Bu sayfaya yorum yapmayı gereksiz buluyorum ama madem adım geçti şunu ekleyeyim : Bugün ölüm oyununa katılan kişi ben değil , arkadaşımdı ama hygieai arkadaşımı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Anlasılan bana karsı nasıl bir kin ve nefret besledi iseniz .) Bütün ekibi örgütleyip arkadasın üstüne saldırtmışsınız 1*2 dk kaçtım diyor onlardan . Bunu yapabilecek kadar basitseniz , yazık size ve loncanızın durumuna derim güler geçerim size ve harcadığım zamana da acımaktan yapabileceğim başka birşey kalmaz.GodfreyxSpider07 yazdı:Şifacı sınıfı 1. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxkorsanx
Şifacı sınıfı 2. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxxayanxx
ve Şifacı sınıfı son. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxalp,Godfreyxhygieia(Hygieia)
arkadaşlarımı can-ı gönülden tebrik ediyorum.Çekemeyenler antenle uğraşmasın digitürk alsın ayda 9.90 tl'den başlayan fiyatlarla
Rocnqpung arkadaşımıza da ilk ölme başarısını gösterdiği için özel tebriklerimizi yolluyoruz
Special thanks : Rocnqpung
The Godfrey
Re: The Godfrey
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Parazitlere aldırmadan devam
Güncel..
Güncel..
Rocnqpung yazdı:Bu sayfaya yorum yapmayı gereksiz buluyorum ama madem adım geçti şunu ekleyeyim : Bugün ölüm oyununa katılan kişi ben değil , arkadaşımdı ama hygieai arkadaşımı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Anlasılan bana karsı nasıl bir kin ve nefret besledi iseniz .) Bütün ekibi örgütleyip arkadasın üstüne saldırtmışsınız 1*2 dk kaçtım diyor onlardan . Bunu yapabilecek kadar basitseniz , yazık size ve loncanızın durumuna derim güler geçerim size ve harcadığım zamana da acımaktan yapabileceğim başka birşey kalmaz.GodfreyxSpider07 yazdı:Şifacı sınıfı 1. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxkorsanx
arkadaşlarımı can-ı gönülden tebrik ediyorum.Çekemeyenler antenle uğraşmasın digitürk alsın ayda 9.90 tl'den başlayan fiyatlarla
Rocnqpung arkadaşımıza da ilk ölme başarısını gösterdiği için özel tebriklerimizi yolluyoruz
Special thanks : RocnqpungBöyle devam edin .)/color]
Ben lodos çardaydım ve senin olduğunu adım gibi biliyordum senin gibi karaktersiz görmedim bu 1.
2. olarak tüm ekibi örgütlemekte bi stratejinin parçasıdır ne oldu dostların yardım edemedi mi yediremiyeceksen girmeyeceksin . Ölüm Oyunu burası ölmeyi yediremeyeceksen girme.
3. ve son olarak tüm lodoslar Godfreyxkorsanx e daldı biz niye sesimizi çıkartmadık.
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
SouLaNqeL yazdı:Rocnqpung yazdı:Bu sayfaya yorum yapmayı gereksiz buluyorum ama madem adım geçti şunu ekleyeyim : Bugün ölüm oyununa katılan kişi ben değil , arkadaşımdı ama hygieai arkadaşımı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Anlasılan bana karsı nasıl bir kin ve nefret besledi iseniz .) Bütün ekibi örgütleyip arkadasın üstüne saldırtmışsınız 1*2 dk kaçtım diyor onlardan . Bunu yapabilecek kadar basitseniz , yazık size ve loncanızın durumuna derim güler geçerim size ve harcadığım zamana da acımaktan yapabileceğim başka birşey kalmaz.GodfreyxSpider07 yazdı:Şifacı sınıfı 1. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxkorsanx
Ben lodos çardaydım ve senin olduğunu adım gibi biliyordum senin gibi karaktersiz görmedim bu 1.
2. olarak tüm ekibi örgütlemekte bi stratejinin parçasıdır ne oldu dostların yardım edemedi mi yediremiyeceksen girmeyeceksin . Ölüm Oyunu burası ölmeyi yediremeyeceksen girme.
3. ve son olarak tüm lodoslar Godfreyxkorsanx e daldı biz niye sesimizi çıkartmadık.
O hesapta ben yoktum demenin nesi sana ters anlamıs değilim.
Hesapta murat can vardı benim adım numan.
Tılsımın eskilerindenim başından beri kılım sana. Loncanla da aramızı açtırdın istediklerine ulasıyorsun aferin sana . Böyle Devam et yakında en zavallı kişi rozetini almaya hak kazanırsın Bu sizin lonca sayfanıza yaptıgım son yorumdur , kavrulun kıskançlığınızda harcadıgım zamana ve sırf bu konuya yazdıgım için artan ileti sayıma acıyorum. iyi forumlar
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Bu Roncpunq şimdide size mi bulaştı ...
GodfreyxSpider07 yazdı:Parazitlere aldırmadan devam![]()

Rocnqpung yazdı:SouLaNqeL yazdı:Rocnqpung yazdı:Bu sayfaya yorum yapmayı gereksiz buluyorum ama madem adım geçti şunu ekleyeyim : Bugün ölüm oyununa katılan kişi ben değil , arkadaşımdı ama hygieai arkadaşımı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Anlasılan bana karsı nasıl bir kin ve nefret besledi iseniz .) Bütün ekibi örgütleyip arkadasın üstüne saldırtmışsınız 1*2 dk kaçtım diyor onlardan . Bunu yapabilecek kadar basitseniz , yazık size ve loncanızın durumuna derim güler geçerim size ve harcadığım zamana da acımaktan yapabileceğim başka birşey kalmaz.GodfreyxSpider07 yazdı:Şifacı sınıfı 1. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxkorsanx
Tılsımın eskilerindenim başından beri kılım sana. Loncanla da aramızı açtırdın istediklerine ulasıyorsun aferin sana . Böyle Devam et yakında en zavallı kişi rozetini almaya hak kazanırsın Bu sizin lonca sayfanıza yaptıgım son yorumdur , kavrulun kıskançlığınızda harcadıgım zamana ve sırf bu konuya yazdıgım için artan ileti sayıma acıyorum. iyi forumlar
En başlarda adam değilsin ondan kıl olabilirsin o normaldir.
Benim yerim belli bu sunucuda sen merak etme senin gibi 2-3 itemle delikanlı adam olanların lafıyla yürümez bu işler.
Ha bu arada kıskanılacak neyin var ? Şifacı zırhın mı ? Neyini kıskanıcam onun kıvırda üstüne otur belki egonu tatmin edersin.
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
SouLaNqeL yazdı:Rocnqpung yazdı:SouLaNqeL yazdı:Rocnqpung yazdı:Bu sayfaya yorum yapmayı gereksiz buluyorum ama madem adım geçti şunu ekleyeyim : Bugün ölüm oyununa katılan kişi ben değil , arkadaşımdı ama hygieai arkadaşımı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Anlasılan bana karsı nasıl bir kin ve nefret besledi iseniz .) Bütün ekibi örgütleyip arkadasın üstüne saldırtmışsınız 1*2 dk kaçtım diyor onlardan . Bunu yapabilecek kadar basitseniz , yazık size ve loncanızın durumuna derim güler geçerim size ve harcadığım zamana da acımaktan yapabileceğim başka birşey kalmaz.GodfreyxSpider07 yazdı:Şifacı sınıfı 1. Ölüm Oyunu birincisi Godfreyxkorsanx
En başlarda adam değilsin ondan kıl olabilirsin o normaldir.
Benim yerim belli bu sunucuda sen merak etme senin gibi 2-3 itemle delikanlı adam olanların lafıyla yürümez bu işler.
Ha bu arada kıskanılacak neyin var ? Şifacı zırhın mı ? Neyini kıskanıcam onun kıvırda üstüne otur belki egonu tatmin edersin.
Bildiğin Gibi Devam et Gördük Adamlığınızı. İyi Forumlar.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Nabza göre şerbet aslanım
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
Bu sizin lonca sayfanıza yaptıgım son yorumdur
Gördük aslanım adamlığınıBildiğin Gibi Devam et Gördük Adamlığınızı. İyi Forumlar.
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
GodfreyxSpider07 yazdı:
Üye Kadromuz
√ Godfreyxkorsanx,Godfreyxkorsan,Godfreyxxkorsan[Emre]
√ Godfreyxeminxx,Godfreyxxemin[Emin]
√ Godfreyxenesxx ,Godfreyxxenesx,Godfreyxxenes[Enes]
√ Godfreyxköstebek[Emre]
√ Godfreyxboys,Godfreyxxboys[Hüseyin]
√ Godfreyxdufyx[Ahmet]
√ Godfreyxcellad,Godfreyxcelladxx[Nazım]
√ Godfreyxxayanxx[Göker]
√ Godfreyxspyder,Godfreyxspider,Godfreyxspiderfr[Sercan]
√ Godfreyxmanly,Godfreyxxmanly[Emre]
√ Godfreyxsensizim [Sümeyra]
√ Godfreyxfınısh[Bilal]
√ Godfreyxsaian,Godfreyxsaianx,Godfreyxxsaianxx[Umut]
√ Godfreyxbyhomne[Nuri]
√ Godfreyxkornistx[Selcen]
√ Godfreyxalp,Godfreyxhygieia[Alp]
√ Godfreyxrehavet,Godfreyxxrehavet[Mustafa]
√ Godfreyxrubı[Rümeysa]
√ Godfreyxdoctorx,Godfreyxfikipewn[Onur]
√Godfreyxamartis,Godfreyxamartisx[Umut]
√Godfreyxesay[Ethem]
√Godfreyxkuşş[Oğuzhan]
√Godfreyxmemiş[Ömer]
√Godfreyxwhisper,Godfreyxsalvo[Yiğit]
√Godfreyxbugraxx,Godfreyxambrosia[Buğra]
҉ Loncamızda belirli bir başkan yoktur kararlar ortak alınır.
Kula bela gelmez hak yazmayınca hak bela yazmaz kul azmayınca...