Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen JouRney »

Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi :)

Ben seviyorum Teşkilat'ı yaa. Agah, Komutan falan iyi insanlar :lol:
2009-2013
Kullanıcı avatarı
PrivacyT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen PrivacyT »

JouRney yazdı:Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi :)

Valla aga grub bölgesi olması çok iyi olmadı bence de . yani ben daha sğınağa falan bile giremedim onu bırak kadim hidraya bile gitmedim hiç :D Nese olsun sağlık olsun :D :D :D

Teşkilat'a karşı çıkalım ! Komutan'a saldırı falan düzenleyelim :D Eğlenceli olur :D :D
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü
Resim Resim Resim
Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

http://www.youtube.com/watch?v=Uk7EDiaLazc

Daha net izleyebilirsiniz...
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
neowinIIII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen neowinIIII »

Lodosxbaskan yazdı:http://www.youtube.com/watch?v=Uk7EDiaLazc

Yaa ben hiç izleyemiyorum açılmıyor bende anlayamadım :? :?
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

PrivacyT yazdı:
JouRney yazdı:Evet sanırım Teşkilat'ı bırakıyoruz, onlara karşı çıkıyoruz. Biraz saçma gibi :)

Valla aga grub bölgesi olması çok iyi olmadı bence de . yani ben daha sğınağa falan bile giremedim onu bırak kadim hidraya bile gitmedim hiç :D
/ katıl ben junonu kesemedım hıc bı carımla,kenan yapıp duruyorum ondan zırnık düşmedi.cemberlıden yenı ıtemler gelcek,item dusurenle dıgerlerı arasında ucurum olucak
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

ibrahimking yazdı:
PrivacyT yazdı:

Valla aga grub bölgesi olması çok iyi olmadı bence de . yani ben daha sğınağa falan bile giremedim onu bırak kadim hidraya bile gitmedim hiç :D
/ katıl ben junonu kesemedım hıc bı carımla,kenan yapıp duruyorum ondan zırnık düşmedi.cemberlıden yenı ıtemler gelcek,item dusurenle dıgerlerı arasında ucurum olucak
Grub Bölgesi yeter bize Sığınak ile Miğrat. Çemberlitaş normal bölge olsaydı, yeni seviye gelmeseydi de olurdu yani :) Bide bu yeni eşyalar bence Meran Labirent'te falan da düşmeli yani. Şu 49 Seviye zırhların tek efsunluları, efsunsuzları falan düşse iyi olur :)
Biz eski eşyalarla öyle gezelim, adamlar Çemberlitaş'ta yeni eşyaların tadına varsınlar :evil:

Artık Grub Bölgesi gelmesin bu Çemberlitaş'tan başka yaa :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SymanTec »

neowinIIII yazdı:
Lodosxbaskan yazdı:http://www.youtube.com/watch?v=Uk7EDiaLazc

Yaa ben hiç izleyemiyorum açılmıyor bende anlayamadım :? :?
Özelden link yolladım bi gir kardeş ;)
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

HakanbuscaTakent yazdı:
Kronik35 yazdı:Arkadaşlar güncelleme gelirse ya somestre tatilinde gelir yada yaz tatilinde(Haziran ayına mütakiben)gelir.Çünkü tatil olunca insanlar rahat oluyor işleri güçleri vs. bi kenara bırakıp oyuna yöneliyorlar ve oyun ozamanlar zevk ve heyecan veriyor.O bakımdan Bu Kısır Döngü bozulursa ''Canceazi'' arkadaşında dediği gibi rekabet kalmaz...yavaş yavaş sunarlarsa hem oyunun zevkine varırız hemde oyuna gereken ilgiyi göstermiş oluruz.(Tabi buna plus paket ve kutu alarakta...)
İyi Forumlar.
Arkadaş doğru diyor sonuçta hep fuarda yayınlıyorlar.Ve tatil zamanlarında eklenti geliyor.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

Canceazi yazdı:
HakanbuscaTakent yazdı:
Kronik35 yazdı:Arkadaşlar güncelleme gelirse ya somestre tatilinde gelir yada yaz tatilinde(Haziran ayına mütakiben)gelir.Çünkü tatil olunca insanlar rahat oluyor işleri güçleri vs. bi kenara bırakıp oyuna yöneliyorlar ve oyun ozamanlar zevk ve heyecan veriyor.O bakımdan Bu Kısır Döngü bozulursa ''Canceazi'' arkadaşında dediği gibi rekabet kalmaz...yavaş yavaş sunarlarsa hem oyunun zevkine varırız hemde oyuna gereken ilgiyi göstermiş oluruz.(Tabi buna plus paket ve kutu alarakta...)
İyi Forumlar.
Arkadaş doğru diyor sonuçta hep fuarda yayınlıyorlar.Ve tatil zamanlarında eklenti geliyor.
Haziran en ideal zaman bence .. Bende zaten şu an oynamıyorum, derslerden dolayı. ama yazın plus falan yeni çar kascam .DD
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

SoundR yazdı:
Canceazi yazdı:
HakanbuscaTakent yazdı:
İyi Forumlar.
Haziran en ideal zaman bence .. Bende zaten şu an oynamıyorum, derslerden dolayı. ama yazın plus falan yeni çar kascam .DD
Yaza kadar oyunun botu çıkmazsa neden olmasın.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön