iyi etmişsin kanka sağolasınKurtlarxjunior yazdı:Murat abiye tüm loncanın selamlarını ilettim haberiniz ola
<> Kurt Loncası <>
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: <> Kurt Loncası <>
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Berkopasa yazdı:Arkadaşalr ilk önce size ALLAHIN selamını vereyim sonarda muratın hepinize olan selamını iletmiş olayım.Muratın hepinize tek tek selamı var hepinizi çok özlemiş.Nassip olursa 25 gün sonra açık ceza evi bölümüne geçicek ve sabahları çıkıp akşamları gideceek.ozman herşey daha rahat olucak inşallah onun için.muratı merak etmeyin gayet iyi çok şükür.bu arada Alpaslan kardeşim dediğimiz konuştuğumuz konuyla muratların alakası yok gibi.o konu davası 5 senedir süren ler için yani cezası kesinleşmemiş olanlar için geeçrliymiş.genede aradın sağoalsın.Bu arada kadimi akşam yapalım derim ben 5 de toplanalım ama herkes iksirli gelsin ve dediğimizi yapacaksa gelsin orda kargaşa olursa bırakırız.şimdiden diyorum iksir getirin arkadaşlar.şimdilik diycekelrim bu kadar ama murat mektup bekliyomuş yazmak isteyen olursa gözü postacıdaymış arkadaşlar.iki satır yazarsanız onu çok mutlu edersiniz.5 dklık vakti ayırın murat için bunu hak ettiğine inanıyorum ben.Allah kimseyi düşürmesin orlaara ama çok zor olması gerek.yaşamayan bilmez.kalın sağlıcakla
İşte sonunda sevindirici haber geldi
TILSIM - KURT LONCASI
Perşembe günü mektup atmıştımBerkopasa yazdı:Adresi vereyim mektup yazmak isteyen olursa:
E tipi kapalı ceza evi C-13 Koğuşu Erzurum
Murat Hayri Karakaş.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Arkadaşlar önümüzdeki 7 gün içerisinde 2si dersanede 5i okulda olmak üzere 7 sınavım + 1 tanede web proje ödevim var o sebepten ötürü foruma girmeye vakit bulamayabilirim
iyi akşamlar
iyi akşamlar
TILSIM - KURT LONCASI
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Murat abi görünce şaşırcak biraz mektubun altında murat abinin bıyklı bi fotosu vardır onu çizmiştim şaşırcak biraz 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
açık cezaevi ne oluyor?
Selamün aleyküm , Günaydın.Berkopasa yazdı:Arkadaşalr ilk önce size ALLAHIN selamını vereyim sonarda muratın hepinize olan selamını iletmiş olayım.Muratın hepinize tek tek selamı var hepinizi çok özlemiş.Nassip olursa 25 gün sonra açık ceza evi bölümüne geçicek ve sabahları çıkıp akşamları gideceek.ozman herşey daha rahat olucak inşallah onun için.muratı merak etmeyin gayet iyi çok şükür.bu arada Alpaslan kardeşim dediğimiz konuştuğumuz konuyla muratların alakası yok gibi.o konu davası 5 senedir süren ler için yani cezası kesinleşmemiş olanlar için geeçrliymiş.genede aradın sağoalsın.Bu arada kadimi akşam yapalım derim ben 5 de toplanalım ama herkes iksirli gelsin ve dediğimizi yapacaksa gelsin orda kargaşa olursa bırakırız.şimdiden diyorum iksir getirin arkadaşlar.şimdilik diycekelrim bu kadar ama murat mektup bekliyomuş yazmak isteyen olursa gözü postacıdaymış arkadaşlar.iki satır yazarsanız onu çok mutlu edersiniz.5 dklık vakti ayırın murat için bunu hak ettiğine inanıyorum ben.Allah kimseyi düşürmesin orlaara ama çok zor olması gerek.yaşamayan bilmez.kalın sağlıcakla
Evet , malesef sizle yapmış olduğum görüşmelerden sonra ben de duruma hakim olabildim.
Keşke , düşündüğümüz gibi olsaydı.
Keşke Murat kardeşim , boşu boşuna yatıyor olmasaydı.
Ama neyseki ; Açık ceza evine çıkacak , az da olsa günün belli bir satini sevdikleri ile geçirme şansına layık olacak.
Tekrardan , Murat kardeşiem ve siz sevenlerine , büyük geçmiş olsun.
Yaradan yar ve yardımcınız olsun.
Selamlarımı ,letirseniz çok makbule geçer.
Esen kalın...
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Susturulma cezası aldım
Berkay abi yarın sabah oyunda olacağım junon yapalım 
- Sariyerli
- Zincir Bozan