sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

EklentiPaketi yazdı:
MaHKuMII yazdı:Kuşun tribi, sahibine :mrgreen: kafesini kırdığı için ona küfür bile atıyorr :mrgreen: :twisted:
Haa öyle desene ya, şimdi ne kadar sevimli oldu anlatamam, tweety gibi yani. Sahi adminlerin bug ını bulduk, yönetime dolaylı küfür serbest o zaman. Biri beni rapor etsin de videoyu görüp blaviken kasabını atsınlar forumdan
Valla onu ne zaman yapacaklar bende merak ediyorum. Ama o kadarı da yemez be kardeşim. :D
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

EklentiPaketi yazdı:
MaHKuMII yazdı:Kuşun tribi, sahibine :mrgreen: kafesini kırdığı için ona küfür bile atıyorr :mrgreen: :twisted:
Haa öyle desene ya, şimdi ne kadar sevimli oldu anlatamam, tweety gibi yani. Sahi adminlerin bug ını bulduk, yönetime dolaylı küfür serbest o zaman. Biri beni rapor etsin de videoyu görüp blaviken kasabını atsınlar forumdan
Güncelleme gelmedi mi zamanla o da olur merak etme :mrgreen: :ugeek:
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Admin de gelmiş banla bunu ağabey, şu beyaz saçlı olan küfürlü şeyler koymuş foruma :| :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Adamlar cool takılıyor aga adam oyun çıkmadan önce tvlere spot koyar bir şey yapar sonra yine sus pus neymiş oyun beklenenden erken şey olmuş tvdeki spot ne aga o zaman geçecekler bu işleri sobeenin sitesi felan halen güncel degil resmi bir açıklama yok hiçbir şey degil youtube kanalında videolar gizli çok saçma işler yapıyolar la bunlar projeden projeye hiçbirini sallamıyorlar 3 sene burda birbirimizi yedik şimdi yine oyun ne olacak onu atışıyoruz pehhh icf 30 oyuncusuyla direniyor sobee icf diye bir oyun yaptım diye övünüyor 3 senedir tek kelime etmesin yetkili kısım ikv diye bir oyunum var diye övün olmaz.Satın aga şu oyunlarınız başka firmaya kader mühürleride sizin olsun herkesin arası iyi olsun.Yapmayın böyle şeylere bakın madbyteın rpg oyunu yok satın onlara işte ne geçecek oyunları bekletip oyunu bitirince yazıktır lan..
Kullanıcı avatarı
LAEDRIMAHLAS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen LAEDRIMAHLAS »

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.
Güzel bir aciklama, ama keske kapasitenizin yettigi kadar yolunuza devam etseydiniz. Yani hazirki elinizdeki oyunu bir adam edemediniz, birde baska oyunlar yazmaya calisiyorsunuz. Kendi kendinizi rezil etme de bir numarasiniz.
L A E D R I M A H L A S

Süreçlere Değil, Sonuçlara İhtiyacamız Var. Bütün Süreçleri Yak, Sonuç Senin Olacak.

-TEŞKİLAT-
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Google'a "Kader Mühürleri" diye arama yaptığım zaman facebook sayfası oyunun sitesinden üstte çıkıyor seo eklentileri ile hızlıca bir kontrol ettim ve h etiketlerinde büyük bir yanlışlık yapıldığını fark ettim;
<H1>: Kapalı Beta testlerine katıl!
<H1>: E-Spor ve MMORPG bir arada
<H1>: Detaylı ve heyecan verici hikaye örgüsü
<H1>: Benzersiz savaş mekanikleri, dengeli oynanış
<H1>: Estetik, merak uyandırıcı ve öğretici
<H1>: %100 yerli yapım

Her sayfada bir tane olması gereken <h1> etiketi anasayfada 6 kere kullanılmış düzeltilmediği takdirde Google filtresine girebilir.
Nihat Abi'ye mesaj atmıştım bunu yazarken cevap verdi artık haberleri var.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
commodore07
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen commodore07 »

ikizler92 yazdı:Merhaba bugün forumda bir çoğumuzun tartışma konusu yaratan gündeme düşen bu yenı oyun mevzusundan bahsetmek istiyorum Kader Mühürleri isimli bir oyun beta sürümü olarak sanırım yakın da piyasaya sürülecek ikv benzeri bir oyun olması beklentiler arasında.Oyuncuların ve benim de tahmin ettiğim gibi sanırım ikv ye yıllardır yenilik gelmemesinin sebebi sobee yetkililerin bu oyuna zaman harcamaları ve bu süre zarfında bizimde yatırdıgımız paraların ikv için hiç birşey yapılmamasıdr.Muhtemelen bu yeni piyasaya sürülecek oyunda ikv oyuncularının büyük katkısı olacak.Ben bu konuyla ilgili siz oyunculara soruyorum sizce bu desteği hak ediyorlar mı ? bizim bu oyuna verdiğimiz emekleri heba edip yeni oyuna yatırım yapıp bu oyunu bitiren sobeeye oyuncular olarak bu oyunu oynayarak destek çıkmalımıyız ? Benım cevabım HAYIRR ! Sizde benim gibi olun arkadaşlar koyun olmayın !! bu oyuna yenilik getirmiyorlarsa yeni oyunlarınıda oynamayalım bızım desteğimizi hak etmiyorsunuz HAKKK ETMİYORSUNUZ !!
Öncelikle Ben bu oyunun Beta zamanından(2005 yılından) kalma, eski bir oyuncusuyum. Sırf bu mesajı yazmak için üye oldum. Eski üyeliğim silinmiş sanırım. Oyunu, 2009 sonlarında bıraktım çünkü oyun tam o zamanlarda ölmüştü zaten. Oyunun tüm gerçek oyuncuları gitmiş, yerine babalarının paralasıyla aldıkları plus hesaplar ile ilkokul, lise çağından çocukları gelmişti. O yaşlarda baba parası yemek sorun değil tabi ama oyuna gerçekten zaman ve emek harcayarak buralara gelmişken, birden bire bu yaştaki çocukların oyuna akın etmesiyle birlikte oyunun seviyesi düştü. Oyundaki o güzel ortam yokoldu. Bu küçük çocuklar, birçok kaliteli ve plus hesabı olmayan arkadaşımızı hırsızlıkla vs ile Plus kanallarından suçlayıp onlara zarar verdiler. Anamıza bacımıza küfrettiler. Oyundaki karşılıklı sevgi ve saygı seviyesini türlü şekillerde yerin dibine soktular.

O zamanlar Lonca sistemi yoktu, kendimiz lonca kurup Loncanın adı başta olacak şekilde yeni karakterler açıyorduk. Kuklacı sunucusunun en saygın ve güçlü loncalarından biriydik. Sonra bu dediğim, çoluk çocuk kaynayan zaman geldi ve biraz da iş güç bahanesiyle oyundan soğuyup birer birer oyunu bıraktık.

Şimdi oyunun marketi olmuş, tamamen para harcatmaya yönelik bir sisteme geçilmiş. Bu bitik oyuna insanların nasıl para harcayabildiğini aklım almıyor. Ben bıraktığımdan beri oyunda neredeyse hiçbir şey değişmemiş. Eğer vaktimi harcamış olsaydım verdiğim zamana çok üzülürdüm.

Biz oyunu zevk için, Türk oyunu olduğu için, içerisindeki o güzel insanlarla sohbet etmek, birlikte birşeyler yapabilmek için oynuyorduk. Bu bitince oyun da bitti bizim için... Zaman ve para tuzağına dönüştü...

Eminönü bölgesinde 20-30 kişi yarım saatte ancak bir tepegöz keserdik. Nerde o günler :)

Geçen sene boş bir haftasonumda oyundaki ortamı merak edip bir karakter açarak oynayayım bakalım dedim, belki eski bir tanıdığa denk geliriz umuduyla... Biz eskiden yani başlayanlara yardım eder, muhabbet kurar bu şekilde oyun içerisinde sosyalleşirdik. Oyunda hiçbir görevde bir kişi bile bana yardım etmedi. Herkes heni açılan belli bölgelere gitmiş, kendi grupları dışında kimseyle muhattap olmuyorlar. 1 dk içerisinde bana yardım edip beni 1 saatten kurtulabilecek kişiler, işim var diyerek gidiyorlar. Oyun oynuyorsun zaten ne işi arkadaş! Sonuç olarak oyundaki durum daha da kötüye gitmiş.

Siz de bu oyuna hala para harcıyorsunuz. Ama adamlar oyuna olan desteklerini keseli yıllar olmuş haberiniz yok. Sadece sunucuları açık tutuyorlar.
Bu arada ben oyun oynamayı yıllar önce bıraktım, çünkü gerçek hayata ciddi anlamda hiçbir katkısının olmadığını gördüm.

Sizin de oyunu bırakıp gerçek hayata dönmenizi tavsiye ederim. Bu oyuna bu zamana kadar yaptığınız tüm parasal yatırımları toplayın. Yanına Harcadığınız zamanı Gün Ay Yıl olarak hesaplayıp yazın. İşte hayatta diğer kişilerden bu kadar geridesiniz. Bunları çöpe atmışsınız.

Bu tarz oyunların bir gün öleceği zaten kesidir. Bu nedenle MMORPG tarzında bir oyuna böyle bir yatırım yapmak saçmalıktır.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

commodore07 yazdı:
ikizler92 yazdı:Merhaba bugün forumda bir çoğumuzun tartışma konusu yaratan gündeme düşen bu yenı oyun mevzusundan bahsetmek istiyorum Kader Mühürleri isimli bir oyun beta sürümü olarak sanırım yakın da piyasaya sürülecek ikv benzeri bir oyun olması beklentiler arasında.Oyuncuların ve benim de tahmin ettiğim gibi sanırım ikv ye yıllardır yenilik gelmemesinin sebebi sobee yetkililerin bu oyuna zaman harcamaları ve bu süre zarfında bizimde yatırdıgımız paraların ikv için hiç birşey yapılmamasıdr.Muhtemelen bu yeni piyasaya sürülecek oyunda ikv oyuncularının büyük katkısı olacak.Ben bu konuyla ilgili siz oyunculara soruyorum sizce bu desteği hak ediyorlar mı ? bizim bu oyuna verdiğimiz emekleri heba edip yeni oyuna yatırım yapıp bu oyunu bitiren sobeeye oyuncular olarak bu oyunu oynayarak destek çıkmalımıyız ? Benım cevabım HAYIRR ! Sizde benim gibi olun arkadaşlar koyun olmayın !! bu oyuna yenilik getirmiyorlarsa yeni oyunlarınıda oynamayalım bızım desteğimizi hak etmiyorsunuz HAKKK ETMİYORSUNUZ !!
Öncelikle Ben bu oyunun Beta zamanından(2005 yılından) kalma, eski bir oyuncusuyum. Sırf bu mesajı yazmak için üye oldum. Eski üyeliğim silinmiş sanırım. Oyunu, 2009 sonlarında bıraktım çünkü oyun tam o zamanlarda ölmüştü zaten. Oyunun tüm gerçek oyuncuları gitmiş, yerine babalarının paralasıyla aldıkları plus hesaplar ile ilkokul, lise çağından çocukları gelmişti. O yaşlarda baba parası yemek sorun değil tabi ama oyuna gerçekten zaman ve emek harcayarak buralara gelmişken, birden bire bu yaştaki çocukların oyuna akın etmesiyle birlikte oyunun seviyesi düştü. Oyundaki o güzel ortam yokoldu. Bu küçük çocuklar, birçok kaliteli ve plus hesabı olmayan arkadaşımızı hırsızlıkla vs ile Plus kanallarından suçlayıp onlara zarar verdiler. Anamıza bacımıza küfrettiler. Oyundaki karşılıklı sevgi ve saygı seviyesini türlü şekillerde yerin dibine soktular.

O zamanlar Lonca sistemi yoktu, kendimiz lonca kurup Loncanın adı başta olacak şekilde yeni karakterler açıyorduk. Kuklacı sunucusunun en saygın ve güçlü loncalarından biriydik. Sonra bu dediğim, çoluk çocuk kaynayan zaman geldi ve biraz da iş güç bahanesiyle oyundan soğuyup birer birer oyunu bıraktık.

Şimdi oyunun marketi olmuş, tamamen para harcatmaya yönelik bir sisteme geçilmiş. Bu bitik oyuna insanların nasıl para harcayabildiğini aklım almıyor. Ben bıraktığımdan beri oyunda neredeyse hiçbir şey değişmemiş. Eğer vaktimi harcamış olsaydım verdiğim zamana çok üzülürdüm.

Biz oyunu zevk için, Türk oyunu olduğu için, içerisindeki o güzel insanlarla sohbet etmek, birlikte birşeyler yapabilmek için oynuyorduk. Bu bitince oyun da bitti bizim için... Zaman ve para tuzağına dönüştü...

Eminönü bölgesinde 20-30 kişi yarım saatte ancak bir tepegöz keserdik. Nerde o günler :)

Geçen sene boş bir haftasonumda oyundaki ortamı merak edip bir karakter açarak oynayayım bakalım dedim, belki eski bir tanıdığa denk geliriz umuduyla... Biz eskiden yani başlayanlara yardım eder, muhabbet kurar bu şekilde oyun içerisinde sosyalleşirdik. Oyunda hiçbir görevde bir kişi bile bana yardım etmedi. Herkes heni açılan belli bölgelere gitmiş, kendi grupları dışında kimseyle muhattap olmuyorlar. 1 dk içerisinde bana yardım edip beni 1 saatten kurtulabilecek kişiler, işim var diyerek gidiyorlar. Oyun oynuyorsun zaten ne işi arkadaş! Sonuç olarak oyundaki durum daha da kötüye gitmiş.

Siz de bu oyuna hala para harcıyorsunuz. Ama adamlar oyuna olan desteklerini keseli yıllar olmuş haberiniz yok. Sadece sunucuları açık tutuyorlar.
Bu arada ben oyun oynamayı yıllar önce bıraktım, çünkü gerçek hayata ciddi anlamda hiçbir katkısının olmadığını gördüm.

Sizin de oyunu bırakıp gerçek hayata dönmenizi tavsiye ederim. Bu oyuna bu zamana kadar yaptığınız tüm parasal yatırımları toplayın. Yanına Harcadığınız zamanı Gün Ay Yıl olarak hesaplayıp yazın. İşte hayatta diğer kişilerden bu kadar geridesiniz. Bunları çöpe atmışsınız.

Bu tarz oyunların bir gün öleceği zaten kesidir. Bu nedenle MMORPG tarzında bir oyuna böyle bir yatırım yapmak saçmalıktır.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum fakat bir kısım hariç.

Oyun oynanmalı. Evet gerçek hayata herhangi bir katkısı yoktur fakat zihinsel olarak insanı rahatlatır. Eğer oynayacağınız oyunu düzgün seçerseniz, gerçekten kaliteli bir oyun oynarsanız oyun oynamak güzeldir. Senin gibi yıllardır oyunlardan uzağım ben de. Hiç bir oyunu oynamıyorum uzun zamandır. Sebebi kaliteli, gerçekten güzel bir oyunun olmamasıdır. Kalite ile demek istediğim sadece oyunun oynayışı ve grafikleri değil. Oyuncu kitlesi yönünden, müzikleri, hikayesi yönünden, nesne marketi yönünden... Bunların hepsi bir bütündür ve birisi eksik olursa o oyun kalitesini bozar. Benim görüşüm bu şekilde.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
SINANGOKTURK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Olds And Legends

Mesaj gönderen SINANGOKTURK »

Umarım başarılı olmazlar. O kadar oyuncunun üzerinden rant sağlandı ve sağlanmakta şimdi de başka projeye harcanılıyor kazanılan para.Bu kadar ahlaksız olmasaydı keşke ikv yönetemimi.. Huzur içinde uyu İkv..
oLDS aND LeGeNDS
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

SINANGOKTURK yazdı:Umarım başarılı olmazlar. O kadar oyuncunun üzerinden rant sağlandı ve sağlanmakta şimdi de başka projeye harcanılıyor kazanılan para.Bu kadar ahlaksız olmasaydı keşke ikv yönetemimi.. Huzur içinde uyu İkv..

bence öyle deme yeni oyun gelmesi şarttı ve bu oyun başarılı olucak gibi gözüküyor
Resim

İmza:GWYNBLEIDD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön