<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtreis »

RuTkaY yazdı:Selamun Aleykum.
Tüm kurt loncasına her açıdan başarılar dilerim.

Eski DüeLLo'dan sevgilerle ;)

Aleyküm Selam Emre Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim baş tacısın :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Allah razı olsun :)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

kurtreis yazdı:Arkadaşlar Kurtlar locnası Ws turnuvalarının 2. si Mayıs Turnuvaları 16.05.2010 Pazar günü saat 18 de düzenlenecektir turnuva kuralları ve organizasyon aynıdır deişen tek kural katılım ücreti 2 milyon olarak belirlenmiştir yine herkes kendi sınıfıyla ws atıcak her sınıfın katılımlarından toplnana paranın yarısı 1. lere kalan yarısı ise locna kasasına aktarılıcaktır ...

Ws Turnuvasına katılıcak arkadaşalr isimlerini Kurtlar Yönetiminden birine yazdırsınlar katılım ücretini yine ben topluycam ismini yazdıranlar bana ulaşıp katılım bedellerini ödesinler katılım ücretini ödediği halde Turnuvaya katılamayanların verdiği para geri verilmeyecek yarısı 1. ye yarısı locna aksasına bırakılıcaktır ...

Hüseyin Katılım şartlarını ve katılıcak olanların ismini al ve sayfamızda konuyu belirt kardeşim ...
Vayy arkadas foruma arada bakıyorrum bakmasam turnuvadan haberim olmıcak :x :x :x
Benim adımıda yazın turnuvaya pasa ayıp yav :D :D :D
Umarım sıfa dalında katılım artar :oops: :oops: :oops: :oops:
***** iyi forumlar *****

Resim
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Selamun Aleykum Hayırlı Hafta Sonları Geçirmeniz Dileği İle ...

Saygılar :)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Resim

ARTİZ Mİ ?
NE ARTİZİ ?
ARTİZ NE ARAR LA İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'NDE :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Hezeyan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hezeyan »

Forum Panosundan Uzaklaştırılmışım.Diger Üyelim 19 Mayısa Kadar Donmuş.

Bunun Sebebi NEDİR BİLMİYORUM AMA ORTADA HİÇ BİR DURUM YOKKEN KAPATILDI.BURDAN YÖNETİCİLERE SELAM OLSUN.

Ki Hesabımın Kapatılmasına Neden Olmuş Bi Durum Varsada Gostersinler Açıklasınlarda Gorelim Ozamn Benden Bu Foruma Ugrarsam Adam Dilim.

Her Neyse Yönetimi Göreve Çagırıyorum.Nedensiz Üyelik Kapamayla Olmaz Bu İşler.

Gelelim Turnuvaya.Bildiniz Gibi Murat Kardeşiminde Belirti Gibi Haftaya Pazar Lonca İçi Ws Turnuvamız Duzenlenicektir.

Katılım İçin Bana Veya Yönetimden Her Hangi Bir Arkadaşıma Başvuru Yapabilirsiniz.

Başvuruyu Yapan Üyelerimiz Kurtreiis ( Murat ) Kardeşime Katılım Bedelini Odeyip Turnuvada Mucadele Etme HAkkını Kazanıcaktır.

Gelelim Toprağım Sana :) :arrow: Geçen Turnuvaya Bende KAtılamadım.İnş İkimizde Pzar Gunu Turnuvada Oluruz.

Gelelim Paşam Mesut Sana :) :arrow: E Bi Zahmet Forumu Takip Edip Ogreni Ver Turnuvayı Dimi Ama :D Sen Listedesin Ücreti Murata Ode Gerisine Karışma :mrgreen:

Gelelim Loncamıza Yeni Katılan ( Her Ne Kadarda Tanımasam Da ) Elvan Ablamıza.Oyunda Saygın Kendini KAnıtlamış Bir Kişilik Oldunu Biliyorum.Loncamızda Gordume Bende EN Az Dİğer Arkadaşlarım Kadar Sevindim.İnş Bu Vesileyle Kendisiyle Tanışır İyi Vakitler Geçiririz.Tüm Kurt Ailesine Hayırlı Olsun.

Turnuvaya Katılan Üyelerin Listesinide Ben Düzenlicem Başvuruları Bana Yapmaya Özen Gösterin :) Yapmış Oldunuz Diğer Yönetici Arkadaşlarında Bana Çabuk Ulaştırmalarını Rica Ediyorum :)
Kurtlarxhezeyan - Hellhuman - Kurtlarxgüneş - Hezeyannn - İnciticixhezeyan
Kullanıcı avatarı
RoTa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RoTa »

Hezeyan yazdı:Forum Panosundan Uzaklaştırılmışım.Diger Üyelim 19 Mayısa Kadar Donmuş.

Bunun Sebebi NEDİR BİLMİYORUM AMA ORTADA HİÇ BİR DURUM YOKKEN KAPATILDI.BURDAN YÖNETİCİLERE SELAM OLSUN.

Ki Hesabımın Kapatılmasına Neden Olmuş Bi Durum Varsada Gostersinler Açıklasınlarda Gorelim Ozamn Benden Bu Foruma Ugrarsam Adam Dilim.

Gelelim Turnuvaya.Bildiniz Gibi Murat Kardeşiminde Belirti Gibi Haftaya Pazar Lonca İçi Ws Turnuvamız Duzenlenicektir.

Katılım İçin Bana Veya Yönetimden Her Hangi Bir Arkadaşıma Başvuru Yapabilirsiniz.

Başvuruyu Yapan Üyelerimiz Kurtreiis ( Murat ) Kardeşime Katılım Bedelini Odeyip Turnuvada Mucadele Etme HAkkını Kazanıcaktır.

Gelelim Toprağım Sana :) :arrow: Geçen Turnuvaya Bende KAtılamadım.İnş İkimizde Pzar Gunu Turnuvada Oluruz.

Gelelim Paşam Mesut Sana :) :arrow: E Bi Zahmet Forumu Takip Edip Ogreni Ver Turnuvayı Dimi Ama :D Sen Listedesin Ücreti Murata Ode Gerisine Karışma :mrgreen:

Gelelim Loncamıza Yeni Katılan ( Her Ne Kadarda Tanımasam Da ) Elvan Ablamıza.Oyunda Saygın Kendini KAnıtlamış Bir Kişilik Oldunu Biliyorum.Loncamızda Gordume Bende EN Az Dİğer Arkadaşlarım Kadar Sevindim.İnş Bu Vesileyle Kendisiyle Tanışır İyi Vakitler Geçiririz.Tüm Kurt Ailesine Hayırlı Olsun.

Turnuvaya Katılan Üyelerin Listesinide Ben Düzenlicem Başvuruları Bana Yapmaya Özen Gösterin :) Yapmış Oldunuz Diğer Yönetici Arkadaşlarında Bana Çabuk Ulaştırmalarını Rica Ediyorum :)
Bu YazdıkLarını Okumaya BiLe TenezüL EdecekLerini Sanmıyorum ;)
Her Zaman Dedigim Gibi İkv Yönetim Kadrosu Gevşemeden Başka Bişi BiLmez :lol:
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Hezeyan yazdı:Forum Panosundan Uzaklaştırılmışım.Diger Üyelim 19 Mayısa Kadar Donmuş.

NE HAFTAYASI KNK TURVUNA GUNU ICIN MURAT ABİ 16 MAYIS SAAT 18 YAZMIS BUGUN YANI :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Hezeyan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hezeyan »

Muratla Konuştumda Haftaya Dedi Tarihte Yanlışlık Yapmış Olabilir. :mrgreen:
Kurtlarxhezeyan - Hellhuman - Kurtlarxgüneş - Hezeyannn - İnciticixhezeyan
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Hezeyan yazdı:Muratla Konuştumda Haftaya Dedi Tarihte Yanlışlık Yapmış Olabilir. :mrgreen:

Arkadaşlar tarihi yanlış yazmışım galiba malum bu hafta Görev Destek Organizasyonu bitiyor hafyata pazar yapıcaz turnuvayı dalgın işte :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön