istanbulunruyasi yazdı:bu teke tek yapılacak olan turnuvalar'da defansif'ler olacak demistiniz bunda bi değişiklik mi oldu
ve ölüm oyununa hala katılamıyoruz ne zaman bir düzenleme yapılacak
Selam istanbulunruyasi ,
Bireysel turnuvalar ve ölüm oyunu kurallarında şu an için herhangi bir değişiklik yoktur.
Kural değişikliği ve düzenleme yapıldığında ilgili konularda duyuru yapılacaktır.İlginiz için teşekkür ederiz.
istanbulunruyasi yazdı:bu teke tek yapılacak olan turnuvalar'da defansif'ler olacak demistiniz bunda bi değişiklik mi oldu
Selam istanbulunruyasi ,
Bireysel turnuvalar ve ölüm oyunu kurallarında şu an için herhangi bir değişiklik yoktur.
Kural değişikliği ve düzenleme yapıldığında ilgili konularda duyuru yapılacaktır.İlginiz için teşekkür ederiz.
daha 2 hafta önce yada daha fazla hatırlamıyorum defansifler'de katılabilecek demistiniz ne değişti ?
Selam istanbulunruyasi ,
daha 2 hafta önce yada daha fazla hatırlamıyorum defansifler'de katılabilecek demistiniz ne değişti ?
Defansif dövüşme yeteneği , sunucu şampiyonası turnuvası için konuşulmuş ve bu yönde bir değişikliğe gidileceği söylenmişti.Ölüm oyunu için henüz bu değişiklik söz konusu değil.
Selam istanbulunruyasi ,
Defansif dövüşme yeteneği , sunucu şampiyonası turnuvası için konuşulmuş ve bu yönde bir değişikliğe gidileceği söylenmişti.Ölüm oyunu için henüz bu değişiklik söz konusu değil.
cümleleriniz cok karısık yada ben anlamıyorum suan'da turnuvalar'da defansif yeteneğe sahip kişiler katılabilecekler mi ?
Etkinlik İsmi : Kıyamet Neferi Ödülü (Oscar Ödülü)
Merhaba,
bu etkinliğin amacı yılda bir yapılarak forum içi oylama ile yapılacak bir rütbe sistemi oluşturmak.
Örneğin ;
En Araştırmacı Kişi ;
Aday 1 = .....
Aday 2 = .....
Bu konular anket olarak açılacak ve oylar kullanıcılara kapalı olarak gerçekleştirilecek.
Dallarda kazanan kişiler ayrı bir rütbe ve tag kazanacaklar. Forum rütbeleri ve Rütbe Resimleri kazanan kişiye göre değişecek.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
emredogan yazdı:etkinlikler keşke daha sık olsa daha iyi olucak
Selam emredogan ,
Etkinliklerimiz her ay yenileri eklenerek ve dönüşümlü olarak takvimimizde yerini almaktadır.Etkinlik saatleri , sunucuların daha yoğun olduğu akşam saatlerinde yapılmakta güne yayılmamaktadır.Öneriniz için teşekkür ediyoruz.
İyi eğlenceler!
Satırlarıma başlamadan önce... Öhöm, o farklı bir replikti. ) Merhabalar, naçizane bir kaç kelam etmek ister bu aciz kul, "Mühimmatı Getir" etkinliğinizde çok ciddi miktarlarda materyaller istemeniz oyuncuları bir hayli üzmekte, biliyoruz bu etkinliğin amacı stok yapmayı seven oyunculara bir şeyler kazandırmak, lakin yılların birikimi dahi bazen yetersiz kalıyor. Bu etkinlikte istenilen materyallerin azaltılmasına yönelik bir fikriyat mevcut mu? Sormak isterim. Saniyen, "Cümleyi Tamamla" , "Beğen, Paylaş, Kazan !" ve "Facebook Bil Kazan" etkinlikleriniz dışında diğer etkinliklerde verdiğiniz ödüller amiyane tabir ile biraz hafif geliyor, oyuncuyu daha doyurucu, etkinliğe daha heves ettirici hediyeler vermeyi düşünüyor musunuz? Bu hususta gelen talepler oldu mu ve olduysa nezdinizde ne kadar etkili oldu? Bunu da sormak isterim. Okuma lütfunda bulunduğunuz için teşekkürler, saygı ve sevgilerimle, iyi çalışmalar.
Daha önce önerildi mi bilmiyorum ancak aklıma gelen klasik ama eğlenceli olabilecek bir etkinlik geldi.
Yukarıda ki resimde olduğu gibi oyun içi NPC lerin ve ya herhangi bir karakterin konsept ya da oyun içi görüntüsü bu şekilde mozaiklenip "Resim de ki ünlüyü tahmin et" tarzında bir etkinlik yapılabilir.
Tabi benim mozaiklemem ve NPC seçimim biraz amatörce oldu ancak ekipte ilgili programlarla güzel mozaikleme yapabilecek arkadaşlar var diye biliyorum.