Ben seviyorum Teşkilat'ı yaa. Agah, Komutan falan iyi insanlar :lol:
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi
2009-2013
Valla aga grub bölgesi olması çok iyi olmadı bence de . yani ben daha sğınağa falan bile giremedim onu bırak kadim hidraya bile gitmedim hiçJouRney yazdı:Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi![]()
Teşkilat'a karşı çıkalım ! Komutan'a saldırı falan düzenleyelim
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
- Lodosxbaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yaa ben hiç izleyemiyorum açılmıyor bende anlayamadım :? :?
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
/ katıl ben junonu kesemedım hıc bı carımla,kenan yapıp duruyorum ondan zırnık düşmedi.cemberlıden yenı ıtemler gelcek,item dusurenle dıgerlerı arasında ucurum olucakPrivacyT yazdı:Valla aga grub bölgesi olması çok iyi olmadı bence de . yani ben daha sğınağa falan bile giremedim onu bırak kadim hidraya bile gitmedim hiçJouRney yazdı:Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi![]()
Grub Bölgesi yeter bize Sığınak ile Miğrat. Çemberlitaş normal bölge olsaydı, yeni seviye gelmeseydi de olurdu yaniibrahimking yazdı:/ katıl ben junonu kesemedım hıc bı carımla,kenan yapıp duruyorum ondan zırnık düşmedi.cemberlıden yenı ıtemler gelcek,item dusurenle dıgerlerı arasında ucurum olucakPrivacyT yazdı:Valla aga grub bölgesi olması çok iyi olmadı bence de . yani ben daha sğınağa falan bile giremedim onu bırak kadim hidraya bile gitmedim hiçJouRney yazdı:Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi![]()
Biz eski eşyalarla öyle gezelim, adamlar Çemberlitaş'ta yeni eşyaların tadına varsınlar :evil:
Artık Grub Bölgesi gelmesin bu Çemberlitaş'tan başka yaa
2009-2013
Özelden link yolladım bi gir kardeşneowinIIII yazdı:Yaa ben hiç izleyemiyorum açılmıyor bende anlayamadım :? :?

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
HakanbuscaTakent yazdı:Arkadaş doğru diyor sonuçta hep fuarda yayınlıyorlar.Ve tatil zamanlarında eklenti geliyor.Kronik35 yazdı:Arkadaşlar güncelleme gelirse ya somestre tatilinde gelir yada yaz tatilinde(Haziran ayına mütakiben)gelir.Çünkü tatil olunca insanlar rahat oluyor işleri güçleri vs. bi kenara bırakıp oyuna yöneliyorlar ve oyun ozamanlar zevk ve heyecan veriyor.O bakımdan Bu Kısır Döngü bozulursa ''Canceazi'' arkadaşında dediği gibi rekabet kalmaz...yavaş yavaş sunarlarsa hem oyunun zevkine varırız hemde oyuna gereken ilgiyi göstermiş oluruz.(Tabi buna plus paket ve kutu alarakta...)
İyi Forumlar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Haziran en ideal zaman bence .. Bende zaten şu an oynamıyorum, derslerden dolayı. ama yazın plus falan yeni çar kascam .DDCanceazi yazdı:HakanbuscaTakent yazdı:Arkadaş doğru diyor sonuçta hep fuarda yayınlıyorlar.Ve tatil zamanlarında eklenti geliyor.Kronik35 yazdı:Arkadaşlar güncelleme gelirse ya somestre tatilinde gelir yada yaz tatilinde(Haziran ayına mütakiben)gelir.Çünkü tatil olunca insanlar rahat oluyor işleri güçleri vs. bi kenara bırakıp oyuna yöneliyorlar ve oyun ozamanlar zevk ve heyecan veriyor.O bakımdan Bu Kısır Döngü bozulursa ''Canceazi'' arkadaşında dediği gibi rekabet kalmaz...yavaş yavaş sunarlarsa hem oyunun zevkine varırız hemde oyuna gereken ilgiyi göstermiş oluruz.(Tabi buna plus paket ve kutu alarakta...)
İyi Forumlar.
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Yaza kadar oyunun botu çıkmazsa neden olmasın.SoundR yazdı:Haziran en ideal zaman bence .. Bende zaten şu an oynamıyorum, derslerden dolayı. ama yazın plus falan yeni çar kascam .DDCanceazi yazdı:HakanbuscaTakent yazdı:Arkadaş doğru diyor sonuçta hep fuarda yayınlıyorlar.Ve tatil zamanlarında eklenti geliyor.Kronik35 yazdı:Arkadaşlar güncelleme gelirse ya somestre tatilinde gelir yada yaz tatilinde(Haziran ayına mütakiben)gelir.Çünkü tatil olunca insanlar rahat oluyor işleri güçleri vs. bi kenara bırakıp oyuna yöneliyorlar ve oyun ozamanlar zevk ve heyecan veriyor.O bakımdan Bu Kısır Döngü bozulursa ''Canceazi'' arkadaşında dediği gibi rekabet kalmaz...yavaş yavaş sunarlarsa hem oyunun zevkine varırız hemde oyuna gereken ilgiyi göstermiş oluruz.(Tabi buna plus paket ve kutu alarakta...)
İyi Forumlar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN