Kurtlarxjunior yazdı:Kadim kolay yahu bana 5 büyücü olabildiğince sağlam ve bi şfia bulun keselim bunu önceden kaç defa söyledim ama takan olmadı
Tek istediğim bi büyücüde maraton gözlük ayakkabı ve antilop iksir olsun o kadar..
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
hadi yapalım...
benim kadım bekleyen 3 çarım var... büyücümde full elektrik... Ayçada Bayan Maraton Gözlük olması lazım... bende de iksir var.... biras kasaya pençe stoğu yapalım.... bir akşam belirleyin... grubu belirleyin... sabaha kadar keselim... kadım'ı Yoğun bakıma alsınlar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kurtlarxjunior yazdı:Kadim kolay yahu bana 5 büyücü olabildiğince sağlam ve bi şfia bulun keselim bunu önceden kaç defa söyledim ama takan olmadı
Tek istediğim bi büyücüde maraton gözlük ayakkabı ve antilop iksir olsun o kadar..
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
hadi yapalım...
benim kadım bekleyen 3 çarım var... büyücümde full elektrik... Ayçada Bayan Maraton Gözlük olması lazım... bende de iksir var.... biras kasaya pençe stoğu yapalım.... bir akşam belirleyin... grubu belirleyin... sabaha kadar keselim... kadım'ı Yoğun bakıma alsınlar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kadim için değişik mi bilmiyorum fakat deprem meselesini çözecek bir taktik ürettim, aynen 4-5 büyücü ve bi de joker var onun sınıfını belirtmiyim şimdi burdan Büyücülerden bi tanesi tank görevi görse (yani sadece ondan antilop, maroton vs. olsa) yeterli bence diğer büyücülerden biri direnç kırmada görev alır diğerleri de ara sıra menzil atar zaten TANK büyücü en iyi vuran kişi olacağı için kadim de pek hedefini şaşırmaz, şaşırsa bile bi büyücü bi kaç saniyeliğine idare edebilir. Bu konunun üstünde durulması lazım bugüne dek hep başkalarına yardım etmek için uğraştık biz geri kaldık.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Bu cuma akşamı oyun için müsait olabilirim sanırım.. Berkay şu kadım işine bi öncelik verelim.. Agah'ın(Kareass) 3 çarı var bana bıraktığı hepsinin kadım hidra görevi duruyor... büyücü kaç kovala taktiği ile kesmeyi deneyelim... ancak zırhlı ejderli büyücüler lazım... daha önce öyle kesen bi grupla bi görev yapmıştım... Kuvvetli karakterleri olan arkadaşlarımızı toplayalım ve şu işi bitirelim... Elvan(Kardelennn), Halil(Azazel), Halil(Kepez), Efendii(Yusuf), Vusalfb(Vusal), Benim favorilerim... Bi konuşalım bunu Berkay cevap bekliyorum...
Sa millet. Gökçen kadim için sağlam büyücüler lazım evet ama topandığımzda herkesin kafasındna bi ses çıkıyo kimse konuşmayıp laf dinelse kaç yada eski üsül hergün keseriz.o dedğin kişlerden sadece 2 si gelir diğerleri gelmez beninm aram yok onlarla.)) bu cuma kadime gidebiliriz ne kadar carın varsa topla görevi olan veya desteğe gelemk isteyen varsa burda duyuru yapmış olayım cuma günü kadim yapılcak ama gereksiz konuşna yada iksirsiz gelen olursa iptal ederim çünkü stresss sahibi oldum bu görv yüzünden.millete laf anlatmaktan. oyun oynayamaz hale geldik.ayçanın maraton ayak var bilidğim kadar antilop iksir de getirsineler.diyelim ki olmadı eski üsüle geçeriz o zmaanda ateş iksir ve kudret iksir lazım onun için herkes tedarikli gelsin bitirelim kaç kişinin varsa kadim görevi.Cuma günü saat 5 te toplanmaya başlarız.en geç 6 da gitimiş olalım gelenler o saatte ayarlasınlar işlerini.tekrar diyorum iksirsiz gelmeyin ve gereksiz konuşçak adam gelmesin.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa yazdı:Sa millet. Gökçen kadim için sağlam büyücüler lazım evet ama topandığımzda herkesin kafasındna bi ses çıkıyo kimse konuşmayıp laf dinelse kaç yada eski üsül hergün keseriz.o dedğin kişlerden sadece 2 si gelir diğerleri gelmez beninm aram yok onlarla.)) bu cuma kadime gidebiliriz ne kadar carın varsa topla görevi olan veya desteğe gelemk isteyen varsa burda duyuru yapmış olayım cuma günü kadim yapılcak ama gereksiz konuşna yada iksirsiz gelen olursa iptal ederim çünkü stresss sahibi oldum bu görv yüzünden.millete laf anlatmaktan. oyun oynayamaz hale geldik.ayçanın maraton ayak var bilidğim kadar antilop iksir de getirsineler.diyelim ki olmadı eski üsüle geçeriz o zmaanda ateş iksir ve kudret iksir lazım onun için herkes tedarikli gelsin bitirelim kaç kişinin varsa kadim görevi.Cuma günü saat 5 te toplanmaya başlarız.en geç 6 da gitimiş olalım gelenler o saatte ayarlasınlar işlerini.tekrar diyorum iksirsiz gelmeyin ve gereksiz konuşçak adam gelmesin.
Benim 46 level bir hesabım var o 47 olursa gelirim diye düşünüyordum bilgisayar c.tesine ertelendi. Eğer bilgisayarı daha erken alabilirsem lonca charıyla desteğe gelirim.
eagleee yazdı:m2 buz gözlük azat ceket azat solucan panto azat ayakkabı aazat kolye bilge cevroş yüzük azat asa lazım olan warmı
not: bedava
Satıyosan alayım ?
gözlük yasine bedavaya gitti tüm itemleri verrim yasine isterse verir sna
Saydıklarının ayakkabı haricinde hepsi lazım Ama bedava almak olmaz bir fiyat biçersin ona göre item satar alırım. Yasine vereceksen yasin sana lazım değilse sakla parayla alacağım.