Megaxmustafa yazdı:Sizin Lonca Nızın Kadrousnu Merak edıyordum Her zman pASA Yazıyorum Foruma cıkmıyor Meger aDınız Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu bumus qırdım Gayet quzel Listenız Tebrık ederım cok ıı Bır Lonca Basarılarınızın Devamını Dilerim
Sımdıye kadar qorduqum en ıyı Lonca
Askımberat
Eyvallah Kardeş...
Güzel Düşüncelerin İçin Öncelikle teşekkürler...
Evet Gurur Tablomuzu Paşa Olarak Degilde,
PAŞA ların Loncası Olan Lonca Kuvai Milliye Olarak Actık Bunu Dedigin Gibi Bir Cok kimse Bilmiyor...
Gereken Kişiler Baksın Konuya Yeter Diye Düşünüyorum
2. Husus...Düşünceni Su Sekilde Pekiştirmek İsterim...
İKV Teşkilat Sunucusunda BİZİM KALDIGIMZ KADAR Hiç Bir Lonca yada Team Kurulupta Dagılmadan Kalamadı...
Bunun Elbet Sebebleri var Sebeblerimiz BİRLİK BERABERLİGİMİZDEDİR...
Birlik Ve Beraberligimizin Hiç Bozulmaması Temennisi İle...
Saygılarımla...PAŞA ların Loncası Lonca Kuvai Milliye Başkanı PaşaxFatih-Maşuk-Gönlüm...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Tüm Paşa kardeşlerimin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerim ile kutlarım.Gelecekte herşeyin gönüllerince olması, sağlık, huzur ve afiyet dileklerimi forum aracılığı ile siz değerli gönül dostlarıma iletirim Hayırlı Bayramlar..
Paşaxmüdür & Paşaxsalih
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Megaxmustafa yazdı:Sizin Lonca Nızın Kadrousnu Merak edıyordum Her zman pASA Yazıyorum Foruma cıkmıyor Meger aDınız Kuva-i Milliye Loncası Gurur Tablosu bumus qırdım Gayet quzel Listenız Tebrık ederım cok ıı Bır Lonca Basarılarınızın Devamını Dilerim
Sımdıye kadar qorduqum en ıyı Lonca
Askımberat
Eyvallah Kardeş...
Güzel Düşüncelerin İçin Öncelikle teşekkürler...
Evet Gurur Tablomuzu Paşa Olarak Degilde,
PAŞA ların Loncası Olan Lonca Kuvai Milliye Olarak Actık Bunu Dedigin Gibi Bir Cok kimse Bilmiyor...
Gereken Kişiler Baksın Konuya Yeter Diye Düşünüyorum
2. Husus...Düşünceni Su Sekilde Pekiştirmek İsterim...
İKV Teşkilat Sunucusunda BİZİM KALDIGIMZ KADAR Hiç Bir Lonca yada Team Kurulupta Dagılmadan Kalamadı...
Bunun Elbet Sebebleri var Sebeblerimiz BİRLİK BERABERLİGİMİZDEDİR...
Birlik Ve Beraberligimizin Hiç Bozulmaması Temennisi İle...
Saygılarımla...PAŞA ların Loncası Lonca Kuvai Milliye Başkanı PaşaxFatih-Maşuk-Gönlüm...
GEREKEN KİŞİLERDE BEN WAR MIYIM LA :mrgreen: :mrgreen:
YOKSUN DERSEN BAKMAYCAM BİDİYA :mrgreen: :mrgreen:
KArdeşlik MAlatya/Merkezden yazıyorum herkese bol bol selamlarımı iletip Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum.Herkesi Çok çok özledim.Herkese başarılar dileyip kısa kesiyorum.Görüşmek dilegi ile Allaha emanet olun Kendinize dikkat edin
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
pasaforum yazdı:Tüm Paşa kardeşlerimin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerim ile kutlarım.Gelecekte herşeyin gönüllerince olması, sağlık, huzur ve afiyet dileklerimi forum aracılığı ile siz değerli gönül dostlarıma iletirim Hayırlı Bayramlar..
Paşaxmüdür & Paşaxsalih
Biraz Gec Oldu Ama
Eyw Salih Hepimizin Gecmiş Ramazan Bayramını Kutlarım...
Nice Bayramlara Paşa Ailesi İle
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...