelim bir
mynetsobee@windowslive.com benim adresim seninkisini de öğrenmeye çalışacağım
mynetsobee@windowslive.com benim adresim seninkisini de öğrenmeye çalışacağım

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Berkay abi facebook adresinin linkini veya msnini yazar mısın ? Facebook'ta arattım ama bir sürü Berkay var ve seninle acil konuşmamız lazım (Taşkın ve Ben).Berkopasa yazdı:slm arkadaşlar.ben 3gündür oyuna giremedim k bakmayın.bu arada arkadaşlar bana ulaşmak isteyenler faceden beni ekleyebilir.berkay savaş yazın formalı biri çıkar karşınıza lacivert..D
Saat kaç gibi oyunda olabilirsin bugün ? vSenin şifanın Yeşil Hidra görevini acilen yapalım, yarınki organizasyonda (tabii gerçekleşirse) senin de şifa olarak bulunmanı istiyorum. 4 şifa tamamlamamız gerekecek. Acele cevap bekliyorum.Kurtlarxfearx yazdı:Köyden geri geldim gelmez olaydım :S Bu madenler falan ne iş biri açıklayabilir mi?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Şifalar ve büyücüler orantılı olarak ayarlandıKurtlarxjunior yazdı:Selamun aleyküm..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Kurtlarxmuntazam
Kurtlarxkadrıye
resCuer
Kurtlarxbloodspy
KEPEZR
Kurtlarxperfect
Kurtlarxrderya
Kurtlarxejder
KuRTLaRxBeRKaY
Kurtlarxfearx
Arkadaşlar Yarın 20.00 da kesilmek için gideilicek olan kadim görevi öncesinde bu arkadaşları görev dağılımları iksir vb gibi ön konuşmayı yapmak '' BU AKŞAM '' için 20.30 da oyuna toplantıya bekliyorum umarım herkes gelir
Toplantıyı oyun dışında msn yoluyla da yapabiliriz lütfen herkes katılsın
mynetsobee@windowslive.com
eklerseniz
Kurtlarxkadrıye
resCuer
Kurtlarxbloodspy
KEPEZR
Kurtlarxperfect
Kurtlarxrderya
Kurtlarxejder
KuRTLaRxBeRKaY
Kurtlarxfearx
Arkadaşlar Yarın 20.00 da kesilmek için gideilicek olan kadim görevi öncesinde bu arkadaşları görev dağılımları iksir vb gibi ön konuşmayı yapmak '' BU AKŞAM '' için 20.30 da oyuna toplantıya bekliyorum umarım herkes gelir
Toplantıyı oyun dışında msn yoluyla da yapabiliriz lütfen herkes katılsın
mynetsobee@windowslive.com
eklerseniz