s. a arkadaşlar uzun zamandır foruma bakamadım ama sürekli oyundayım.
Kadim herkezin sorunu olmaya başladı gerçekten halledelim bu iişi
taşkın sende pıre ye kızıp yorgan yakma o kadar calısman heba olmasın Bana 1 tane lazım 4 5 charımın gorevı var 1 i benım gerısı kasanın ve senın taskın
Evet arkadaslar Şubat 15 ınde tahmınen (subat 5 de bellı olacak) askerım oyuna sık sık gırmeyenler var şimdiden benı oyunda bulurlarsa ıyı olur en azından helallık alırız
Bu arada gider ayak ejdere merak sardım allahtan hayırlısı
Ne zaman toplancagınızı söyleyin bana bi şfiacı ayarlayın malum ama sağlam bişi olsun mümkünse..
büyücüleride kendiniz ayarlayın bişiler ne zaman toplancagınızı söyleyin taktik ayarlamanıza gerek yok her şey bende var ne yapılcak ne edilcek kafanıza takmayın malzemerl hazır olsun yeter..
eagleee yazdı:m2 buz gözlük azat ceket azat solucan panto azat ayakkabı aazat kolye bilge cevroş yüzük azat asa lazım olan warmı
not: bedava
Satıyosan alayım ?
gözlük yasine bedavaya gitti tüm itemleri verrim yasine isterse verir sna
Saydıklarının ayakkabı haricinde hepsi lazım Ama bedava almak olmaz bir fiyat biçersin ona göre item satar alırım. Yasine vereceksen yasin sana lazım değilse sakla parayla alacağım.
Arkadaşalr ilk önce size ALLAHIN selamını vereyim sonarda muratın hepinize olan selamını iletmiş olayım.Muratın hepinize tek tek selamı var hepinizi çok özlemiş.Nassip olursa 25 gün sonra açık ceza evi bölümüne geçicek ve sabahları çıkıp akşamları gideceek.ozman herşey daha rahat olucak inşallah onun için.muratı merak etmeyin gayet iyi çok şükür.bu arada Alpaslan kardeşim dediğimiz konuştuğumuz konuyla muratların alakası yok gibi.o konu davası 5 senedir süren ler için yani cezası kesinleşmemiş olanlar için geeçrliymiş.genede aradın sağoalsın.Bu arada kadimi akşam yapalım derim ben 5 de toplanalım ama herkes iksirli gelsin ve dediğimizi yapacaksa gelsin orda kargaşa olursa bırakırız.şimdiden diyorum iksir getirin arkadaşlar.şimdilik diycekelrim bu kadar ama murat mektup bekliyomuş yazmak isteyen olursa gözü postacıdaymış arkadaşlar.iki satır yazarsanız onu çok mutlu edersiniz.5 dklık vakti ayırın murat için bunu hak ettiğine inanıyorum ben.Allah kimseyi düşürmesin orlaara ama çok zor olması gerek.yaşamayan bilmez.kalın sağlıcakla
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.