Üretici ve Madencilere Müjde
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
Ben bu işi sevmemiştim ama yolda 2 farklı gördüğüm yerdeki madeni çekerek 10 dakika içinde 2 tane menekşe çekmiş oldum ve onu sattığım parayla bir kısmını hazırlamış olduğum madenlerin üstüne ekleyerek ibni ibni ceket ürettim falan yani güzel olmuş aslında 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşım bende onu diyorum.Ben 1saatte 2mavi topaz çektiğim zamanı biliyorum daha geçen gün.Ama işte eskiden maden çekemeyenler yakınırdır bir kişi madene oturuyo hepsini alıyo biz üretemiyoz diye ejder şimdi o yakınanlar rahatladı o madene oturanların keyfi kaçtı.Burda oyunu 1kişi oynamıyo 1000lerce kişi oynuyor.Hep bana hep bana olmaz tabikide mesela bu hafta fazla maden çekmedim madenlerimi biriktirip büyüme ejder üretmeye çalışıyorum...
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bence iksirler ucuzlamalı çünkü iksirler son sınıf madenlerden yapılıyor ve çok maden var düşün ...
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Şimdi arkadaşım düşüncen pek doğru sayılmaz.Madenler 16oldu ama hepsi yan yana değilki çekebilesin.Misal adada 6mavi madeni biliyorum ben.Yani 20dkda bir kalktığınıda düşünürsek.Hepsinide çekemiyeceğine göre sana fazla birşey kalmıyor.Ama bağzı madenler için bu söylediğin geçerli olabilir.Fakat buda iksir fiyatlarına fazla bir etki yapmaz.Benim düşüncem iksir fiyatları en fazla 2katına çıkacak ve herkes kendi iksirini kendi üretmeye başlıycak(ki ben öyle yapıyorum)xARZx yazdı:Bence iksirler ucuzlamalı çünkü iksirler son sınıf madenlerden yapılıyor ve çok maden var düşün ...
- tetikci1462
- Acemi Savaşçı
GM BEY SU BENIM ATI GV R 4350C 512I EKRAN KARTINADA Bİ ÇÖZÜM BULSAK EKRANDAN RENKLER CIKIP GİDİYOR VE GRUP ÖLGELERİNDE DAHA ÇOK OLUYOR YARDIM
Saygılarım
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Aynen ATI radeon benimki bendede oluyor poligon hatasıtetikci1462 yazdı:GM BEY SU BENIM ATI GV R 4350C 512I EKRAN KARTINADA Bİ ÇÖZÜM BULSAK EKRANDAN RENKLER CIKIP GİDİYOR VE GRUP ÖLGELERİNDE DAHA ÇOK OLUYOR YARDIM

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Tebrik ediyorum tam konusunu bulmuşsunuzCanceazi yazdı:Aynen ATI radeon benimki bendede oluyor poligon hatasıtetikci1462 yazdı:GM BEY SU BENIM ATI GV R 4350C 512I EKRAN KARTINADA Bİ ÇÖZÜM BULSAK EKRANDAN RENKLER CIKIP GİDİYOR VE GRUP ÖLGELERİNDE DAHA ÇOK OLUYOR YARDIM
Bence süre uzatılması kötü olmuş çünkü ortaya daha az şelit iridyum budaksız vb. degerli maden cıkcak insanlarda bu madenler nadir bulundugu için daha pahalıya satcak ! :!: :!: :!:

Ölümcülxkaos
Daha da zorlaştı saf çıkması şuna bak geçen topaz çekim dedim x29'da 1 tane çıktı.
Şuan abazon odunu çekiyorum ve x42 abazon odunu ve sıfır budaksız abazon.
Ne yapayım bu odunları siz söyleyin ihtiyacı olan varmı
Şuan abazon odunu çekiyorum ve x42 abazon odunu ve sıfır budaksız abazon.
Ne yapayım bu odunları siz söyleyin ihtiyacı olan varmı
Eski sisteme dewam edip saf çıkma oranını 4 kat arttırsalar asıl o zaman herkes şaherserlerin tadına bakacak. 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz