<> Kurt Loncası <>
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Re: <> Kurt Loncası <>
yahu ne acelesi arkadaşlar 6 aya yakın oldu artık elimde kalacak çöp olacak abla senle görüşelim ben kasaya aktarayım malzemeleri benim gücüm kalmadı 2 pençeyi bulamadık artık daha da zorlamayacağım gücü olan adam geçsin üretsin bari bir hayrım dokunur

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
neyse son kez çağrımı yapıyorum artık onda sonrasına kendim bakarım çok sevdiğim bir dostum yiğit oyuna dönmüş artık onla birlikte değerlendireceğim haydi vesselam

-
- Çınaraltı Müdavimi
Taşkın hafta sonuna kadar oyuna girebilmem zor gibi :? sen berkaya yada iboya ver onlar bana ulaştıracaklar.. ben pençe bulucam sana ... lonca kasasında dursun tmm.. ben seni biliyorum birine vericeksin onca yaptığın emek heba olacak... ben sana iki penşe bulup hepsini geri vericem... malzemelerini kimseye verme toptan satıyorum filan deme... ibo da üretemedi ejder asasını zaten :? sende üzme beni üretemedim diye :? haklısın biliyorum her konuda.. ama ben halledicem sen malzemeleri Berkaya ver sende durmasın Telef Edicen sen onları biliyorum ben :lol: .. ben sana tam vericem üretilebilecek şekilde....

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
-
- FareAdam Düşmanı
TAŞKIN KARDEŞİM BENDEN SANA Bİ KADİM HEDİYE
OYUNDA BANA ULAŞIRSAN BENDE HERŞEY HAZIR AMA YEĞENİN CARINDAN Bİ TANE VERİCEM SANA O KADAR TOPLADIĞIN MALZEMEYİ HEBA ETME BENCEDE .1 TANE DE BULURZ ELBET .CAN SAĞOLSUN GERİSİ HİÇ MÜHİM DEĞİL.FEAR SANA GELİNCE SAVAŞÇIYA HEDEF SAPTIRMA 15 .NARA 15 SAKINKALR 15 KANATMA 15 DURDURMA 15 YAP.BÜYÜCÜ İÇİN O BİRAZ FARKLI GRUPTAKİ DİĞER BÜYÜCÜLERLE UYUM İÇİNDE OLMAN İÇİN O ANKİ DURUMA BAĞLI AMA ZİHİN 15 KUTUP 15 DURUMA GÖRE ..NEYSE GERİSİNİ BANA ULAŞ OYUNDA ANALTAYIM.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
kadriye abla taşkın abi uygun bir gün kadim yapalım benim 1 charım var 46 level oldu onu da yetiştireyim şifacı ama bu sefer 2 ya da 3 grup gideim ve tecrübeli kişilerle gidelim yoksa kesilmiyor.
Ayrıca ben yeni hesap açabilirim lonca hesabı yapsam olur mu?
Ayrıca ben yeni hesap açabilirim lonca hesabı yapsam olur mu?
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Berkopasa yazdı:TAŞKIN KARDEŞİM BENDEN SANA Bİ KADİM HEDİYEOYUNDA BANA ULAŞIRSAN BENDE HERŞEY HAZIR AMA YEĞENİN CARINDAN Bİ TANE VERİCEM SANA O KADAR TOPLADIĞIN MALZEMEYİ HEBA ETME BENCEDE .1 TANE DE BULURZ ELBET .CAN SAĞOLSUN GERİSİ HİÇ MÜHİM DEĞİL.FEAR SANA GELİNCE SAVAŞÇIYA HEDEF SAPTIRMA 15 .NARA 15 SAKINKALR 15 KANATMA 15 DURDURMA 15 YAP.BÜYÜCÜ İÇİN O BİRAZ FARKLI GRUPTAKİ DİĞER BÜYÜCÜLERLE UYUM İÇİNDE OLMAN İÇİN O ANKİ DURUMA BAĞLI AMA ZİHİN 15 KUTUP 15 DURUMA GÖRE ..NEYSE GERİSİNİ BANA ULAŞ OYUNDA ANALTAYIM.
Peki abi sağol. Yarın ablam alacak bilgisayarı yükleyince anlatırsın
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
iyi akşamlar millet 
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Kadim kolay yahu bana 5 büyücü olabildiğince sağlam ve bi şfia bulun keselim bunu önceden kaç defa söyledim ama takan olmadı 
Tek istediğim bi büyücüde maraton gözlük ayakkabı ve antilop iksir olsun o kadar..
Tek istediğim bi büyücüde maraton gözlük ayakkabı ve antilop iksir olsun o kadar..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı